Şimdi Ara

iPhone 5, şekil değiştirmeye başladı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
3
Favori
18.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: civcivx

quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

quote:

İnternetteki yabancı kaynaklarda bu konuda kıyamet gibi haber ve resim var, siz burada hala yalan haber diye kabullenmiyorsunuz.

iphone 5 bent diye aratın ve neler var bi görün.

Mesela bir video:
    http://youtu.be/v7_AS_9z0IU

Açıkçası ben böyle bir durumda bu telefonu ön veya arka pantolon cebimde taşımadan önce 2-3 defa düşünürdüm.

Konuda yazılan bütün yorumları okusan,iphone 5 kullanıpta , herkesin yalan haber diye yazmadığını anlarsın.

Yada, bu konuda paylaşılan fotolarda ,ekranın bile yamulmuş olduğunu gösteren fotoshoplanmış fotolara bakıp ,bukadarıda olmaz diye haberin abartılarak yalan olduğu yönünde yorumlarda olduğunu görürsün.

Yine konuyu baştan sona okumuş olsan, iphone 5 i bu derecelerde yamulmasına neden olacak ,şartların ve gücün neden ,niçin ,kaynaklandığını bilmeden,

Tıpkı senin paylaştığın videoda olduğu gibi ,o videoyu paylaşan kişi nasıl o iphone u yamultu bilmeden yorum yapmanın,anlamsız olduğunu ,senden önce bu tür videoları paylaşanların ,yazanlarında olduğunu anlardın.

İki aydan fazla Türkiye de ve yurt dışında iphone 5 kullanan onca insan ,son kullanıcı olarak bu vb forumlarda İphone 5 yamuldu diye yazanını görmedim ben.

Amaç karalamak olduktan sonra,İphone 5 in kasasını el ile yamultmaktan kolay ne var.

Kaldıki, Apple ın iphone 5 in kasası yamulmaz ,deforme olmaz gibi bir iddia ile iphone 5 i tasarladığı veya böyle bir beyanımı varki,konuyu buladar abartıyorsunuz.

Ayrıca ,

Bu konuyu iphone kullanmayanlar ,iphone almayı düşünmeyen ,almayı düşünsede alamayanlar bu konuyu bukadar niye irdeliyor anlamış değilim.

Ben bir aydan fazla kullanıyorum iphone 5 i çoğunluklada ,kot pantolon nun ön cebinde taşırım.

Aerobik,akrobasi spor hareketleri yapmasamda,iphone 5 cebimde iken oturup kalkarım,eğilir ayakkabımı bağlarım.

En kötüsü ,iphone 5 ön cebimde iken Namaz kılarım.

Onda da sorun yok.Sorun yaşamadığıma göre ,

Amacı iphone 5 i kullanmak olan ,normal şartlarda bir hayatı olan biri ,bilerek isteyerek yapmadığı sürece iphone 5 i ,arka cebi bilmem ancak ,ön cebinde bu şekillere sokup yamultamaz.

Sanal ortamda ,youtube vb ortamlarda ,

Balyozla ,Blendır ile iphone 5 vb lerini parçalayıp ,mesaj verdiğini sanan insanların olduğu sanal ortamda ben herşeye şüpheyle yaklaşırım.

Sen iphone 5 kullanıp başına böyle birşey geldimi yok.

Amaç her türlü art niyet olduktan sonra,kötü bir imaj yaratmaktan kolay ne var.

Altı ay Galaxy S3 kullandım,

Galaxy S3 ,Samsung S1 ve S2 den bile malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız.

O youtube da S3 ün veya başka bir modelin bir seferde düşmeyle ekranının tuz buz olduğunu gösteren videolarında olduğunu biliyorsun .

İphone kullanan ben ,kalkıpta ,Samsung bôlümüne gelip,ekranı tuz buz olmuş bir S3 ün videosunu çekip ,konu açıp ,arka cebime S3 ü koydum ,üzerine oturdum ve bu hale geldi diye konu açsam ne olur?

Amaç art niyet olduktan sonra,bundan kolay ne var.

Apple ın İphone u ,

Bırak diğer markaları kullanan son kullanıcıları,

Diğer smartphone üreten firmalar için bile hem bir idol,hemde tek rakip olarak görüldüğü ortamda ,bu tür haberlerin ,videoların yapılması kadar doğal birşey olamaz.

Kaldı ki

İphone 5 de Kullanılan malzeme ,Alimunyum alaşımlı bir malzeme ve istesende kolay kolay kıramazsın.Ki öyle ön cebe koyup eğilip kalkmaktan bahsetmiyorum, ancak bir dereceden sonra yamulması kadar doğal bir şey olamaz.

