Şimdi Ara

6.1-inç Full HD ekranlı Huawei Ascend Mate'in yeni görüntüleri yayımlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un, 5.3-inç ekranlı GT-N7000 Galaxy Note ile başlattığı akıllı telefon - tablet hibriti trendi, Çin merkezli akıllı telefon üreticisi Huawei'ın yeni modeli Ascend Mate ile devam ediyor. Ascend Mate'e ait yeni görüntüler, MyDrivers sitesi aracılığıyla internette yayımlandı.


     

    Huawei tarafından geliştirilen, 1.8 GHz saat hızında çalışan dört çekirdekli K3V3 platformunun ve 2 GB RAM'in güç vermesi beklenen Ascend Mate, 6.1-inç büyüklüğündeki ve 1920 x 1080 piksel (Full HD) çözünürlüğündeki dokunmatik kapasitif ekranıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Fotoğraflarda görüleceği üzere fiziksel menü tuşları ortadan kaldırılmış ve bu tuşlar, ekran üzerine yerleştirilmiş durumda.

     

    Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 4.1 ''Jelly Bean'' versiyonunu kullanacak akıllı cihaz, 13 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilecek ve 4.000 mAh kapasiteli bataryaya ev sahipliği yapacak.

     

    9.9 mm kalınlığında tasarlandığı söylenen Ascend Mate'in, 8 ile 11 Ocak 2013 tarihleri arasında, Las Vegas'da gerçekleştirilecek Tüketici Elektroniği Fuarı (CES 2013) organizasyonu kapsamında resmiyet kazanacağı düşünülüyor. 6.1-inç ekranlı bir cihazla görüşme yaparken sokaklarda ilginç görüntülerin oluşacağı kesin.


     


    6.1-inç Full HD ekranlı Huawei Ascend Mate'in yeni görüntüleri yayımlandı








  • Hava atacam diye rezil kepaze olacak millet...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaoovv 4000 mAh batarya mükemmel olmuş. Bu arada telefonun şekli ile ilgili ilginç benzetmeler bekliyorum yaratıcı arkadaşlardan.

  • Telefon çok kaba ama bataryası yeter 4000 mAh.

  • fazla diyil 5-6 sene sonra 102 cmlik telefonlarla dolasanlar olursa hic sasirmam

  • Of cok abarti bu. Tablet bu hatta. 5" ideal bence niye kasiyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bazı cep radyolarında vardı kulaklığını içine çekiyordu elektrik süpürgesi kablosu gibi. Öyle tek kulaklık ve minik bir mikrofon koysalar buna kullanışlı olabilir. Bu telefonu kulakta tutmak için tek el yetmez yoksa.

  • Nexus 7 alırım daha iyi :D

  • o ney lan, kulaga laptop dayamis gibi olur,biri sunlara bi dur desin artik.

  • Ne rezillik yaa galaxy note icinde oyle dediler ama insanlar Aldi ve kullandi ve kullaniyor gayet bunuda alip kullananlar olacak mesala dizilerinizi telefondan rahat bir sekilde seyredebilirsiniz bence cesitlilik onemliii

  • piyasada yüzlerce 4"-4.8" arası telefon var arkadaş, onlardan alın. zaten adamlar bu telefonu size yapmıyorlar. büyük telefon tercih eden milyonlarca kullancı var...

  • E çüş.

  • bunu alacağıma tablet alırım görüşme içinse telefonlu saat oh ne rahat.

    bunu alanlar sabırlı olmalı zira özellikle konuşma anında çevredeki kahkaha seslerine tahammül edebilmeli...
  • Merakla bekliyorum bu cihazı. Siyahının tasarımı güzel gibi, arka kısmın mat olması güzel olmuş. İşlemcinin A15 olacağını sanmıyorum ama piyasadaki A9 tabanlı 4 çekirdeklilerden daha performanslı olması gerekiyor, sonuçta Full HD ekranı var ve yakında A15 tabanlı işlemciye sahip telefonlar tanıtılacak. 4000 mAh batarya da başarılı. Note serisine ciddi bir rakip geliyor sonunda, kalemi de olsa tam olurmuş. Biraz daha ince olabilirmiş ama yine de yeterli bence. Rekabetçi bir fiyatla gelirse tutulabilir, bu segmentte Note serisine ciddi bir rakip olacağı için de rekabeti arttıracak ve tüketiciye yararlı olacaktır.

