Şimdi Ara

Acer, dokunmatik dizüstü modellerinin satışlarından memnun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Acer, dokunmatik dizüstü modellerinin satışlarından memnun





     Microsoft'un en büyük donanım ortaklarından birisi olmasına rağmen, firmanın Surface politikasını eleştirmekten çekinmeyen Acer, Windows 8 ile başlayan dokunmatik dizüstü trendi satışlarından memnun.




    Acer patronu Jim Wong, gelecek yıl tüm büyük üreticilerin Windows 8 tabanlı dokunmatik dizüstü modellerini pazara sunacağını ve bu cihazların önümüzdeki yıllarda en yaygın dizüstü ürünleri olacağını belirtti. Windows 8 ve dokunmatik ekranı biraraya getiren yeniliklerin üreticilere farklı ve ilgi çekici ürünler hazırlamalarına yardımcı olduğunu ve bunun da PC endüstrisini canlandıracağını ifade etti.




    Aslında pek çok PC üreticisi dokunmatik ekran konusunda şimdilik çekimser kalıyor ve bekle-gör taktiği uygulamayı tercih ediyor. Ancak Acer, dokunmatik dizüstü modelleri satışlarının artarak devam edeceğini ve geleneksel dizüstü modellerini geride bırakarak pazarda en yaygın ürün grubu konumuna geleceğini öngörüyor. Ancak fiyatlar yukarıda seyrettiği için bunun gerçekleşmesi 2-3 yılı bulacak.




    13 ve 14 inçlik dizüstü modellerinde, dokunmatik ekran kullanımı nedeniyle fiyat 100$'dan fazla artıyor. Ancak dokunmatik dizüstü modelleri hem iş hem eğlence isteyen tüketici grubunu memnun etmiş durumda ve yatırım yapmaya değer.




    Bunun yanında dokunmatik ekran tedariğinde yaşanan sıkıntı da diğer bir engel olarak görülüyor. Firmalar Windows 8 çıkışından 6 ay öncesinde siparişlerini vermiş olsa da stoklar yeterli gelmiyor. Bu yüzden bazı firmalar 2013 yılının ilk çeyreğinde dokunmatik dizüstü pazarına giriş yapacak. 

     








  • Win8, bilgisayarları sattırmadı derken. Casper yetiştiremiyoruz diyor :)

  • "Ancak dokunmatik dizüstü modelleri hem iş hem eğlence isteyen tüketici grubunu memnun etmiş durumda ve yatırım yapmaya değer."

    anlamadığım bu bölüm haber mi, tavsiye mi yoksa bir analistin değerlendirmesi mi? haber ve yorumun sınırlrının daha bir belli edilmesi taraftarıyım. belki de insanlar dizüstü ekranında parmak izi görmüyor, belki de klavye-fare ikilisinden vazgeçmiyor. yukarıdaki değerlendirmeye nasıl ulaşıldığına dair bir not da göremedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: maxmania

    Ancak dokunmatik dizüstü modelleri hem iş hem eğlence isteyen tüketici grubunu memnun etmiş durumda ve yatırım yapmaya değer.anlamadığım bu bölüm haber mi, tavsiye mi yoksa bir analistin değerlendirmesi mi? haber ve yorumun sınırlarının daha bir belli edilmesi taraftarıyım. belki de insanlar dizüstü ekranında parmak izi görmek istemiyor veyahut klavye-fare ikilisinden vazgeçmiyor. yukarıdaki değerlendirmeye nasıl ulaşıldığına dair bir not da göremedim.

  • Şu an tablet kullanıyorum, uygun fiyata dokunmatikli bir dizüstü bulana kadar da bilgisayar almayı düşünmüyorum. Adamların gecikecek olması paramı geçici cihazlara vermemi gerektirmiyor, her ne kadar haberde 100$ farkediyor deselerde bu markalar arasında değişiyor, zaten bazı firmalar dokunmatiği, hatta BD-Yazıcısı dahi olmayan bilgisayarları bile uçuk rakamlara satmaya çalışıyorlar. Dokunmatik olanlar geldiğinde bu firmaların bu gün dokunmatiksiz sattıkları fiyatlardan bile ucuza dokunmatikli modeller olacaktır.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Salona

    Win8, bilgisayarları sattırmadı derken. Casper yetiştiremiyoruz diyor :)

    Casper?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dokunmatik 100$'dan artıyor demis ama son tuketicide kartopu ???$ oluyor.
    128SSD'li,14''-DELL 919,00€ odakliyim.illaki dokunmatik olsun demeden '13 ilk aylarini izleyip yenilige biraz zaman taniyacagim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erchamion

    quote:

    Orijinalden alıntı: SalonaWin8, bilgisayarları sattırmadı derken. Casper yetiştiremiyoruz diyor :)
    Casper?


    Hop pardon yaa bütün haberi casper diye okumuşum :((

  • tablet yerine dokunmatik dizüstü daha mantıklı

  • bence dokunmatik ekran bilgisayarın (dizüstü masaüstü farketmez) doğasına aykırı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance
    bence dokunmatik ekran bilgisayarın (dizüstü masaüstü farketmez) doğasına aykırı

    Bluestacks kullanmak zorundayım ve dokunmatiksiz çalışmıyor, bu tarz yada işiniz gereği kullanmanız gereken yazılımlar dokunmatik dayattıkça doğa vs hepsi masal olacak. Adamlar despot.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.