Şimdi Ara

PHILIPS 9205 ELEK.SÜPÜRGESİ 486 TL- 100 TL H.ÇEKİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara Forum Boyner'de philips 9205 elektrik süpürgesi 486 TL ve 100 Tl hediye ceki veriyorlar.
    bu fiyat benim gördüğüm en düşük fiyat.belki bazı webden satış sitelerinde benzer fiyat olabilir ama taksit ve kargo ile fiyat şişer oralarda da.
    hediye çeki düşünce 386 TLye gelir ki,bedavadan biraz pahalı olur.
    tabii h.çeki ile başka ürün almanız lazım,direk faturadan düşmüyorlardır.
    bu arada hediye çeki sadece axcess ve fish kartlara varmış .

akakce'ye baktım,en ucuzu 475 TL + Kargo .görüp dokunarak almayı tercih ederim. 100 TL hediye çekide ekstra kazancım olur.
    fish yada axcess'im olsa anında almıştım.Hanım çok bastırdı ama direndim almadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realgs -- 29 Aralık 2012; 17:30:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eylül ayında Vatanbilgisayar dan 470 civarına almıştık %25 indirim kampanyası ile bu konuyu görünce tekrar baktım vatan a %30 indirim ile 530TL fiyatı var :D
  • açma kapama düğmesinin yanında başka bir düğme var ve o düğmeye basında 3-5 saniye dikey filtrede titreşim yapıp tozların hazneye dökülmesini sağlıyor.
    Tek fark sayılır. Onun içinde 100-200 TL fazladan vermek anlamsız.Ben 1 yıl kadar önce kayınvalideye 9205 almıştım.Bende ise daha eski model 9210 var.
    9225 ise bence titreşim özelliği ile +100 küsür TL vermeye değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

Marmara Forum Boyner'de philips 9205 elektrik süpürgesi 486 TL ve 100 Tl hediye ceki veriyorlar.
    bu fiyat benim gördüğüm en düşük fiyat.belki bazı webden satış sitelerinde benzer fiyat olabilir ama taksit ve kargo ile fiyat şişer oralarda da.
    hediye çeki düşünce 386 TLye gelir ki,bedavadan biraz pahalı olur.
    tabii h.çeki ile başka ürün almanız lazım,direk faturadan düşmüyorlardır.
    bu arada hediye çeki sadece axcess ve fish kartlara varmış .

akakce'ye baktım,en ucuzu 475 TL + Kargo .görüp dokunarak almayı tercih ederim. 100 TL hediye çekide ekstra kazancım olur.
    fish yada axcess'im olsa anında almıştım.Hanım çok bastırdı ama direndim almadım

bonubo'da 399 a satıldı geçen günlerde

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/philips-marathon-torbasiz-elektrikli-supurge

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.