Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Çanak Anten, LNB, DiseqC Switch, Receiverlar, DVB-S Kartları, DVB Viewer Programları, Şifreleme Sist

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Cevap: Çanak Anten, LNB, DiseqC Switch, Receiverlar, DVB-S Kartları, DVB Viewer Programları, Şifreleme Sist Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
es035

6 Kasım 2006; 14:52:41 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bilgiler için çok teşekkürler .Hazırlayanların ellerine sağlık düper olmuş.

Seg Plazma 106 XGA HD
Philips 720sa Dvd Divx player
Philips 5960/12 Dvd Divx player
Sony Str-De497 Digital Audio Video Control Center
Astra Classic 2001
cavus37

7 Kasım 2006; 11:01:29 

Futbol hastasıyım. vestelin kampanyasından cw3001 recever aldım kart girişli ve lig tv karlı aboneliği yaptırdım bu zamana kadar sorunum yoktu fakat şimdi ntv de tv 8 de maçları seyredemiyorum nasıl bir işlem yaparak maçları seyredebilirim veya ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

7 Kasım 2006; 11:44:34 

Yayıncı kuruluşun dağıttığı keyi Internet'ten bulursan ve cihazında bu keyi girmen için gerekli yazılım mevcutsa izleyebilirsin.

Not: NBA, TV8, NTV gibi kanalllar maçlarda aynı şifreleme sistemini kullanıyorlar.
sindem09

8 Kasım 2006; 13:02:49 

ermana bi sorum olacak...hem maddi açıdan hem de kullanış açısından tavsiye edebileceği uydu modeli ve markası nedir acaba? en iyisi de olabilir....

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Kasım 2006; 13:06:15 

En iyisi olması için fiyat olarak baya uçuk olması gerek. Mesela piyasadaki standart receiverların üstünde olan Dreambox ve Triple Dragon gibi.

Model olarak çok bilgim yok receiverlar konusunda ancak marka olarak yazılım desteği iyi olsun dersen Next'i, donanımı iyi, sağlam bir receiver olsun dersen de Goldmaster'ı tavsiye ederim.
Sigma Q

10 Kasım 2006; 19:16:52 

erman hoca musadenle bi kaç deneyimi burada paylasayım
neotion receiverden daha once bahsetmistim içimdeli meraka yenik dustum gittim aldım
ama teknosa da satılan bu alet tam bi hayal kırıklıgı,oncelikle kanal taraması cok zayıf sunny ile rekabet bile edemedi
gomulu modul var ama hiç bi işe yaramıo uzerindeki modulle sifreleme yapan kanal yok bi ekside infocast kanalından guncelleme yapması gereken alet bu kanalı bulamıo ki guncelleme yapsın 99 ytl ye bu kadar olur denebilir ama bu alet 249 ytl den bu fiyata inmiş

Pes Etmemek!
yug2980

13 Kasım 2006; 8:45:10 

herşey için sağol. çok iyi bir topic olmuş

bu arada

http://rapid-share.de/files/15369191/ProgDVBPowerInstall7_1_.5.rar.html

bu link ölmüş. haberin olsun

ABD nedir?
ABD;sömürge,ezilenhalklar,saldırganlık,devlet terörü demektir.ABD, savaş demektir. Atom bombası, nükleer silah, katliam demektir.ABD;Lozan'a atılmayan imza, Sevr'i unutmayan,unutturmayan sinsi hafıza demektir.ABD;"Yeşil Kuşak","Ilımlı İslam", BOP, BİP,BM, NATO,IMF demektir.ABD; Pentagon,CIA ve uzantıları,kirli sermaye,Ermeni diasporası,Yahudi lobisi,loca,Soros, iç karışıklık, satın alınma, psikolojik harp demektir.ABD;İsrail, MOSSAD demektir.ABD;Muavenet'e atılan füze,Paşa'nın uçağına uzanan eldir. ABD; pkk bürosu,pkk kampı,pkk mayını, pkk silahı demektir.ABD;Kandilli dağı demektir.ABD; Türkmen'e atılan bomba, Türkmen kızına yapılan tecavüz, silinen kırmızı çizgi,başa geçirilen çuval,kürt bölücüye uzanan dostça el,"Sayın Başkan(!)" diyen dildir
$izofren!

