Şimdi Ara

Golf ü satıp bmw 1.16d (f20) , bmw 3.20d (e90) , mercedes a serisi kararsızım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
3.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim altımda ilk aracım olan 2012 model vw golf bluemotion kullanıyorum. 85 bin lira civarı bir bütçem var . 2 aydır ne isteyeceğime bir türlü karar veremedim. Görüşünüz önemli benim için. Aracımı satıp şubat ayının sonunda yeni bir araç alıcam 3 ihtimalim var
    Sunroof zenon dizel olması şart . Görüşlerinizi bekliyorum

Bmw 3.20d 2010- 2011 kasa( en fazla 50.000 km de)

Mercedes a serisi 2013 a180

Bmw 1.16d 2013

• 320 d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler nedenide belirtirseniz çok iyi olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibokoprulu

Teşekkürler nedenide belirtirseniz çok iyi olucak :)

D sınıfı ve performans olarak bırak diğer aracı piyasadaki bir çok araca plaka okutur.

• bence mercedes e350 cls almalisn

Golf ü satıp bmw 1.16d (f20) , bmw 3.20d (e90) , mercedes a serisi kararsızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 29 Aralık 2012; 20:11:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320d al. Kullanması zevk verir, cebini de yakmaz.

• 2. Arasında diyorsan 320d Al . Ama ben olsaydım Bmw Z4 Alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3.20D yada 3.20i
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 320d
  • 3.20 d al ama o arabanin yenilerini gorunce uzulursun biraz, o yuzden 0 arac ilk tercihin olsun.

• Golften neden bukadar cabuk sikildin onu anlamadim ben. Golf iyi arabadir. Ustelik hisli direksiyonu ve tok kapi sesi var. Ama cidden merak ettim 2012 golfu hemen satiyor olma sebebinizi

• Sorunun cevabı çok net 3.20D
  • Kesinlikle 3.20d arkadaşın dediği gibi plaka okutursun. 184hp
  • 2. el bmw yerine Mercedes a serisi tercih ederdim ben, tasarımı gerçekten çok güzel arabanın, dizeli tam f/p canavarı ve araba yeni olduğu için değişik bir renkle çok kafa döndürebilir. Vakıf üniversitesinde okuyan birisi olarak bmw'nin (3-5 serisi) öğrencilere yakışmadığı düşünüyorum hem çok fazla kullanan oluyor hemde araba sonuçta "compact executive" bir executive olmadan almak nedense bana uymazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlocksss

3.20 d al ama o arabanin yenilerini gorunce uzulursun biraz, o yuzden 0 arac ilk tercihin olsun.

Gördükçe kahrediyorum.
    Konuya gelirsek öğrenci adama "c segment hb araba" iyidir.

• e90 320d M Sport Plus

• Ben olsam 320d alırdım.
  • Sıfıra yakın aracı satıp, yerine 2-3 yaşındaki aracı öneriyorsunuz, enteresan..

116ed diyorum, golfü satıp almaya değmez ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Golften neden bukadar cabuk sikildin onu anlamadim ben. Golf iyi arabadir. Ustelik hisli direksiyonu ve tok kapi sesi var. Ama cidden merak ettim 2012 golfu hemen satiyor olma sebebinizi

Aracıma park halinde arkadan 3 kere çarptılar. Biri minibüs, biri taksim otoparkında en kötüsüde istanbulda yaşayanlar için bahçelievlerin göbeğine vurdular arkadan götürdüler. Herşey belli savcı uğraşmadı bile benim davamla. Arabadan bi nevi soğudum. Uğursuzluk getirdiğine inandım çünkü 13 14 yaşından beri araç kullanıyorum. Çok üzdü beni bu olanlar. Resim nasıl koyacağımı bilmiyorum mobil siteden ondan biraz araştırıp resimde koyarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibokoprulu -- 29 Aralık 2012; 12:13:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Sıfıra yakın aracı satıp, yerine 2-3 yaşındaki aracı öneriyorsunuz, enteresan..

116ed diyorum, golfü satıp almaya değmez ayrıca.

2-3 yaşında ama 3.20 nin ölüsü gösterdiğim seçeneklerden daha iyidir diyenleri baya duyuyorum. Bi nevi 6 senelik kasa benim kafami karistiriyor

• Yeni A3 Sportback'i beklemelisin.Ya da eski kasa 3.20D alabilirsin ancak ben olsam böyle bir düşünce içine girmezdim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.