    Bu arada boyuta ayrı bir parantez açmak istiyorum. 6,1 inç deyince çok büyük geliyor Note 2 ile aradaki 0,5 inçlik fark ancak fazla abartıldı bence. Hesaplamasını yaptığımızda bu cihazın ekranı Note 2'nin ekranından boy olarak 1,32 santim, en olarak ise 0,75 santim daha büyük. Bu boyut kasaya da yakın değerlerle yansıyacaktır, hatta cihazın kapasitif veya fiziksel butonu olmadığı için boydan avantaj elde edebilir, fark küçülebilir. Yani boyut olarak abartılan kadar fark yok. Note 1 ve 2 duyurulduğunda da yaygaralar koparılmıştı: "Böyle telefon mu olur?" diye ancak Note 2 bence gayet kullanılabilir, bir sürü insan da aldı ve kullanıyor; o zaman bu cihaz da kullanılabilir, elbet alıcısı olacaktır.

    Sonuç olarak cihaz neredeyse her yönden tatmin edici bir cihaz, sadece işlemci performansı merak konusu. Boyutu ise tamamen kişisel bir durum, bu boyutu beğenmeyen almaz. Ancak boyut tartışmaya açık bir konu değil, o yüzden phablet sınıfındaki bu cihazları boyutuyla eleştirmek çok saçma. Sadece bu cihazı kastetmiyorum, bütün phablet cihazlarını kastediyorum. İşlemciyi, ekranı, pili vs. eleştirin; sonuçta bunlar belli standartları olan ve hangisinin daha iyi olduğu ortada olan şeyler. Ama boyut tercihi kişiden kişiye göre değişir. Artık phablet sınıfı cihazları boyutları sebebiyle eleştirmeyi bırakın, bütün phablet başlıkları birbirinin kopyası olan ve boyutu eleştiren mesajlarla dolu. Herkesin tercihi kendine arkadaş, phablet kullanıcıları gidip daha küçük telefonların başlıklarında eleştiri yapıyorlar mı: "Bu cihaz çok küçük böyle cihaz mı olur?" veya "Bu ufacık cihaza bu parayı veren enayidir." şeklinde? Yapmıyorlar, o zaman phablet sınıfı cihazlar için de bu saçma sapan eleştiriler son bulsun; biraz empati ve seçimlere saygı lütfen. Çünkü bu eleştiriler haddini aşıyor; phablet cihazları kullananlara görgüsüz muamelesi yapılıyor, phablet kullananlarla dalga geçiliyor forumda! Hiç hoş değil açıkçası.

    Düzenleme: İmlâ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lepanto -- 29 Aralık 2012; 3:11:01 >




  • Tasarım inanılmaz iğrenç olmuş,
  • Kalem olmaması büyük eksi bence böyle bir telefon için.

  • hahahahaha gülmede ne yap :D

  • IPad 3 için arka kapağı konut OEM mükemmeldi. Daha önce de beklenenden daha geldi. çok önemli hizmet, hızlı tepki.kapağı da beni şaşırttı. hızlı teslimat, kalite garantili malzeme. Ben arkadaşlarıma Bu kisinin tavsiye ederim! Bu anlaşma için çok mutluyum: http://ym6.com/2qz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

    Of cok abarti bu. Tablet bu hatta. 5" ideal bence niye kasiyolar

    Katiliyorum bende lg 4x kullaniyorum we 4.7 ekran rahat rahat yetiyor akilli telefonlarda max 4.5 weya 5inc olmali :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • link, this new-styled smartphone has very powerful configuration that make it have a lot of unique functions.If you make a comparison between it and iphone5 in prices and general uses,I think you would prefer buying the former to the latter cuase there is a huge difference in prices considering its almost same functions !




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.