O videolarda İphone 5 i o hale getirmek için uygulanan Gücü ,O şartları diğer herhangi bir telefona uygulasınlar,yaratsınlar bakalım ne oluyor.

Ayrıca,

İphone Bent değilde ,

İphone Bend diye ,fiilin geçmiş zamanı nı kullanarak aramayı gerçekleştirirsen ,daha çok sonuca ulaşırsın.

Eğilmek fiilinin geçmiş zamani zaten "bent" tir, "bend" degildir. Bir ton beylik laf etmeden önce bunu öğrenin.

Fiilin geçmiş zamanını yanlış hatırlamış ,karıştırmış olabilirim,Tabi sen den bu fırsatı kaçırmayıp,konuyu saptırıp ,konu dışı bu yanlışlığı kullanıp cevap verdiğinimi sanıyorsun.

Ne demek istediğimi sonuçta anladın sen.

Sana ingilizce seviyemi kanıtlama gibi bir derdim yok.

Kimsenin aklına iphone 5 bent,
    diye youtube da aratmak gelmedi,bir senin aklına geldi değilmi?
    Manasında bir göndermeydi o sana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elmacilar olumsuz haberler geldikce hircinlasiyorsunuz bakiyorum. Bosuna kasmayin zaman Androide akiyor . Android Endüstri olusturdu ve gercekten cok iyi bu satirlari Note 2 den yaziyorum kullanmasi ayri bir zevk . Simdi bazilarinizin pabuc gibi alet kocaman cebe bile sigmiyor dedigini duyabiliyorum adeta. Ama biliyormusunuz bu alet uzarine oturunca yamulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CyranoBer

Elmacilar olumsuz haberler geldikce hircinlasiyorsunuz bakiyorum. Bosuna kasmayin zaman Androide akiyor . Android Endüstri olusturdu ve gercekten cok iyi bu satirlari Note 2 den yaziyorum kullanmasi ayri bir zevk . Simdi bazilarinizin pabuc gibi alet kocaman cebe bile sigmiyor dedigini duyabiliyorum adeta. Ama biliyormusunuz bu alet uzarine oturunca yamulmuyor

Kendin çalıp kendin oynuyorsun ne güzel..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

quote:

İnternetteki yabancı kaynaklarda bu konuda kıyamet gibi haber ve resim var, siz burada hala yalan haber diye kabullenmiyorsunuz.

iphone 5 bent diye aratın ve neler var bi görün.

Mesela bir video:
    http://youtu.be/v7_AS_9z0IU

Açıkçası ben böyle bir durumda bu telefonu ön veya arka pantolon cebimde taşımadan önce 2-3 defa düşünürdüm.

Konuda yazılan bütün yorumları okusan,iphone 5 kullanıpta , herkesin yalan haber diye yazmadığını anlarsın.

Yada, bu konuda paylaşılan fotolarda ,ekranın bile yamulmuş olduğunu gösteren fotoshoplanmış fotolara bakıp ,bukadarıda olmaz diye haberin abartılarak yalan olduğu yönünde yorumlarda olduğunu görürsün.

Yine konuyu baştan sona okumuş olsan, iphone 5 i bu derecelerde yamulmasına neden olacak ,şartların ve gücün neden ,niçin ,kaynaklandığını bilmeden,

Tıpkı senin paylaştığın videoda olduğu gibi ,o videoyu paylaşan kişi nasıl o iphone u yamultu bilmeden yorum yapmanın,anlamsız olduğunu ,senden önce bu tür videoları paylaşanların ,yazanlarında olduğunu anlardın.

İki aydan fazla Türkiye de ve yurt dışında iphone 5 kullanan onca insan ,son kullanıcı olarak bu vb forumlarda İphone 5 yamuldu diye yazanını görmedim ben.

Amaç karalamak olduktan sonra,İphone 5 in kasasını el ile yamultmaktan kolay ne var.

Kaldıki, Apple ın iphone 5 in kasası yamulmaz ,deforme olmaz gibi bir iddia ile iphone 5 i tasarladığı veya böyle bir beyanımı varki,konuyu buladar abartıyorsunuz.

Ayrıca ,

Bu konuyu iphone kullanmayanlar ,iphone almayı düşünmeyen ,almayı düşünsede alamayanlar bu konuyu bukadar niye irdeliyor anlamış değilim.

Ben bir aydan fazla kullanıyorum iphone 5 i çoğunluklada ,kot pantolon nun ön cebinde taşırım.

