Şimdi Ara

Google, iOS geliştiricilerini teşvik etmek için bir reklam yayınladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj







  • Apple'ın iOS işletim sisteminde yerleşik olarak yer verdiği YouTube ve Google Maps uygulamalarını iOS 6 ile birlikte kaldırması, Google'ın App Store üzerinde en popüler ücretsiz birinci ve beşinci uygulamaya sahip olmasına neden oldu.




    Google'ın uygulamalarına duyulan aşırı ilgi, firmanın iOS tarafında geliştirici ekibini genişletme ihtiyacı duymasına yol açtı. Gelen bilgilere göre, Google her bölümünün iOS için uygulama geliştirmesi yerine tek bir iOS ekibi kurdu ve ekosistem üzerinde hakimiyet kurmak ve kendi alternatif ekosistemini oluşturmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı.




    Bu anlamda firma, YouTube üzerinde kısa bir video yayınlayarak, iOS üzerindeki uygulamalarını tanıttı ve geliştiricileri davet etti. Videoda geçen uygulamalar Google Search, YouTube, Chrome, ve Gmail şeklinde. Google Maps ise tahminen video hazırlanırken platform üzerinde bulunmadığından yer verilmemiş.




    Ancak videoda bir de ince gönderme bulunuyor. Geliştiricilere yapmaya değer şeyler ortaya koymaları söyleniyor. Bu da Apple uygulamalarının kullanıcılara bir fayda sağlamadığı şeklinde bir anlam akıllara getiriyor. Bununla birlikte Apple Maps ve Google Maps uygulamalarının platform üzerindeki etkileri, Google'ın neden iOS ekibini genişletmek istediği hakkında fikir veriyor. 

     









  • Kaldirsin apple su uygulamalari. Mapsin alternatifi cok. Youtube ada siteden girilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başlıkta bir anormallik var, ayrıca google için oldukça iyi bir hamle, kaliteli uygulamalar ile reklamlarını yapmış olurlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu başlığı güzel olmuş: google var ios geliştiricilerini teşvik etmek, var bir reklam yayınlamak.

    şaka bir yana haber için teşekkürler...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burn in Hell

    Kaldirsin apple su uygulamalari. Mapsin alternatifi cok. Youtube ada siteden girilir.

    aynen.. kullandıkça bi tarafı kalktı google'nin
  • kendi ürünü olan android işletim sistemine karşı ios'e gösterdiği özeni göstermemesi; kendi çocuğuna üvey evlat muamelesi yaparken başkasının çocuğunun üzerine titreyen ebeveynlere benzemiş.

  • windows phone 8 e de bir göz atsa iyi olur.Ben google kadar yazılımdan anlayıp da taşın altına elini koymayan başka bir firma görmedim.
    Nexus diyorsun başkasına ürettiriyor Motorola diyorsun şubeleri kapatıp küçülmeye gidiyor windows phone 8 diyorsun daha adım bile atmadı hadi bunları bırak android diyosun İOS a daha çok önem veriyor.Sanki samsung la apple a hizmet etmek amacı içinde olan bir firma gibi davranıyor.Şu elindeki fırsat Apple nokia Microsoft 3 lüsünden birine geçse tekeli eline almıştı bile.

  • İngilizce başlıkları google çeviriden çevirdiniz anlaşılan :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetaktas

    kendi ürünü olan android işletim sistemine karşı ios'e gösterdiği özeni göstermemesi; kendi çocuğuna üvey evlat muamelesi yaparken başkasının çocuğunun üzerine titreyen ebeveynlere benzemiş.

    androidin kaç katını ios'ten kazanıyor adamlar. doğal yani böyle davranması. tek amaç daha fazla para çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vitor reis

    quote:

    Orijinalden alıntı: Burn in Hell Kaldirsin apple su uygulamalari. Mapsin alternatifi cok. Youtube ada siteden girilir.
    aynen.. kullandıkça bi tarafı kalktı googlenin


    Bir tarafımız kalksa kim ne diyecek? El mahkum. Google maps kullancaksınızzz. O kadar. Muhaahahaha Maaaaahahahaha Maaaaaaaahhahahaha.

    -Larry Page-

  • Google aklınca apple ı kendi içinde ters köşeye yatırmak istiyor. Ama ne yazikki yazılım alanında apple a laf atmaları komik olmuş. Garageband gibi bir uygulamanın eşi yok. Aynı şekilde keynote un. Belki kısıtlı olabilir ama mac ve ios kendisi arasında sorunsuz ve muhtesem bir uyum icinde calışıyor. İyiki apple kaldirmis ta youtube ile mapsi, google bi tarafını kaldırıp düzeltmis uygulamalrı. Apple maps olayida ilginc. Hani kotu anladimda bi anda google mapse kufredenler google mapsci olmustu.

  • Maps yeter de artar da..
  • Zaten Google Maps Türkiye mağazasında yayımlanmadı ona sinir olmuştum.
  • bu haberden sonra düşündüm de google da baya saglammıs ya "youtube , gmail , google maps , google translate , google sky map , google chrome su an bunlar geldi aklımada daha bir sürü ufak tefek programları var google takvim falan .

  • ios geliştiricileri; kim ne derse desin apple
  • Google heryerde...

  • Bugun sirf lock screen'de navigasyonu denemek icin Apple'in haritalarini actim. Acmaz olaydim. Yemin ederim Kiziltoprak'tan Suadiye'ye gidilmiyor bu haritayla. Amerika'yi bilmem ama Turkiye'de cop. Hatalar, sacmaliklar dolu. Aramasi ve POI'leri Google'in yanindan dahi gecemez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google maps e mobilden giriyorum is goruyo iphone4 de

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulen iOS'ta reklam yapacağına Android'e iOS'tan uygulama ve oyunları getirmeye baksana! Ayıp ya yeminle ayıp.

  • Maps sağolsun beni her defasında yanlış yere götürüyor. Her önüne gelenin içerik ekleyebilmesinin dezavantajları işte.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.