Şimdi Ara

LG'den akıllı telefonlar, tabletler ve ultrabook'lar için yüksek çözünürlüklü yeni ekranlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • LG'den akıllı telefonlar, tabletler ve ultrabook'lar için yüksek çözünürlüklü yeni ekranlar


     

     

    Optimus G ve Nexus 4 gibi modellerle akıllı telefon pazarında yükselişe geçen LG, başlamasına sayılı günler kalan CES yani Tüketici Elektroniği Fuarı'nda yüksek çözünürlüklü yeni ekranlarını göstermeye hazırlanıyor. LG tarafından doğrulanan bilgiye göre, akıllı telefonlar başta olmak üzere tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için geliştirilen yeni ekranlar, açığa çıkan ilk bilgilere göre rekabet ortamını kızıştıracak gibi görünüyor.

     

    Yatırımlarını AH-IPS tabanlı ekranlar üzerinde şekillendiren LG,  5.5-inç büyüklüğündeki Full HD ekranında 403ppi piksel yoğunluk değeri sunuyor. Şirket tarafından üst seviye akıllı telefonlarda kullanılması beklenen bu ekrana ek olarak 7" segmentindeki tabletler için geliştirilen 1920x1200 çözünürlüğündeki ekran, dizüstü bilgisayarlar için 2560x1700 piksel çözünürlüğünde 12.9-inç ekran ve yine cep telefonları için hazırlanan, çerçeve kalınlığı 1mm'nin altında olan 4.7-inç büyüklüğündeki ekran, CES Fuarı'nda LG'nin yapacağı sürprizlerden bazıları olacak. Bir yıldan uzun bir süredir kendi işlemcilerini de geliştirmekte olan LG, artan rekabete bağlı olarak panel üretimine daha fazla yatırım yapma yolunu tercih ederken, rün çeşitliliğini  arttırmayı da planlıyor.Henüz resmi olarak doğrulanmamakla birlikte LG'^nin önümüzdeki günlerd Optimus markalı yeni bir tablet sunacağı da kulaktan kulağa dolaşan dedikodular arasında yer alıyor.

     

    Yaşanan gelişmelere bakılırsa, 2013'te üst seviye akıllı telefon pazarında rekabet 5-inç ve üzeri Full HD ekrana sahip modeller arasında yaşanacak. Henüz Nexus 4 ve Optimus G modellerini dünya çapında yaygın satışa sunamayan LG, Şubat ayındaki Mobil Dünya Kongresi'nde yepyeni telefonlar da tanıtabilir. Bakalım bu modeller, yazılım güncellemeleri tarafında ciddi eleştrilere maruz kalan LG'yi yeniden zirve adayı yapacak, bunu cevaplandırabilmek için bir süre daha beklememiz gerekecek.







  • bide şu 2560 1600 ekranlar gelse 700 liradan 27inç tadından yenmez telefonda hd olsada yeter

  • 5 inç yapip 440 ppi yapsa daha hoş olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya tamda ipad mini almak üzereyken 7" ekran tanıtıp durmayın arkadaş...

  • LG destek konusunda çok zayıf, satış için müşterilerin güvenini kazanması lazım. Anlamadığım serbest gruplar bile son android sürümlerini telefonlara göre özelleştirip yayımlarken LG'nin kendi telefonlarını güncellememesi neden ki? Pazarlama stratejisi, güncel telefon istiyorsan yenisini al desek, müşteri neden alsın ki, yarın onu da güncellemeyeceksin.
  • 4.7 inç. ideal kim ne derse desin..

  • Paylaşım için teşekkürler!


  • lg once nexuslari yeterli sayida uretsin sonra ekranlari

  • quote:

    Orijinalden alıntı: biggame

    bide şu 2560 1600 ekranlar gelse 700 liradan 27inç tadından yenmez telefonda hd olsada yeter

    Hansel hayeller aleminde..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes LG nin yazılımın laf söylüyor fakat Optimus G de ki 4.0.4 ün kullanışlılığı hiç bir romda yok.

  • iş fırsatı çok para kazanmak isteyen kolay olsun diyenler bu linke tıklayınhttp://www.turkeytf.net/?a_aid=50ba9765684f3

  • LG yeni telefon yapana kadar önce Optimus 4X HD modeline yazılım desteği sağlasın! 4.1 i geçtim daha stabil olan 4.0.4 bile yok ki daha piyasada :(

  • Haber biraz acele yazılmış herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 30 Aralık 2012; 9:15:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.