Aerobik,akrobasi spor hareketleri yapmasamda,iphone 5 cebimde iken oturup kalkarım,eğilir ayakkabımı bağlarım.

En kötüsü ,iphone 5 ön cebimde iken Namaz kılarım.

Onda da sorun yok.Sorun yaşamadığıma göre ,

Amacı iphone 5 i kullanmak olan ,normal şartlarda bir hayatı olan biri ,bilerek isteyerek yapmadığı sürece iphone 5 i ,arka cebi bilmem ancak ,ön cebinde bu şekillere sokup yamultamaz.

Sanal ortamda ,youtube vb ortamlarda ,

Balyozla ,Blendır ile iphone 5 vb lerini parçalayıp ,mesaj verdiğini sanan insanların olduğu sanal ortamda ben herşeye şüpheyle yaklaşırım.

Sen iphone 5 kullanıp başına böyle birşey geldimi yok.

Amaç her türlü art niyet olduktan sonra,kötü bir imaj yaratmaktan kolay ne var.

Altı ay Galaxy S3 kullandım,

Galaxy S3 ,Samsung S1 ve S2 den bile malzeme kalitesi olarak daha dayanıksız.

O youtube da S3 ün veya başka bir modelin bir seferde düşmeyle ekranının tuz buz olduğunu gösteren videolarında olduğunu biliyorsun .

İphone kullanan ben ,kalkıpta ,Samsung bôlümüne gelip,ekranı tuz buz olmuş bir S3 ün videosunu çekip ,konu açıp ,arka cebime S3 ü koydum ,üzerine oturdum ve bu hale geldi diye konu açsam ne olur?

Amaç art niyet olduktan sonra,bundan kolay ne var.

Apple ın İphone u ,

Bırak diğer markaları kullanan son kullanıcıları,

Diğer smartphone üreten firmalar için bile hem bir idol,hemde tek rakip olarak görüldüğü ortamda ,bu tür haberlerin ,videoların yapılması kadar doğal birşey olamaz.

Kaldı ki

İphone 5 de Kullanılan malzeme ,Alimunyum alaşımlı bir malzeme ve istesende kolay kolay kıramazsın.Ki öyle ön cebe koyup eğilip kalkmaktan bahsetmiyorum, ancak bir dereceden sonra yamulması kadar doğal bir şey olamaz.

O videolarda İphone 5 i o hale getirmek için uygulanan Gücü ,O şartları diğer herhangi bir telefona uygulasınlar,yaratsınlar bakalım ne oluyor.

Ayrıca,

İphone Bent değilde ,

İphone Bend diye ,fiilin geçmiş zamanı nı kullanarak aramayı gerçekleştirirsen ,daha çok sonuca ulaşırsın.

tamamda niye her satırı aralıklı yazdın. yazın uzun olsun diye mi?

Niyemi ?

Forumda genelde ,yeri geldimi bir konu hakkında oldukça uzun yazarım.
    Yazdığım yazıyı bukadar aralıklı yazmasam,

Genelde ,üç yorum öncesini okumaktan bile aciz kişiler ve konu hakkında yazılan yorumları okumak isteyen kişiler,

Çok fazla uzun ve iç içe geçmiş yazıyı okumaya ,üşenir,korkar.

En azından bir paragrafda yazılan ,dikkatini çeker ,ilgisini çeker okur diye bukadar aralıklı yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyranoBer

Elmacilar olumsuz haberler geldikce hircinlasiyorsunuz bakiyorum. Bosuna kasmayin zaman Androide akiyor . Android Endüstri olusturdu ve gercekten cok iyi bu satirlari Note 2 den yaziyorum kullanmasi ayri bir zevk . Simdi bazilarinizin pabuc gibi alet kocaman cebe bile sigmiyor dedigini duyabiliyorum adeta. Ama biliyormusunuz bu alet uzarine oturunca yamulmuyor

Bir sene ,Galaxy Note kullandım.Güzel bir telefon tablet kırması ,yada tablet ,telefon kırmasımı desem bilemedim.

İlk zamanlar iyiydi wooov koca ekran,bu ekranla neler yapılmazki felan filan.
    Bir süre sonra sıkıyor,telefon niyetine taşımaya ,konuşmaya utanır oldum.
    Galaxy Note kullanmaktan,her iki eliminde baş parmağı yarım santim uzamıştır.

Sana tavsiye,elindeki cihaz yamulmaz ama krom görünümlü çerçevesi çok çabuk Ezilir.

