Şimdi Ara

Razer mouse duzgun calısmıyor lutfen yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar benım yaklasık bir senedir kullandıgım bir razer diamondback mouse um var. Yaklasık bir hafta once voltaj yüzünden anakartım ve ekran kartım yandı ve degistirmek zorunda kaldım.

    Su anda Epox 9npa ultra anakart kullanmaktayım.(Tabii ki UPS de aldım) Yanlız soyle bir sorunum var. Bilgisayar acılırken Windows yukleme ekranı cıktıgında, Windows klavye ve mouse u kontrol ederken elektriklerini kesiyor ve normalde yeniden veriyor. Fakat ben bilgisayarım kapalı iken ilk acısımda mutlaka, windows yuklerken elektrigi kesiyor fakat bir daha vermiyor ve Windows hicbir sey yapmadan yuklemeye devam ediyor fakat Windows bir turlu acılmıyor. Sonrasında bilgisayarı resetliyorum, bu sefer windows yuklerken normal bie sekilde yukluyor, mouse a elektriğini de veriyor. Fakat mutlaka ilk seferde mouse a elektrik gitmiyor.

    Bu sorunu nasıl atlatırım, cok sinirimi bozuyor. Sanırım elektriksel bir sorun, cunku Razer mouse lar normal mouse lara gore daha fazla elektrik ceken aletler. Razer kullanıcısı olupta aynı sorunu yasayan arkadaslar varsa lutfen yardımcı olsunlar... Tesekkurler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.