Şimdi Ara

Samsung Galaxy S4, S-Pen desteği ile gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung Galaxy S4, S-Pen desteği ile gelebilir





    Samsung'un gelecek yıl pazara sunması muhtemel Galaxy S4 modeli için pek çok farklı kaynaktan iddialar gelmeye devam ediyor. Son iddia dokunmatik teknolojisi ile ilgili.




    Güney Koreli kaynaklara göre Galaxy S4, firmanın Note serisinde karşımıza çıkardığı S-Pen teknolojisi ile uyumlu olarak gelecek. S4, seri içerisinde S-Pen teknolojisini kullanan ilk akıllı telefon modeli olacak. Samsung'un kapasitif ekranda hassas bir şekilde stylus kalem kullanmaya imkan tanıyan S-Pen teknolojisini yaygın kullanıma kazandırma planları bir süredir biliniyor ve Note serisi ile S4 modelini harmanlayarak, firma için de ilk olacak bir akımı başlatmak istiyor.




    Diğer bir iddia ise modelin Nisan ayında tanıtılacağı yönünde. Galaxy S3 modeli de tüketici elektroniği fuarlarından ayrı bir etkinlik ile tanıtılmıştı. Kaynaklar bu kez modelin Nisan ayında görücüye çıkacağını belirtiyor.




    Gelecek yıla damga vuracak modellerden birinin Galaxy S4 olacağına şüphe yok. 5 inçlik Full HD Super AMOLED ekran, Cortex-A15 tabanlı 4 çekirdekli Exynos 5 Quad veya 2 çekirdekli Exynos 5 Dual işlemci, Mali-T658 grafik birimi, 13MP çözünürlükte kamera, 9.2mm kalınlık şeklinde özelliklerine dair bazı iddialar gündemi meşgul ediyor.

     

     








  • Budur ya olması gereken de bu zaten.

  • ipon 5 cikti samsung s3 var sun piyasada s4 sonra s5 kisa surede s6 su sonuca varicak ipon nu gectik onlar 5 de biz 6 . cikardik ....
    nerege gidiyor bu marka modeller abi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: OZKNaln

    ipon 5 cikti samsung s3 var sun piyasada s4 sonra s5 kisa surede s6 su sonuca varicak ipon nu gectik onlar 5 de biz 6 . cikardik .... nerege gidiyor bu marka modeller abi


    bu nedir tekerleme mi?

  • kalınlığı daha ince bekliyorum..7.7mm gibi...
    ayrıca da iyi bir kulaklık ve ses yongası.dış ses hoparlöründe çift kanal.stereo..
    daha iyi bir batarya...
    tasarım kare...
    kamera 13mpixel.ön kamera 5mpixel
    ram 3gb..
    ekran en fazla 4.99inç.
    daha sağlam bir kasa ve kırılmaya çizilmeye dayanıklı ekran...
    kasada çerçevesinde metal kullanabilirler iphone gibi...
    ilk renk siyah ve beyaz sonradan desenli kapaklar...
    o aşağıdaki tuş olmamalı..dokunmatık olmalı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 30 Aralık 2012; 0:31:03 >
  • Esnek ekran projeleri vardı ama...

  • Ekran büyümeden 4.99 inc 441 ppi olup spen olsa süper olur hayalim diye bilirim galaxy note 10.1 kullanıyorum spen harika bence ama onu herzaman her yere götüremiyorum bu sorun giderilmiş olur bence EXYNOS 5440 quad core kulanırlar 13 megapixsel yapmaları şart 2 gb ram kesin olur. Madem 9.1 kalınlık olucak birazdaha arka kapak konusunda daha iyi birşeyler yapsınlar süper olsun biraz agır olur ama bana tam uygun olur :)

  • Samsung'un tek eksiği var...kasa kalitesi...telefonu eline alınca ne yazık ki ''Kaliteli'' hissi uyandırmıyor.Samsung'un bunu çözmesi lazım,rakipleri olan Apple,Nokia ve HTC bu konuda oldukça başarılı...