Ezik bir cihaz kullanmak istemiyorsan,hassas kasasını sakın kılıfsız kullanma.

Bir sene kılıflı kullandım.En sonunda kılıfsız kullanmaya karar verdiğim haftanın ikinci günü kapı eşiğine düşürdüm.

Krom çerçevesi bir santim boyunda içe göçtü .Ezildi.

Telefonun ezik kısmını görmemek için tekrar kılıfa koydum.

Bir süre kullandıktan sonra Media Markt a sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 2 Ocak 2013; 0:12:37 >

• İşim gücüm yokmuş gibi bir ton yorum okudum, ders olsun bana. Ama faydası da oldu tabii : Bizim milletimizden bir cacık olmaz; yazık şu ceviz kabuğu kapasiteli insanlara.
    Depişin bakalım kırolar.

• Telefonun seklini herkes kendine gore ayarliyor orjinal bir bulus olmus

• ya arkadas merak ediyorum
    ne bekliyorsunuz o koca .....tunuzu telefonun uzerine koyun ve telefon zarar gormesin oylemi yok oyle bir sey,
    acaba o telefonun yerinde note2 olsa ne hale gelirdi tuzbuz olurdu. cikiyor bir akilli kendi hatasini firmalara mal ediyor be hey akilli telefon bu arabanin tekerine kaymasin diye koydugun takoz degilki o koca ....tunu tartsin zarar gormesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Geçen arkadaşın dükkanda başka bir arkadaşın iphone 4 ü ile fotoğraf çekildik, bende fotoğrafları usb belleğime atayım da eve gidince bilgisayarıma yükleyeyim diye düşündüm ve usb ye aktarmak içinde önce bilgisayara yüklemem gerekiyordu. Neyse, dükkan sahibi arkadaşın laptop' u açtım, iphone sahibi arkadaşıma blutooth' u açtım fotoları gönder dedim. Bana şunu demez mi, kardeş bende blutooth yok, evden (evi yan sokakta) kabloyu alayım geleyim dedi. Daha sonra aklına mail atmak geldi. Sen mailini ver mail atayım dedi. Neyse, bilgisayardan maillerimi açtım ve mailime gelen fotoğrafları tek tek usb belleğime yükledim. Tam bir eziyetti.

Ama arkadaşa bir hayat dersi oldu. Iphone' nunu dünyadaki en iyi ve her şeyi yapabilecek tek telefon sanıyordu. Bilgisayara dosya göndermek için, kabloya ihtiyacı olduğunu anlayınca, kafasına dank etti. Elindeki telefondan soğuduğunu zannediyorum. Belki bundan sonra karizma yerine, geçekten işini görecek telefonlar alır.

Özellikle tatile, memlekete veya kampa gittiğimde, çektiğim onlarca fotoğrafı, internetsiz bir ortamda bilgisayarıma aktarayım ve büyük ekranda izleyeyim derseniz, kabloyu evde unuttuğunuz taktirde, bu bir hayal oluyor. Bu bir iphone ve ipad gerçeği = dosya aktarmada eziyet

Konu bu olmasada,her fırsatta ,bir çoğu için asıl amaç bu olmasada ,sözüm ona iphone tercih etmemek için ,öyle yada böyle birçoğunun en büyük bahanesi, Bluetooth ile Dosya alınıp gönderilememesi konusunda ,konusu açılmışken bende iki çift laf edeyim ozaman.

Bana göre Sen ve birçoğu ,verdiğiniz Bluetooth örnekleri ile Bluetooth u gerçek amacından çok ,iphone u yermek için Bluetooth u daha çok kullanıyorsunuz.

Kendi adıma On sene olmuştur ,bluetooth ile dosya alıp göndermeyeli .

Konu iphone olsun olmasın,onlarca Androidli telefon kullandığım halde,Bluetooth ile dosya gönderme gereği hiç duymadım.Bluetooth u hayatımın her anında kullanırım aslında.Arabamda ipod u teybim ile bluetooth ile senkronize ederek muzik dinlerim.
    İpad im ile yeri geldimi bluetooh lu mouse ve klavyemle kullanırım.
    İphone um ile bluetooth kullaklıkla Telefon görüşmesinin dışında ,kırk yılda bir gereksinim duysamda,telefonumdaki interneti paylaşırım.

Ki birçoğu içinde ,asıl amaç Bluetooth ile dosya ,alıp ,gönderme değil zaten.

