boldshark abi senden bi ricam olacak yaa bende INCA001 DTV kartı var P4 3.00 sistem Prog DVB pover intalı yükledim en son sürüm ancak hala sorunlar yaşıyorum daha önce sadece türksatı izliyordum hordbirdi izleyemiyordum şimdi hordbirti izleyebiliyorum tüksatı izleyemiyorum diseq leri ayarlıyorm televizyondaki receivere taktığımda her ikiside gayet güzel gösteriyor ama benim kart göstermiyor anlayamadım daha iyi bir driver yada ayar falan mı gerekli abi ne yapmalıyım 3 4 ay oldu hala aynı bulamadım sorunu yardımına ihtiyacım var
Uydu bölümüne sık giriyorum ve uydu sistemi sahibiyim. Ancak bu topic'i yeni farkettim ve okudum. İnanılmaz yararlı ve emek verilmiş. Gerçekten tebrik ediyorum. Fevkaladenin fevkinde !!!
arkadaşlar bu foruma daha yeni üye oldum meraba www.hekimabi.com bu siteye girerseniz çanak antenkle uyduyla ilgili linklerde göreceksiniz hemde yardım eder (yakınım cem söyledi derseniz daha da yardımcı olur)
Her bir çanak için çift LNB kullanacaksın. Sen bana yapmak istediğin sistemi söyle, ben sana çizeyim
ama şimdi aklıma geldi olmaz kiçünkü ben digitürk için eutelsattan yayın alıyorum.eee receiverlardan bi tanesi kartsız eutelsattan hangi kanalı gösterirki.diğer çanakda hotbirde dönük.ahhh be acaba hotbirdimi türksata çevirsem.ne önerirsiniz.
Bence şöyle yap; öncelikle bir çanak Türksat 1C'de kalsın. Diğerini Eutelsat'tan Hotbird'e çevir. Her iki receiverda da bu iki uyduyu izle. Yasal üyelik kartın varsa biri Digiturk'ün Eutelsat W3 uydusunda kalabilir tabi ki.
eutelsattı değiştiremiyorum yasal üyeliğim var.ama hotbirdi pek fazla izlemiyorum zaten bu vestel aletler birçok kanalı açmıyolar.hotbirdi türksatamı çevirsem acaba.bide bu kartsız olan receiver eutelsattan kanal çeker mi.
Receiverla çok alakası yoktur. Fazla etkilemez. Önemli olan anten çapı, polarizasyonu, LNB kalitesi, DiseqC Switch ve kullanılan kablodur. O zaman Eutelsat kalır, Hotbird'ü Türksat'a çevirirsin. Yasal üyeliğinle DT'yi, diğer türlü Türksat'ı izlersin.
benimde amacım zaten ev halkının kullandığı tvye uydu kanallarını izletmek.şuan zaten çanaklarda bi bozukluk var servisi çağıracağım.çağırmışken diyorum bu twin lnblerden bağlatayım diyorum.
arkadaşlar bir yardım edebilir misiniz şimdi bizim oturuğumuz apartmanda merkezi sistem kullanılıyor ve evde bu merkezden biri karasal biri uydu yayınlarında kullanılmak üzere 2 giriş bulunuyor ve 2 girişde kullanılıyor ben bilgisayara dijital tv kartı almak istiyorum ancak uydu girişi kullanıldığı için ne yapacağımı bilmiyorum acaba bu uydu girişlerini çoğatabilme şansımız var mı lütfen yardım