Şimdi Ara

pejo 406 dan CLİO SYMBOL E GEÇMEK YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar şuanki aracımız
    Peugeot 406 2.0 HDİ ST 2000 model


    2000 model 2.0 hdi motora sahip şehir içi ve dışında yakıtı gayet güzel olan aracımızı değiştirmeyi düşünüyoruz, aracımız 261.000 km dedir , motorda üfleme püfleme vs. hiçbirşey yok , dizel arabaya göre o kadar serii ki, 220 yi görmem o kadar uzun sürmüyor :D
    bakımlarını ankara erkay pejo servisinde yaptırmaktayız. araba çok çok temiz ancak yeni araç almak istiyoruz , malum pejo satışta çok tutulmadığı için çok düşük fiyat teklif etmekte galerici vs. kişiler. bizde şöyle bir opsiyon düşündük ;


    Uzaktan akrabamız olan elemanda ise 2009 benzin-tüplü clio symbol var, gümüş gri ,araba 51.000 de , bakımları reno servisinde yapılmış, çelik jant yok, boya vs. yok expertizli falan .
    öğrendiğimize göre piyasası 18-23,24 gibiymiş bu eleman bizim arabayla kafa kafaya takas edebiliriz diyor.

    turbo dizel kullandıktan sonra atmosferik tüplü bir araba ne kadar saracak çok merak etmekteyim, kullanıcı olan grup yardımcı olabilecek mi acaba?


    memnunsanız hangi özelliklerinden, yakıntından, masraflarından,

    memnun değilseniz , sebeplerini .. yazarsanız çok mutlu olurum .







  • up
  • Niye degistirmeyi dusunuyorsunuz? Bunun dusunup tasinip, hesabini, analizini yaptiniz mi?
    Yapip, ilk sorumun cevabimini bulursaniz, is kendiliginden cozulur.

    Sahsi bakisi acisi olarak parasi ayni ise her zaman senesi eski fakat genis, rahat, motoru daha guclu modelleri tercih ederim. Dolayisiyla yine sahsen Peugeot ile devam ederdim, taki 2003-2004-2005 bir 407 ile veya baska markadan yakin bir model ile degistirene kadar. Yeni aracin ancak, yeni oldugu icin "oyuncagi" fazladir. Oyuncaktan kasit, yenilik olan, ilgi ceken, hatta zaman zaman tercih belirleyen, arabaya fiyaka(tartisilir) katan, fakat kullanimda-uygulamada olaya/konuya katkisi tartismali, olmasa da olur donanimlardir. Mesela airbag sayisi (yeni cikanlarda 10 mu 15 tane mi var, aritk takip etmiyorum), ebd-bas, navigasyon ekrani (Turkiye icinde ihtiyacim yok, cok gerekirse harita kullaniyorum!),elektrikli park freni vsvsvvsvs.

    Benim bakis acim bu.

    Slm.
  • temiz 406 pek bulunmamakta olanları ise fiyatları belirli derecede yüksek,

    galerici elemanlar aracımıza 13.5 binlira para veriyor şu anda , direkt olarak satsat zarar fazla oluyor , aracımızı sıfır olarak almak istediğimizden ne kadar fazla nakit o kadar işimizi göreceğinden böyle düşünmekteyiz, renoyada biraz bineriz diye düşünüyorum.


    aklımdaki soru clio symbol hakkındaki düşünceler, yoksa pejonun rahatlıgını tartısmak için konu açmadım burada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.