Verdiğin örnekte ,hem Senin,hem iphone kullanan ,hemde işyerinde dizüstü olan arkadaşların yerinde olup Empati kurdumda,

Siz gerçekten ,bluetooth teknolojisinin de gerisinde yaşıyorsunuz.Sözüm ona Mobilite adına hayatınızı kolaylaştıran cihazlara ,imkanlara sahipsiniz ,ama hiçbiriniz bunları gerçek manada kullanmak ,ya aklınıza ,yada işinize gelmiyor.Yada arkadaşlarının aklına gelsede,senin pek işine gelmemiş.

Birincisi Senin için ,çekilen fotoların,usb belleğe atılmasının aciliyetini ,iş yerinde arkadaşının diz üstünden ,mail i açıp fotoları download edip ,usb belleğe aktarmanın pratikliğini bilemem ancak,

Usb bellek kullanan biri olarak,evinde pc olacağını düşünerek,evindeki pc de direkt mail ini açmak varken niye bukadar angaryaya kaylanıyorsun ozaman diye sorarlar adama.

Bana kullağı nı göster diyince,sol elinle sağ kullağını göstermek gibi birşey bu.

Bana göre, Bluetooth ile iphone da dosya alıp gönderememeyi bahane eden kişi ,bırak iphone u ,herhangi bir smartphone nun sunduğu imkanları bile kullanmayı bilmiyor ,yada işine gelmiyordur.

Neymiş İphone Bluetooth ile dosya alıp gönderemiyormuş.

Şu zamanda,iphone veya Android li herhangi bir işletim sistemli smartphone kullanan adam için olmazsa olmaz olan ,nereye giderse gitsin,sınırsız veya hatırı sayılır bir kotalı internet data hattının olmasıdır.

Wifi nin olmadığı ,gün içinde mobil olmak adına hayatımızı kolaylaştıran bu cihazlar ile data hattın olduğu sürece istediğini yaparsın.

Onca zamandır İphone kullanıyorum,jailBreak yapma gereği bile duymadım.
    Ücreti neyse öder ,programı kurar kullanırım.

Bırak , bluetooth un sağladığı on metrelik menzili kadar bana yaklaşan ,yakınlarımı ,dostlarımı,

3000 km uzaklıktaki yakınlarım bile,data hatlı telefon,internet tabanlı program vb imkanlara sahipken , kullanıyorken,

Çektiğim fotoğrafı ,göndereceksem eğer en basiti ,whatsapp denen proğram vb leri var.

Açıyorum whatsapp ı ,çektiğim fotoyu ,kısada olsa video ,ses kaydını istediğime isteyene yolluyorum.

Üstelik Bluetooth dan ,daha hızlı ve daha pratik.

Kısacası ,data hattı olsun olmasın,İphone a bluetooth ile dosya alıp gönderemiyor diye bahane bulan bir kişi,

İphone değil,Smartphone dahi kullanmasın.

Valla ben ve çevremdeki arkadaşlar bluetooth' u aktif olarak kullanıyoruz. Telefonumun kutusundan çıkan usb kablo nerede onu bile bilmiyorum. Bluetooth varken kabloyla hiç işim olmaz. Geçen iş amaçlı kırsal bir alanda keşfe gittim. Markasını vermeyeyim, mevcut telefonumla 80 e yakın fotoğraf çektim ve bunları bilgisayara göndermem gerekiyordu. Ne internet vardı ne başka bir şey ve ben bluetoothla 80 fotoğrafı bir kaç dakikada bilgisayara aktardım. Eğer ben iphone kullanıyor olsaydım ve kabloyu iş yerinde unutup, 2,5 saat boyunca yolculuk yaptığım kırsal alana gelip, fotoğrafları bilgisayara aktaramasaydım işimden olabilirdim. Iphone' a güvenebilirsiniz ama data aktarım kablosu yanınızda olduğu sürece

İster kabul edin ister etmeyin, bluetooth yıllardır, dünyada en yaygın kullanılan kablosuz aktarım türüdür. Olay iş ve tatil fotoğraflarını aktarmaya gelince, o mail atma dediğiniz yöntem pek işe yaramıyor. 30-40 fotoğrafın bile 4-5 ayrı mailde gelmesi gerekiyor, sonra onları tek tek pc ye indirmek gerekiyor, vs. Profesyonel insanların bununla uğraşacak vakti yok, artı sahada genellikle internet olmuyor. Bluetooth onlarca yüzlerce fotoğrafı aktarmada en büyük veli nimet

Tabi iphone kullanan çoğu kullanıcı teknoloji ile iç içe olmadıkları için, fotoğraf işleri de çektikleri 3-5 eğlence ve manzara fotoğrafını facebook' a göndermekten veya mail atmaktan ibaret, böyle olunca mail atmak kolay yol oluyor ama işte her zaman 3-5 fotoğrafla sınırlı kalmıyor bu işü

Ben tatile gittiğimde en az 100 fotoğraf çekerim, iphone' um olsa ve aktarım kablomu evde unutup tatile gitsem, çektiğim fotoları eve dönene kadar bilgisayar ekranımda göremeyeceğim. Halbuki tatilde günlük çekildiğim fotoları, akşamları notebook' un büyük ekranında görmek ve düzenlemek isterim.

