Şimdi Ara

BioShock (2007) / Remastered (2016) [ANA KONU] (232. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.711
Cevap
2
Favori
178.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Evet 2. oyundan bahsediyorum .. Neden islemciyi full kullaniyor ki?? yokmu bunun bir caresi?? bazen saklamayi unutuyorum birden kitleniyor okadar oynadigim bosa gidiyor ...

Oyunda sorun var benden başka bu sorunu yaşayanlarda var..Bunu resmi sitedede dile getirdim ama bir çözüm çıkmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bugun sonunda baslaya bildim oyuna... Gercekten ilki kadar guzel ve aclimi bastiracak kadarda zevkli olmus !! ama bir sorun var bazen oyun kitleniyor .. Belli bir sure yok bazen 5dk sonra bazen 1 saat sonra ama mutlaka oyun kitleniyor yanit vermiyor ..

Bu sorunu yasayan oldumu ??

yunusyunus oyunun exesine ters tik yap ayarlardan Xp sp3 ozelligini sec birde oyle dene..

2.oyundna bahsediyorsan ana konuya bak orda benim de yaşadığımm full işlemci kullanımı problemi vardı..Sorunun ondan kaynaklanıyor aolabilir..

arkadaşlar sag tuş özelliklerden söyledigin kımutlaı uyguladım gene açılmadı..

• arkadaşlar bu "farmers market" bölümünde botanikçi doktor öldü,ölürken cama odadaki kasanın şifresini de yazdı . şifreyi girip kasayı açıyorum ama kasa boş?! içinden hazırlayacağımız toniğin tarifi çıkması lazım ama kasada bişey yok :( dolayısıyla göreve başlayamadım ,öyle kaldım. neden dir acaba ? bi yardım lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arcangellissa

arkadaşlar bu "farmers market" bölümünde botanikçi doktor öldü,ölürken cama odadaki kasanın şifresini de yazdı . şifreyi girip kasayı açıyorum ama kasa boş?! içinden hazırlayacağımız toniğin tarifi çıkması lazım ama kasada bişey yok :( dolayısıyla göreve başlayamadım ,öyle kaldım. neden dir acaba ? bi yardım lütfen.

1. yol

1.1 yamasını kurmayı deneyebilirsin. 27 mb civarı.

2. yol

telekinesis ile objeleri kendine çekip bırakmadan (aksi halde heyecenlenıp bırakırsan odada aramak zorunda kalırsın) E tuşu ile almayı dene.
  • Bitirmek için en çok uğraştığım oyundu. Bazı yerler çok zorluyor. Mermi, silah vs. sıkıntısı çekmemek için her yeri didik didik edin, benim gibi oyunun sonuna sadece ingiliz anahtarı ile girmeyin. Bayağı da uzun bir gameplay süresi var. 1 haftaya yakın günde en az 2-3 saat oynayarak bitirdim.

Şahane olmuş oyun, 2. oyunu oynamak daha nasip olmadı, en kısa zamanda onu da bitireceğim.
  • ARCADIA daki son yerde resmin arkasındaki kasayı açıyoz içi boş ? anahtar ve ses kaydı olması gerekmiyomu ? savemde olmadıgı için tekrarda başlayamıyorum . bir çözüm önericek varmı ?
  • beyler benim sistemimde oyun asırı kasıor ne yapmam lazım oyunu indirdigim surum razor

2500mhz işlemci 2gb ram zotac gts 250 1gb ekran kartı var oyunda mapı acıom takılmalardan kapatamıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yittix -- 14 Mayıs 2010; 15:09:29 >
  • vsync ayarını kapa
  • ful low yaptım gene kasıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.B CoopeR

Ellerinize Sağlık Hocam
  • Oyun gerçekten harika. Atmosfer süper. Ama bulmacalı yerler zorluyor biraz. Mermi toplamak da gerekiyor. Yapımcılar iyi düşünmüş aslında bu şekilde oynayanlar kendini oyuna daha iyi kaptırıyor ve her yeri aramak zorunda kalıyor. Atmosfere daha iyi giriyoruz bu şekilde ama biraz baş döndürücü oluyor.
  • Tr yamasını aradım ama bulamadım. Tr yaması var mı arkadaslar Bilen var mı ?
  • arcadia da kadın zehirli gazdan ölüyor ve duvardaki gizli kasadan eşyaları almam gerekiyor ama kasayı açıyorum kasa boş gözüküyor,görevde orayı gösteriyor neden böyle oldu ? bug falan mı ? nasıl çözerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 25 Eylül 2010; 13:19:47 >
  • evet bug. ben de orada kalmıştım. bi sonraki 1.1 patch'ini yükleyince düzeliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

arcadia da kadın zehirli gazdan ölüyor ve duvardaki gizli kasadan eşyaları almam gerekiyor ama kasayı açıyorum kasa boş gözüküyor,görevde orayı gösteriyor neden böyle oldu ? bug falan mı ? nasıl çözerim

• halletim.Bi yerden save dosyası buldum.Tam o kasadakileri aldıktan sonrası ^^
  • oyunu bitirdim büyük bi keyif ile ama yanlış yaptığım bişeyler olmalı.Çünkü tüm level'lerde ki little sister'ları kurtardım %100 eminim buna ama oyun kötü sonla bitti
  • herkese slm . windows7 kullanıcıları için bu oyunun ses problemıni çözdüm arakadaşlar. Denetim masasından donanımve ses e giriyoruz ses ten sistem seslerini değiştir diyoruz sonra kayıt' ageliyoruz o pencerenın içerisinde boş bır yerde sağ klıck yapıyoruz daha sonra devre dışı bırakılmıs aygıtları göster' i tıklıyoruz karşımıza yenı bır aygıt cıkıyor onunda uzerıne mause sağ klıck yapıp etkinleştiriyoruz ve sorun çözülüyor. Umarım yapabilirsiniz. Herkese ıyı oyunlar.......
  • Belli bir noktaya geldim ama sıkıldım. Hep aynı olaylar üzerinde gelişiyor oyun. Kızı kurtar big dadyleri öldür bölüm geç bunun yanında gideceğimiz yeri bulmakda zorlayınca sildim oyunu. Oyunun atmosferi harika güzel oyun ama biraz farklı şeyler olsaymış keşke. Acaba 2.oyunda böyle mi oynamaya değer mi yani? 1.oyun gibiyse hiç bulaşmiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Belli bir noktaya geldim ama sıkıldım. Hep aynı olaylar üzerinde gelişiyor oyun. Kızı kurtar big dadyleri öldür bölüm geç bunun yanında gideceğimiz yeri bulmakda zorlayınca sildim oyunu. Oyunun atmosferi harika güzel oyun ama biraz farklı şeyler olsaymış keşke. Acaba 2.oyunda böyle mi oynamaya değer mi yani? 1.oyun gibiyse hiç bulaşmiyim.

hikayeyi pek takip etmedin sanırım
  • 
Sayfa: önceki 230231232233234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.