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Kasım 2006; 14:31:23 

erman kardesim ellerıne saglık... çok güzel bir çalısma olmuş...
bilmeyenler için güzel tsk'ler...

Medion Notebook İntel Core 2 Duo processor T5250 İşlemci 1,5 GHz 2MB Cache 160GB Hdd 2MB Ddr2 Sdram İntel Gma X3100 Pcı Express 15.4" Wide Xga ekran (1280x800Pix) Dvd Yazıcı Parmak İzi Okuyucu Wireless 9 Hucrelı Pil Çoklu Kart Okuyucu Wista Home Premıum İşletım Sistemi..
loveandpoison

16 Kasım 2006; 0:20:42 

Harika bir çalışma ancak bir sorum olacak ne zamandır arıyorum pek bir şey anlayamadım :(

Şöyle ki;
Bizim apartmana gelip Turksat, Hotbird ve Hispasat'tan oluşan uydu bağladılar, kapılara kablolar geldi. Babam almış yaptırmış, şimdi LigTV falan da izliyor ama sadece salonda var bu yayın, bizde kablotv var ve rezalet kalitede. Ben bu yayını nasıl yapıp başka bir receiver ile odama da getirebilirim? Arkadaşımdan Hyundai marka receiver aldım ve salondakinin loop-out'unu benimkine bağladım ama ikisi aynı anda çalışmıyor. Bu loop out bu işe yaramaz mı? Yoksa nasıl yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada babamın aldığı receiver next2000ci diye bir şey, bunda NBA/Discovery izlenebilir mi? Teşekkürler...

South Park Bölümleri Rehberi
desinator

16 Kasım 2006; 13:47:51 

bu kadar bilginin üzerine diyecek laf yok helal olsun gerekli bütün bilgiler anlaşılır biçimde verilmiş ellerinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desinator -- 16 Kasım 2006; 13:48:21 >

nastayashiTR

24 Kasım 2006; 8:40:53 

merhabalar.kafayı yemek üzereyim artık.turksat ve hotbird 2 çanağım wardi çatıya kurdurdum neyse apartmandan şikayet geldi neymiş yanlış yere kurmuşum soktüm bende çanakları geri verip 2 tane twin lnb aldım.hazırda bulunan turksat ve hotbird de taktım.tv de bi sorun yok hotbird ve tursat eskisi gibi bi sorun yok ama tv kartıyla izleyemiyorum donmalar yapıyo?sizce neden olabilir?twin lnb biden mi sorun kaynaklanıyo?yoksa kabloya ek yapmıştım o yuzden mi donma yapıyor?ögrenmek istedigim twin lnbnin 2 tane ayrı çanağın görevini yapıyor ben doğru biliyorum dimi?eski lnb yi soktum yerine twin taktım.hadi ayarını bozdum desem tv de çok rahat izleyebiliyorum.pc de donmalar yapıyo.çanakları söktügümden diger çanaklara kablo yetmiyodu ek yaptım normal kabloların ucunu çıkarıp ekledim?uyducu oyle soylemşti sinyal kaybı olmasın diye.bu konuda hiç bilgim yok.tv kartıda disecq seçiyo bide sadece lnb 1 deki uyduyu görüyodu çanak varken?hangi marka disecq önerirsiniz?yardımlarınız için şimdiden sagolun.