Aynı şekilde iş için çektiğim fotoları da kablodan bağımsız, internet olmayan ortamda veya internet olsa da onlarca maille uğramadan topluca aktarmak isterim.

Bundan dolayı, ben ve çevremde ki kişiler bluetooth' u aktif olarak kullanıyoruz. Sanırım sizin çevreniz bluetooth' a yabancı veya bunu gerektirecek şekilde yüklü fotoğraf ve diğer dosyaların aktarımını yapmıyorlar.

Bluetooth vazgeçilemez bir zorunluluktur. İnsanlık hali, kablo her an unutulabilir. Üç beş fotoğrafı mail atarak veya buluta göndererek, ben IOS da rahat dosya aktarıyorum demeyin bana

Siz mail ve bulut ile uğraşa durun, benim telefonum bluetooth sayesinde bilgisayarım da bir disk sürücüsü gibi gözüküyor. Telefonumun içi her an elimin altında, eziyet çekmenin manası yok, kablo bugün var yarın yok.

Birincisi ,kullandiğinız telefonnun kamerasının en kötü ihtimal ile 5 megapixel olduğunu ,çektiğiniz bir fotonun 1.0mb ila 1.3 mb olduğunu düşünürsek,80 fotoyu öyle bir iki dakikada bluetooth ile aktaramazsınız.

İkincisi,
    Siz Teknoloji ile iç içesiniz ya,
    Profosyonel anlamda ,işi gereği foto çekecek adam ,fotoğraf makinesi kullanır.
    Hadi cepten cekiyorsun,fotoları,niye diz üstüne aktarıp iki kere iş yapıyorsun.
    Foto paylaşım ile ilgili direkt program vb uygulamaları yeri geldimi kullanıp sunumunu yaparsın zaten.

Ki işi gereği dizüstünü bile taşıyan işlem yapacak adam ,hertürlü ihtimali göz önünde bulundurup donanımlı gezer.Eğer diz üstüne aktarım yapacak isem ,
    Kablo ile Bluetooth dan daha hızlı sonuçlar alınacağını herkes bilir.

Sizin bu verdiğiniz örnekler tamamı ile istisnai ve kaçamak bahaneler.

Ayrıca ben size direk mail örnegi vermedim.

Telefondan telefona Whatsapp örnegi verdim.

Aynı zamanda internetin olmadığı ortamda,cep telefonundaki fotoları ,dizüstüne aktarıp aktarmama konusunda ,işinizden olma ihtimali nasıl oluyor?

Eğer internet yoksa,

Fotoların cebinizin veya dizüstünde olması arasındaki fark ne anlıyamadım.

İphone da olmayan,Bluetooth ile program alıp gönderme özelliğini savunmak adına,

Verdiginiz örneklerdeki senaryoda kendimi düşünüyorumda,hepsi benim için angarya.

İş için bir kırsala gittim,internet yok.Fotoğraf çekmem gerek.

Madem internet yok ,işlem ,gönderi yapamayacağım,Diz üstünü niye kırsal alanda taşıyayım.

Fotomu çekmem gerek,

Çekerim 80 -100 adet fotoyu,internetin olduğu alana girdimmi,açarım instagram veya vb programlardaki hesabımı aktarırım fotoları,

Kullanılması gerektiği zaman ,açarım diz üstünü kullanırım fotoları.

Tatilemi gittim,fotomu çektim aynı şekilde,yüklerim hesabıma,açarım diz üstünden veya ipad den instagram ,flickr, istockphoto,google+ vb program hesabımı bakarım fotolarıma.

Tabi siz kırsal alanda ,internetin olmadığı bir alanda tatil yapıyorsanız ayrı konu tabi.

Ayrıca sizin arkadaşlarla paylaşım anlayışınız ,Bluetooth un kapsama alanı olan 10 metre karelik bir alanla kısıtlı herhalde.

