Şimdi Ara

PANASONİC -5 ve -15 cihazlar hakkinda GENEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    oncelikle mobilde oldugum icin uzun yazamayabilirim evde yazimi guncelleyebilirim...

Malum 2 aydir ethera serisi 9000 cihazimi kullaniyorum.yasamis oldugum sikintilari bi kac topicte paylasmistim.

Cihazin ilk kurulumunda kullanim kosuluna gore kesif,ve vakumlama'nin saglikli yapilmadigini.sizlerle.saticimla ve servisle paylastim.
    genel paylasimlar sonucu cihazimda ozellikle havalarin sogumasi sonucunda sikintilarimi yasamaya devam ettim.
    Bunu saticim araciligi ile genel mudurluge tasidim
    cikan karar servisimle gorusulerek klimanin gazinin yeniden degistirilmesi
    Almis oldugum bllgilerde kesinlikle buna izin vermeyin.TURKIYE de bunu kimsenin saglikli ve stabil yapamadigi.peki burda ne karar vericem?veya neye karar verim?

Malum panasoni'gin politikasinda -5 ve -15 cihazlar arada kaynadi gitti millete verdiler -5 lik cihazlari ve sorunlar basgostermeye basladi...
    acikcasi almis oldugum bilgiler nazarin -5 cihazla ben bu sorunu cok yasicam ve yasamaya devam edicem.

cunku cihazim az soguklarda cok fazla duruyor .malum devreye girmesi 5dk ile 15 dk buluyor.o zaman dilimi icinde evde battaniye yorgan hepsini ustumuze cekiyoruz
    herneyse yazimi pc den guncellicem daha sonra...

BEN KESINLIKLE -15 li olan cihazimla bu sorunu asacagima inaniyorum.ve bunun TALEBINDE bulunacagimi dile getirmek istiyorum

saygi ve sevgiler

not:yazim daha sonra genis kapsamli guncellenecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlamamki -- 28 Aralık 2012; 2:38:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha yeni bir cihaz olduğu için bence değişim isteyin, yeni cihazın gazını boşalt, tekrar sağlıklı ver her babayiğidin harcı değil ki çoğu daha vakumdan kaçıp yapmak istemiyor veya yarım bırakıp kaçıyor.
    Bu - 5 ve - 15 olayı baştan söylenmesi gerekiyordu ben izmirde gerekli yerlerle görüştüğümde bu baskı hatası cihazlarımız -15 de çalışıyor dediler.
    Şimdi hangisi doğru kataloğdaki yazılarmı yoksa bilgi veren kişilerin dediğimi hadi kataloğ bilgileri yanlış toplatsalardı piyasadan bu tüketiciyi yanıltıyor buda tüketici yasasına göre nedir bir bakmak lazım.
  • nedir bu ya eksi 5, eksi 15 olayı valla panadan sogudum, dünya markası ama ikirciklki bir durum adamın beyni karışır böyle.
    siz itiraz edin kardeşim yenisini versinler yada firma magduriyetinizi karşılamk için ürünü geri alıp paranızı geri versinde -15 cihaz alın dünya markası olmak kolay deil valla
  • adamlarin karari 2 aylik olmamis cihazin gazini degistirmek
    sizce bu ne kadar etik bir karar?
    Bu satis politikasi sanirim PANASONIC in kaybina neden olacak...
    gun ola harman ola yarin bi servis gelsinde...
    HUKUKSAL savas o zaman baslicak
    saygi ve sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

Daha yeni bir cihaz olduğu için bence değişim isteyin, yeni cihazın gazını boşalt, tekrar sağlıklı ver her babayiğidin harcı değil ki çoğu daha vakumdan kaçıp yapmak istemiyor veya yarım bırakıp kaçıyor.
    Bu - 5 ve - 15 olayı baştan söylenmesi gerekiyordu ben izmirde gerekli yerlerle görüştüğümde bu baskı hatası cihazlarımız -15 de çalışıyor dediler.
    Şimdi hangisi doğru kataloğdaki yazılarmı yoksa bilgi veren kişilerin dediğimi hadi kataloğ bilgileri yanlış toplatsalardı piyasadan bu tüketiciyi yanıltıyor buda tüketici yasasına göre nedir bir bakmak lazım.

mat35 <<hocam ben yarın servıs geldıgınde bu verılen karara itıraz edıcegımı acıkca soylıcem
    KOSKOCA PANASONIC BOLGE VEYA GENEL MUDURU SN AHMET BEY 2 aylık cıhaz ıcın cıhazın gazını degıstır demesı kullanıcılara vermıs oldugu degerı ortaya sergılıyor
    Ben cıhazımın saglıklı kesıf yapılmadıgını ,ve vakumlamanın saglıklı olmadıgını,ve kesınlıkle -5 lık cıhazın olmus oldugum bolgede sıkıntılı çalısacagını dile getırıyorum
    ve
    ne yapılırsa yapılsın bu cıhazın bu konumda saglıklı ve stabıl calısmayacagı,sizlerın ve almıs oldugum bılgıler nazarında paylasıyorum (sahsı fıkır kanatım degıl)genel arastırmalarım sonucu ...

