Şimdi Ara

2si1: 'Yılın son Teknoloji ve Oyun programı' video şov

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2si1, 2012'nin son bölümüyle karşınızda. Yine son 1 haftanın öne çıkan haberlerini değerlendirdiğimiz bu bölümde, Teknoloji Gündemi'nde sözünü verdiğimiz Hacker'ın Aklı isimli kitaplar da sahiplerini buluyor.

[anket=52] 

Kitap kazananlar;

Ufuk Tandoğan (spekulatif)

Erkan Soner Üvey (BoZ_Ayl)

Hakan Özdemir (hamunpatra)

Yedekler;

emre123

Volkanbaba

İsmail Celep (quad4core)

Alper Tanrıverdi (alperq10)

Burak Subaşı (burak3655)

Kamuran Toprak (ssj )

Lütfen mesutcevik@donanimhaber.com adresi üzerinden iletişime geçiniz. 

• hele şükür yav :D

• Arkadaşlar Merhaba,

Videonun mobil versiyonları önümüzdeki saatlerde yayında olacak.

Sevgiler,
    Mesut Çevik
  • Sonunda geldi :)

• geçen haftaya göre baya kısa olmuş program ya haber yönünden kıt haftaydı yada talha yokken muhabbet az olmuş :)

• Tamda video gecikti acaba olmuycakmı derken Meseut Reis imdadımıza yetişti.Yanlız Talha abiye alışmıştık ya 2 nin 1 i güzeldi

• ah be cips+kola+gece tamam ama Talha yok arkadaş hiçbirinin tadı kalmadı ki ya :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu hafta fos program kusura bakmayın :)

• hep oyun hep oyun.windows 8 çıktı artık pc lerdede dokunmatiğe ihtiyac duyacağız lcd ekranları dokunmatiğe çeciren usb li aparatlar var birazda onlardan bahsetseniz çok iyi olur.

• Ellerinize kollarına sağlık yav,vallaha adamın dibisiniz... :))

• youtube yükleyin artık şu videolarınızı. 5 dakikadır video açılması için yenile yapıyorum.

• LG ilk önce Nexus 4 ü getirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: acantim

bu hafta fos program kusura bakmayın :)

Windows 8 ile Windows RT sürümleri arası farkları bilmeyen insanlar az da olsa farkı anlamışlardır. Bu bile bir artıdır. Kaldı ki oyun tarafında merak edilen konulara açıklık getirilmesi vs. saymıyorum. Windows ile verdiğim örnek anketi cevaplayanların sayısına bakıldığında daha bir ehemmiyet taşımaktadır. Siz ne isterdiniz atomu parçalamalarını falan mı ?

Sağlıcakla kalınız efenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas Greenleaf -- 29 Aralık 2012; 1:54:28 >
  • guzel olmusss

• Talha yok !!

• nabız mı yokluyorsunuz tepkileri ölçmek için acaba niye 2kişi?

aslında windows marketindeki çoğu program arm ile de uyumlu dolayısı ile başka şekilde adlandırılması anlamsız olur.zaten tablet alan biri zamanla marketin gelişmesiyle beraber x86 eksikliğini dahada az hissedecek.gelecek için bence isim değişikliğine asla gidilmemesi gerekir. asıl karışıklık bu şekilde çıkar...

kitap kazananların hepsi gerçek isimleriyle belirtildi yani bundan; profilinde gerçek ismi olmayan kullanıcıları saf dışı bıraktığınız anlamına mı geliyor yoksa bu sadece bir tesadüfmüdür?umarım böyle bir ayrım yapmamışsınızdır...

bu Bluestacks App Player andorid emülatörü androidi biraz törpülüyor gibi geldi bana zira 2013 de window 8rt sürümüne özel olarak da çıkacak.dolayısı ile andorid bir tablet almanın hiç bir anlamı kalmayacak.gerçi bunlar cihaz tercihlerinde ileride kriter olmayak ancak windowsun geçici zayıf yanlarını şimdilik güçlendiriyor bu tür gelişmeler...

video çok kısa olmuş gibi geldi bana şaşırdım doğrusu videonun sonuna geldik diyince...

şu lg tvlere gelecek olan oyunlar muhtemelen 2013 serisi televizyonları kapsayacak?bununla ilgili bir bilgi varmı?zannetmiyorum ki o gösterilen oyunlar televizyonda çalışabilsin. çok kötü oyunlar bile doğru düzgün çalışmıyor 2012 televizyonlarında.berbat işlemciler koymuş beş para etmez yazılıma beş para etmez donanım uyumu...

• o ouya tutmaz benim 2 yıllık n8'im bile hdmi'dan tvye bağlanıyor, bütün oyunları oynuyorsun, ip5 sgs3 neler neler yapar tvde kimbilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas Greenleaf

quote:

Orijinalden alıntı: acantim bu hafta fos program kusura bakmayın :)
    Windows 8 ile Windows RT sürümleri arası farkları bilmeyen insanlar az da olsa farkı anlamışlardır. Bu bile bir artıdır. Kaldı ki oyun tarafında merak edilen konulara açıklık getirilmesi vs. saymıyorum. Windows ile verdiğim örnek anketi cevaplayanların sayısına bakıldığında daha bir ehemmiyet taşımaktadır. Siz ne isterdiniz atomu parçalamalarını falan mı ? Sağlıcakla kalınız efenim.

Arkadaşa ben de katılıyorum. Talha'nın olmaması, konuşulan konuların pek ilgi çekici olmaması ve sürenin kısalığı programı oldukça sönük yapmış. Bu programın tek amacının bilgi vermek olmadığını unutmayın. Sırf bilgi arasak haberlere girip de okuyabiliriz. Noel, yılbaşı vs diye haber/konu olmadığını söylemeden önce Intel Nvidia birleşmesi söylentisi gibi haberlerin atlandığını hatırlatmak isterim.

• Guzel kisa bir program olmus.

Bu arada video oncesi head& shoulder reklami tam bir fail. Turkiyenin 1 numarali kepek sampuani diye slogan secmisler...
  • emulatorler hicbizaman gercegin yeri tutmaz.boşa heyecan yapmayin android uzun bi sure lider

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.