Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Çanak Anten, LNB, DiseqC Switch, Receiverlar, DVB-S Kartları, DVB Viewer Programları, Şifreleme Sist

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Cevap: Çanak Anten, LNB, DiseqC Switch, Receiverlar, DVB-S Kartları, DVB Viewer Programları, Şifreleme Sist Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
*Mysterious*

6 Temmuz 2006; 17:27:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

Aramıza tekrar hoşgeldin kardeşim

boldshark abi senden bi ricam olacak yaa bende INCA001 DTV kartı var P4 3.00 sistem Prog DVB pover intalı yükledim en son sürüm ancak hala sorunlar yaşıyorum daha önce sadece türksatı izliyordum hordbirdi izleyemiyordum şimdi hordbirti izleyebiliyorum tüksatı izleyemiyorum diseq leri ayarlıyorm televizyondaki receivere taktığımda her ikiside gayet güzel gösteriyor ama benim kart göstermiyor anlayamadım daha iyi bir driver yada ayar falan mı gerekli abi ne yapmalıyım 3 4 ay oldu hala aynı bulamadım sorunu yardımına ihtiyacım var

Mysterious Wolf
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Temmuz 2006; 18:17:04 

PowerInstall'dan başka bir program yükledin mi?
.TaneR.
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Temmuz 2006; 9:52:48 

Uydu bölümüne sık giriyorum ve uydu sistemi sahibiyim. Ancak bu topic'i yeni farkettim ve okudum. İnanılmaz yararlı ve emek verilmiş. Gerçekten tebrik ediyorum. Fevkaladenin fevkinde !!!
wasilli

23 Temmuz 2006; 17:39:16 

arkadaşlar bu foruma daha yeni üye oldum meraba www.hekimabi.com bu siteye girerseniz çanak antenkle uyduyla ilgili linklerde göreceksiniz hemde yardım eder (yakınım cem söyledi derseniz daha da yardımcı olur)

recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Temmuz 2006; 1:11:47 

şimdi arkadaşlar bende ikinci reciever kurmayı düşünüyorum nasıl yaparım.eğer yanlış yere yazdıysam kızmayın.teşekkürler.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2006; 1:37:25 

Kızacak ne var ki? Doğru yere sordun.

İkinci bir receiver derken, aynı uydulardan yayın almak istiyorsan gerekli olan Twin LNB. Tabi kaç uydu varsa o kadar Twin LNB olacak.
recep41

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

24 Temmuz 2006; 9:13:28 

quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Kızacak ne var ki? Doğru yere sordun.

İkinci bir receiver derken, aynı uydulardan yayın almak istiyorsan gerekli olan Twin LNB. Tabi kaç uydu varsa o kadar Twin LNB olacak.

sağol nickodin.bu twin lnb fiyatları pahalımıdır.yani fiyatı nedir.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
berkem

24 Temmuz 2006; 10:53:35 

fiyatları:
30 ytl ile 40 ytl arası değişiyor

İNADINA TEKSAS
recep41

24 Temmuz 2006; 17:16:14 

ben şimdi vestel kullanıyorum.bi kartsız vestel receiverım var bi de digitürk için kartlı çift çanak var her çanak için twin lnb kullanılacak dimi.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2006; 17:27:57 

Her bir çanak için çift LNB kullanacaksın. Sen bana yapmak istediğin sistemi söyle, ben sana çizeyim
recep41

24 Temmuz 2006; 17:38:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Nickodin-QX

Her bir çanak için çift LNB kullanacaksın. Sen bana yapmak istediğin sistemi söyle, ben sana çizeyim

ama şimdi aklıma geldi olmaz kiçünkü ben digitürk için eutelsattan yayın alıyorum.eee receiverlardan bi tanesi kartsız eutelsattan hangi kanalı gösterirki.diğer çanakda hotbirde dönük.ahhh be acaba hotbirdimi türksata çevirsem.ne önerirsiniz.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2006; 17:42:40 

Bence şöyle yap; öncelikle bir çanak Türksat 1C'de kalsın. Diğerini Eutelsat'tan Hotbird'e çevir. Her iki receiverda da bu iki uyduyu izle. Yasal üyelik kartın varsa biri Digiturk'ün Eutelsat W3 uydusunda kalabilir tabi ki.
recep41

24 Temmuz 2006; 17:49:10 

eutelsattı değiştiremiyorum yasal üyeliğim var.ama hotbirdi pek fazla izlemiyorum zaten bu vestel aletler birçok kanalı açmıyolar.hotbirdi türksatamı çevirsem acaba.bide bu kartsız olan receiver eutelsattan kanal çeker mi.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Temmuz 2006; 17:58:22 

Receiverla çok alakası yoktur. Fazla etkilemez. Önemli olan anten çapı, polarizasyonu, LNB kalitesi, DiseqC Switch ve kullanılan kablodur. O zaman Eutelsat kalır, Hotbird'ü Türksat'a çevirirsin. Yasal üyeliğinle DT'yi, diğer türlü Türksat'ı izlersin.
recep41

24 Temmuz 2006; 18:02:24 

benimde amacım zaten ev halkının kullandığı tvye uydu kanallarını izletmek.şuan zaten çanaklarda bi bozukluk var servisi çağıracağım.çağırmışken diyorum bu twin lnblerden bağlatayım diyorum.

alemin iki şampiyonu
galatasaray
kocaelispor
cemalettin1

29 Temmuz 2006; 14:05:42 

Ellerine sağlık arkadaşım Teşekkürler,vermiş olduğun bilgiler bayağı yararlı oldu......!!!!!!!!!!!!
MC GRADY

2 Ağustos 2006; 16:30:56 

arkadaşlar bir yardım edebilir misiniz şimdi bizim oturuğumuz apartmanda merkezi sistem kullanılıyor ve evde bu merkezden biri karasal biri uydu yayınlarında kullanılmak üzere 2 giriş bulunuyor ve 2 girişde kullanılıyor ben bilgisayara dijital tv kartı almak istiyorum ancak uydu girişi kullanıldığı için ne yapacağımı bilmiyorum acaba bu uydu girişlerini çoğatabilme şansımız var mı lütfen yardım

Hepimiz Paul'uz
darksidemovie

6 Ağustos 2006; 15:23:04 

Merhaba.Ben external tercih olmak üzere dvb kartı veya box almayı düşünüyorum lig tv kartınıda takabileceğim tavsiyeniz ne olurdu?

Bilgi paylaştıkça artar...
__BL3DE__

12 Ağustos 2006; 2:27:09 

Topic Süper ellerine sağlık devamını dilerim