  • 9.2 mm kalın be. kasası metal olur ve telefon daha ince gelir inş

  • Apple bi adim atiyo diger markalar 3 adim helal olsun valla

    Not: apple faniyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S pen güzel de ekran biraz fazla büyümedi mi , 5 yıl sonra tablet mi olacak yani ?

  • bence note a özel kalmalı s pen. ayrıca 5 inc büyük. 4.7 gayet yeterli.

  • Eğer sPen gelirse note serisinin bir anlamı olmaz.Note serisini note yapan devasa ekranlar ve spen dir.
    S serisi daha çok pratik kullanım için.performansı yüksek daha küçük ekranlı cihazlardır.

  • Belki tek cihaza döner Samsung en büyük cihaz anlamında

    Olabilir aslında
  • Ben de Gio var. Geçen gün bisikletle giderken cebimden düştü. Batarya bi tarafa, telefon bi tarafa, kapak ta başka bi tarafa fırladı. Aklımdan direk yeni tel almak için kaç para biriktirebilirim acaba diye düşündüm. Yavaş yavaş telin yanına gittim. Elime aldım ve ön yüzünü çevirdiğimde aynen şunu dedim : '' Plastik milastiksin amma. Samsung baba yapmış gerçekten. Gio bu kadar sağlamsa s3 ü düşünemiyorum bile ''. Bu arada sadece sol üst köşesinde ufak bi ezik oluştu.

  • O zaman note diye bir seriye gerek yok bence. Ekran da 5 inç olacak zaten muhtemelen. En azından note adında bir telefon olmasına gerek yok, tablet olsun.

  • Hiç sanmıyorum S-Pen desteği ile geleceğini. İki sebebe dayandırıyorum bunu:

    Öncelikle S-Pen'in kullanılabilmesi için ekstra bir donanımsal algılayıcı gerekiyor ve bu da cihazı kalınlaştırıyor. Note serisi cihazlarda bu algılayıcı mevcut ve S serisine göre bir nebze kalın olmalarının sebeplerinden biri bu. Samsung S4'te cihazı inceltme yoluna gidecektir çünkü artık incelik bir yarış haline geldi, her nesilde cihazlar inceliyor ve iPhone 5 gibi, Razr gibi, Finder gibi incelik çıtasını aşağıya çeken cihazlar var. Bunlar ortadayken Samsung'un cihazı kalınlaştıracak bir donanım kullanmasını sanmıyorum ve S4'ün de 2012'deki modellere göre daha ince bir telefon olacağını düşünüyorum.

    İkinci olarak da S-Pen olayı Note serisini Note serisi yapan özelliklerden biridir. Bu özelliği alıp S serisine taşıyacaklarını sanmıyorum, zira o zaman Note serisi bir nebze de olsa anlamını yitirmiş olacak. S serisinin artık ekranı da 5 inçe dayandığı için, S ve Note serisi arasında sadece 0,5 inçlik bir ekran farkı kalacaktır ki bu da Note serisine ağır bir darbe vurur. Samsung'un kendi ayağına sıkacağını sanmıyorum.

    Eğer bu şekilde olacaksa Note serisi telefonların üretimden kaldırılması mantıklı olur zira ekranları da yakın büyüklükte artık. Ama Note serisi çok satan başarılı bir seri, Samsung'un bunu yapacağını sanmıyorum. Sonuç olarak S4'te S-Pen teknolojisinin kullanılması sadece bir iddiadan ibaret olarak kalacaktır büyük ihtimalle.




  • bi telefona 500liradan fazlası haram

  • @Lepanto soylediklerine katiliyorum.Bunu yaparsa note serisinin hicbir anlami kalmaz ki Samsung note serisi basarili bir seri.S serisinin yaristigi segmentin beklentileri farkli.Ince, daha ergonomik olmasi,hafif olmasi o serinin beklentileri.5 inc sinir olacaktir s modellerinde incelik ve agirlik daima onemli olacaktir.Spen gibi hem kalinligi etkileyecek hem agirlik katacak hem de note serisinin onemini azaltacak aparati s serisine ekleyecegini hic sanmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 29 Aralık 2012; 3:16:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desene s3 degistirecez yine :-) bu s4 bir harika dostum :-):-P

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.