Tech. Türk

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Kasım 2006; 12:36:15 

çok güzel bir çalışma. elinize sağlık.

böyle çalışmalar bir çok kişi için gerçekten çok iyi oluyor.

g.tuncer

4 Aralık 2006; 0:12:13 

nastayashiTR
Çok geç olmadıysa size bilgilerimi aktarayım.
*Twin LNB doğru seçim. Sanırım sorun LNB pozisyonlarında. Şöyleki;
Antenin önüne geçtiğinde Türksat LNB'sinin kuyruğu saat 6.30-7.00 konumunda, Hotbird'ünkü ise 5.00-5.30 konumunda olmalıdır. Test için Türksat'ta Flash tv ile Hotbird'de Multivision'la test edebilirsin
*Normal kalitede bir RG-6 anten kablosu 1yTL/m iken böyle bir düzeneğe ek yapmanın mantığı yok...! Yapılacaksa; connector'lerle yapılmalı
*DıseQc içinse, çok ucuz çin malları haricinde ne takarsan farketmez. Next, Starsat olabilir.
Kolay gelsin,
saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.tuncer -- 4 Aralık 2006; 0:17:33 >

***SÖYLEDİKLERİN, KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADAR'DIR***
g.tuncer

4 Aralık 2006; 0:27:04 

quote:

Orjinalden alıntı: loveandpoison

Harika bir çalışma ancak bir sorum olacak ne zamandır arıyorum pek bir şey anlayamadım :(

Şöyle ki;
Bizim apartmana gelip Turksat, Hotbird ve Hispasat'tan oluşan uydu bağladılar, kapılara kablolar geldi. Babam almış yaptırmış, şimdi LigTV falan ......

*Aynı kablodan aynı anda iki alıcı çalışmaz, Bunun çözümü yok. İmkan varsa santralden yeni bir hat daha almalısınız.
*Bahsettiğin iki kanal, NTV gurubuna ait ve şifreli, Eğer BISS sayfası varsa yeni keyleri girmelisiniz, yoksa Uydu konusundaki deneyimli bir elektronikçiye cihazı götürüp deneme yazılımı attırabilirsiniz.
Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.tuncer -- 4 Aralık 2006; 0:31:12 >

seasoul

13 Aralık 2006; 20:12:07 

Güzel çalışma...
abone olmadan sadece modul alarak film belgesel içerikli kanalları izlemek mumkun mu?
böyle bir modul var mı? ne önerirsiniz?

Intel Conroe E4300 @3000mhz, Gigabyte P965DS3, 2*1gb Geil DDR2 Ultra 800Mhz@835mhz 4-4-4-12,(oc stabil değil, kendi kendine default ayarlara dönüyor, 266 fsb de böyle) MSI nx8600gt OC, Samsung 320 GB 3 Adet, Nec 7170S DVD RW, Samsung 797MB, Cooler Master - CAC TA5, Enermax Liberty 400W PSU, Microsoft Digital Media Keyboard, A4Tech x7 718F Mouse, Philips SPC900NC Webcam, Skyvision DVB-S, Everpower 1000 Watt UPS, Next 2000 Plus, Canon Ixus50 DC...
Dürüstlük En Büyük Erdemdir...
zx10racetime

16 Aralık 2006; 15:01:32 

Slm !Benim NTV Plus paketı var !Yalnız LNB kırılmış ve onu hiç bir erde bulamüyorum . MTI AP8-T4C 11.7-12.75 GHz High Band Circular LNBF .Başka bi LNB olur mu 120'lik çanak kulanyorum.Yardım için teşek.

g.tuncer

17 Aralık 2006; 1:00:18 

quote:

Orjinalden alıntı: seasoul

Güzel çalışma...
abone olmadan sadece modul alarak film belgesel içerikli kanalları izlemek mumkun mu?
böyle bir modul var mı? ne önerirsiniz?

Tabiki var, üstelik çok çeşitli. Siz hangi yayınları izlemek istiyorsanız, tercihinizi ona göre kullanmalısınız. Yasal olmaması nedeniyle ben, sitelerden deneme maksatlı hazırlanmış versiyonları yükleyip izliyorum, ayrıca modül kullanmıyorum,
saygılar.

toriman

18 Aralık 2006; 12:28:23