Yada arkadaşlarla kabile olarak takılıyorsunuz ,paylaşım yapacağınız zaman Toplanıp Bluetooth ayini yapıp ,gerekli gereksiz bluetooth un dibine vuruyorsunuz sanırım.

Eğer anlık foto göndereceksem,
    10 metre karelik alanda ,bugün hemen hemen her marka modelin desteklediği ,herkesin kullandığı ,whatsapp ile foto vb dosya göndermeyi,bluetooth a tercih ederim.
    Bir seferde aynı anda ,onlarca kisiye aynı fotoları dakikalar içinde gönderirim.

Bu iphone dışında ,kullandığım Android li modellerde de böyleydi,iphone da da böyle.

iphone kullananların çoğunu ,sırf iphone daki bluetooth ile dosya alınıp gönderilemiyor diye teknoljiden pek anlamıyor yaptınız ya bravo size.

Diğer bluetooth ile dosya alıp gönderebilen,modelleri kullanan bütün kullanıcılar,teknolji kurdu olmuş değilmi.

Son olarak ben foto vb dosya göndereceksem ,mail ile cloud (Bulut) özelliği ile uğraşmıyorum.
    Yukarıda örneklerini verdim.
    Cloud özelliği ile ben ,neler yapıyorum tek tek yazsam ,eminim Nlarsınız.

Asıl angarya ile uğraşan sizsiniz.

Smartphone,tablet ,dizüstü kullanıyorsan,kullanacak data hattın yoksa ,O teknolojiyi kullansan ne olur kullanmasan ne olur.

Data hattın varsa,Bluetooth ile dosya aktarmak ,almak ile kim niye uğraşsın.

Çektiğim 80 tane fotoğrafı gece otelde düzenlemek için bilgisayara atıyorum, kaldığım otel vasat olduğu için internet yok. Yeterli mi?

Iphone um olsaydı ve aktarım kablosunu evde veya işte unutsaydım, aktarım yapmamın imkanı yoktu.

Dünya da ki tüm telefon firmaları yıllardır bluetooth kullanıyor. Sadece apple kullanmıyor ve siz ona kullanmadığı için kızacağınız yere, körü körüne savunuyorsunuz. Dünyanın en yaygın kullanılan kablosuz aktarım sistemi Bluetooth iphone da yok işte kardeşim, yok yok yok

Bana o kadar çok cevap yetiştirmişsin ki, görende apple' ın avukatı sanar. Arkadaş ben sadece bluetooth' un kırsalda, sahada, tatilde, memlekette ne kadar çok işime yaradığını yazdım. İnternet ve kablo olmadan, bilgisayarıma aktarıp dev ekranda izliyorum. Bu kadar basit

Yani siz niye 50 tane madde yazdınız ki, ben sadece bletooth un nimetlerinden son derece faydalanıyorum yazdım.

Tek apple bluetooth kullanmıyor. Yani apple diğer tüm firmalardan dahamı akıllı, diğerleri aptal mı da kullanıyor. Apple bir gün hatasını anlayıp, bluetooth bağlantısına izin verirse ne söyleceksiniz merak ediyorum.
    Şimdi bol keseden savunuyorsunuz.

• bu nasil bir alinti sekli valla bravo diyorum

• @ilker_xxx

İphone da Bluetooth ile niye foto ,muzik,application vb dosyaları gönderemiyoruz ,bundan bi haber sen ve senin gibiler yorum yapıyorsunuz.

Bu Apple ın kendi tassarufu.Kendi prensibide diyebiliriz.

Korsan vb kopya ürüne karşı Apple ın bir çözümü bu.

Apple ,Store larında ,program ve muzik albümleri ,satıyor.

Bundan hem kendi para kazanıyor,hemde ürün sahipleri.

Apple bunu yaparken,başkasınında haklarını koruyor.

Teknik olarak çektiğin bir fotonun ,telif hakları ile alakası olmasada,diğer dosyalar gönderilemeyince,fotoda gönderemiyorsun.

Bunu kabul etmek zor geliyorsa ,jailbreak denen birşey var.

Öyle yada böyle ,iphone daki bluetooth özelliği ile isteyen istediğini yapıyor.
    İlk iphone dan bu yana ,iphone alanlar ,iphone daki bluetooth özelliği ile neler yapıp ,neler yapamayacağını bilerek alıyor zaten.

Madem iphone ,

Kullanmıyorsun,kullanmayacaksın,

Asıl sen ve senin gibilere ne oluyor ,her fırsatta yok bluetooth yok flash,aynı nakarat.

Sen ve senin gibiler ,Beowser daki Flash eksikliğinden de dem vuruyordu ne oldu?

