Şimdi Ara

Ucuz Kitap aramak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PC de kitap arama motoru varmı birçok siteden arayan, fiyata göre listeleyen ?

Android için ben bir tane yazdım, faydalı olursa ne mutlu

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coreig.ucuzkitap

Belli başlı kitap sitelerinden arama yapıyor (DR, Kitapyurdu, hepsiburada, hemenkitap, ilknokta) , fiyat listesi yada isme göre sıralayabiliyorsunuz....

PC içinde buna benzer birşey arıyorum

• Programı kurdum ama ilknoktada 42 TL olan kitabı indirimsiz fiyatı olan 84 TL olarak gösteriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://kitapmetre.com/

İlknokta,hepsiburada,hemenkitap,max kitap falan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Programı kurdum ama ilknoktada 42 TL olan kitabı indirimsiz fiyatı olan 84 TL olarak gösteriyor

hangi kitap söyleyebilirmisin ? Kontrol edeyim

Edit : Tamam teşekkürler, düzeltiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Aralık 2012; 14:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Programı kurdum ama ilknoktada 42 TL olan kitabı indirimsiz fiyatı olan 84 TL olarak gösteriyor

hangi kitap söyleyebilirmisin ? Kontrol edeyim

Edit : Tamam teşekkürler, düzeltiyorum

Kral Katili Güncesi ilknoktada set halinde 42 TL iken program 84 TL gösteriyor.

• Düzelttim hatayı, teşekkürler
  • quote:

PC de kitap arama motoru varmı birçok siteden arayan, fiyata göre listeleyen ?

Belli başlı kitap sitelerinden arama yapıyor (DR, Kitapyurdu, hepsiburada, hemenkitap, ilknokta) , fiyat listesi yada isme göre sıralayabiliyorsunuz....

Kabalci.com.tr ve kitapzen.com'u da ekleyebilir misiniz??

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hemenkitap,Kabalcı vb siteleri de eklersen tadından yenmez şu haliyle bile işimi fazlasıyla görecek bir program eline sağlık dostum inan mobilden o kadar zordu ki tek tek kitap sitelerini dolaşıp fiyat bakmak.

• Bir bakayım...Fırsat bulunca ekleme yaparım, biraz daha yavaşlar arama

Hemenkitap mevcut zaten. Bazen siteler hızlı cevap vermeyebiliyor 3G den dolayı. O nedenle tekrar arama yapmak gerekebilir. Tamamen mobil internet hızıyla alakalı

Bu arada fiyat olarak en uygun olabilecek siteleri koymuştum. Kabalcı ya baktıgımda çok uygun gelmemişti fiyatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 28 Aralık 2012; 15:13:02 >
  • İos icin beklemedeyiz.

• Kabalcı eklendi...Yayınlanınca update olur uygulama
  • Evekitap'ı da koyabilirsiniz, fiyatları oldukça uygun.
  • Eline sağlık çok güzel bi uygulama olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidblue

Evekitap'ı da koyabilirsiniz, fiyatları oldukça uygun.

Evekitap her kitabın bulunduğu bir kitap sitesi değil. Sadece kampanya yaptıkları belli kitapları bulunduran bir site. O yüzden eklenmesi çok da anlamlı olmaz diye düşünüyorum.
  • Deneyeceğim, teşekkürler :)
  • quote:

Çok güzel düşünülmüş bir program, ellerinize sağlık.

Biraz denedim normalde DR'da satılan kitaplar olmasına rağmen bazı kitaplarda DR fiyatı çıkmadı. (Tutunamayanlar, Dublörün Dilemması)

Normal fiyatların altında fiyatlarla satış yapan; Okuoku, Kitapokusak ve PTTKitap'da eklenebilirse çok güzel olur diye düşünüyorum.

• Pc içinde olursa süper olur.Site site gezmekten sıkılıp kitap almatan vazgeçiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

Biraz denedim normalde DR'da satılan kitaplar olmasına rağmen bazı kitaplarda DR fiyatı çıkmadı. (Tutunamayanlar, Dublörün Dilemması)

Normal fiyatların altında fiyatlarla satış yapan; Okuoku, Kitapokusak ve PTTKitap'da eklenebilirse çok güzel olur diye düşünüyorum.

D&R site değişikliği yapmış..Bugün update halini koyuyorum uygulamanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 31 Aralık 2012; 9:00:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Kitaplık

D&R site değişikliği yapmış..Bugün update halini koyuyorum uygulamanın

Umarım kitapokusak olarak bizi de eklersiniz uygulamanıza ziyadesiyle memnun oluruz :)
  • quote:

PC içinde ayarlarsan on numara olur hocam. Kitapmetre güzel ama yetersiz belli başlı kitap siteleri var. Şimdiden eline sağlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.