Android deki gömülü Browser bile Flash desteklemiyor artık.

İphone nun bataryası değiştirilemiyor deniyordu,niye değiştirilemiyor bunun bile bir amacı var Apple ve kullanıcılar için.Ki ne oldu Motorola ,HTC ve LG bugün bataryası degiştirilemeyen ,hatta hafızası artırılamayan telefonlar çıkarıyor.

Yakında Bluetooth özelliği ile foto vb dosya paylaşımı tüm telefonlarda engellenirse asıl siz şaşırmayın.

Bugün Amerika kıtasında bazı ülkelerde ,internet üzerinden tellif hakkı olan hiçbirşey indiremiyorsun.Avrupada da birçok ülkede ,yasalaşmadı henüz taslak olarak hazır bekliyor.

Avukatlık konusuna gelince,

Ben iphone dışında ,Onlarca androidli cihazıda severek kullandım kullanırımda.

Bluetooth ile dosya alıp gönderme konusunda hangi model smartphone u kullanırsam ,kullanayım ,benim ve birçok kullanıcı için,bluetooth elzem bir araç olmaktan çıkalı çok oldu.

Bunu anlatmak,avukatlıkmı oluyor.

Kaldıki

Ben avukatsam,sen ve senin gibilerde Savcısınız veya Hakimsiniz sanırım.

Alan memnun, satan memnun size ne oluyor.

İphone u veya herhangi bir smartphone u data hattı ile gerçek manada kullanan adam için ,bluetooth ile dosya alış verişi bu zamanda gerekliliğini yitireli çok oldu.

İster iş ister hobi olarak kullan,bluetooth ile yaptığını ,daha profosyonel yollarla ,daha pratik imkanlarla yapmak mümkün.

Yeterki data hattın olsun.

Sırf ,bluetooth ile dosya gönderemiyorum diye ,iphone a bahane bulan ,data hatsız kullanacaksa , iphone almasın zaten.

Bugün ,iphone vb smartphone lar için elzem olan,bluetooth ile on metre kare alanda dosya transferi değil ,

Heryerde yanında olan ,KB hesabı yapmadan ,korkmadan kullanabileceğin İnternet data hattının olmasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

Bakalım iphone 5 ne kadar sağlam?

iphoneda okadar buyuk ekran olsaydi belki uzerine dokununca bile kirilirdi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lexuss

S3 kullanıyorum bir daha da Samsung almayı düşünmüyorum. Her açıdan zarar bir telefon olabilir mi ya.

teknolijiden zerre anlamiyosun dostum

• Apple'dan aciklama: Arka cebinize koyup yamulan telefonlarinizi, on cebinize koyup duzeltebileceksiniz! :)

• bende elmayı sevmiyordum adamlar daha kimse yapmadan esnek camlı telefon yapmışlar daha ne olsun

• Fake.

• Anlamadığım iş neden iphone veya apple la ilgilenmeyen, beğenmeyen ve hatta sahip olmayan insanların apple ana başlığı altındaki tüm konulara girip çıkıp sürekli karalayıcı ve saçma mesajlar atmaları. Eğer diyorsan tüm cihazları yenilikleri takip eden bir kişiyim her konuyu okurum buna saygım sonsuz. ama bilmeden etmeden kullanmadan hem yanlış yorum yapıyosun hemde ilgilenenleri yanlış yönlendiriyosun bu nasıl bir saçmalık.

Başlıkta diyor ki iphone şekil değiştirmeye başladı. ilk mesajda bir fotoğraf yamulan bir telefon fakat insanlar buna bakmadan yok bluetooth yok bunu tut, ingilizce bent yok bend varsa sıkıntınız ya birbirinizi özelden taciz edin yada gidin bluetooth olsun mu olmasın mı diye veya derdiniz her ne ise gidin yeni konu açın. takip eden insanların zamanlarını boş tartışmalarınız ve gereksiz mesajlarınızla çalmaya kimsenin hakkı yok.

konu dışı saçma tartışma ve mesajlara cidden karşıyım. ve bu konu altında bu mesajı attığım için konuyu takip edenlerden özür dilerim.

• Iphone5'in bükülebilir ekranı varmış ama kimsenin haberi yokmuş.

• s3 e otursunlar bak ne oluyor ne marka olursa olsun ınce yapılı her telefon da aynısı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

s3 e otursunlar bak ne oluyor ne marka olursa olsun ınce yapılı her telefon da aynısı olur

https://www.youtube.com/watch?v=dc9c5YFyovU
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.