SN AHMET BEY ın bu yanlısı duzeltmesını ve magdurıyetımı anlayısla karsılamasını beklıyorum

saygı ve sevgıler

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm
    Bugun bolge servısım SN AHMET bey ın nazarında servis evıme geldı ,yapılması gereken gorev klıma gazının degıstırılmesı ve vakumlama yapılması ,
    bolgedekı servıs MUSTAFA BEY acıkca soylım ısının uzmanı ve guvenebılecegınız bı servıscıdır,acıkcası arkadasa ısınde hızmetınde guvenım sonsuz kalmıstır ,
    herneyse klıma gazını degıstırsek bıle ozellıkle bu bolgede KOCAELI bolgesınde soguklarda bu sorunla yıne karsılasacagımı acıkca dıle getırdı ,SN AHMET beyi arayarak musterının yanı benım sorunumu dıle getırıp benım -15 lık cıhazla degısım yapmak ıstedıgımı soyledı ,akabınde satıcım la ırtıbata gecerek gerekırse elınde varsa temın edebılır onayı (telefonda)çıktı
    ve ben

satıcım İZMİR NISAN KİLİMA, GOKHAN BEY'le irtibata geçtim
    SN AHMET BEY 'le görusmelerımız bu sekılde gectı dıye
    oda bana SN AHMET beyle gorusme saglayarak bana doneceklerını soyledıler..

INSALLAH olumlu bı sonuc olur

bizler kullanıcılarda PANASONIC ın cıhazlarının arkasında durdugunu ve musterıye vermıs oldugu degerı tum TÜRKİYE nazarında görmüş oluruz..

saygı ve sevgilerimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlamamki -- 28 Aralık 2012; 13:32:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam sonucu büyük bir merakla bekliyoruz
  • olumlu olumsuz geri donus yapilmamistir
    hayirli ve olumlu donus yspilacagini umut ediyorum
    saygilar

• satıcım ıle gorusmelerım olumcu gecıyor -15 lik cihaz gelince değişiklik yapacam diyor fakat turkıyede -15 lik cıhazlar yok denılıyor..
    ben burdan panasonıc satıcılarına seslenıyorum
    TÜRKİYEDE panasonıc -15 cıhaz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anlamamki -- 8 Ocak 2013; 13:15:44 >
  • Izmir de oturuyorum. Şu an dışarısı 0 derece. Klimayı 28 dereceye alıp powerfull sectigimde ağız sıcaklığı 51 dereceyi gördü. 1 kez 2 dakika kadar defrost yaptı. 10 dk. Sonra inverter a grip ağız sıcaklığı düşmeye başladı. 26 dereceye aldım yaklaşık 2 saattir normal modda çalışıyor, ağız sıcaklığı 38 derece defrost a hiç girmedi daha.

• slm
    1 haftadır yazmıyorum çunku beklemedeyim,
    satıcım subat ayı baslarında -15 lik cihaz gelicek dedi ve değişim yapılacak sözü verdi.
    zaten konu PANASONİC GENEL MERKEZIN'de ve AHMET beyin gündeminde

sabrin sonu selamettir

saygı ve sevgiler
  • Panasonic -15 cihazlar bu ay icerisinde geliyor ve emin olun ki ahmet bey musterinin memnuniyeti için elinden geleni yapacaktır ve size eger bu soz verildiyse en kısa surede cıhazınızın degısımı yapılacaktır...
  • slm
    subat ayi icinde -15 lik cihazin gelecegini saticim GOKHAN bey soylemisti.
    olmazsa yarin bir gorusme saglicam kendisi ile
    saygi ve sevgiler

• quote:

Orijinalden alıntı: anlamamki

slm
    saygi ve sevgiler

-15 PKE cihazlar geldi durum nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35@35

quote:

slm
    saygi ve sevgiler

Nerede geldi? Şu an bayilerde bulabiliyor muyuz? Ankara'da nerede bulabilirim?

PKE serisini tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

quote:

slm
    saygi ve sevgiler

İzmirde hepsiklimada var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

Orijinalden alıntı: donniedarko

quote:

quote:

slm
    saygi ve sevgiler

İzmirde hepsiklimada var.

Teşekkürler, Ankara'da bayiilerle görüştüm, Ankara'da da var PKE.

şimdi tek sıkıntım Panasonic PKE serisi soğuk havayı tavana verir mi? yoksa klasik klimalar gibi aşağıya mı üfler soğukta? ve Sharp a göre karşılaştırabilir misiniz?

• slm
    uzun zamandir klima bölümüne girmiyordum
    herkes sonucu merakla beklıyor
    ben satıcım gokhan bey le gorusmelerı mın sonucunda bana -15 lik cihaz geldiğinde değişim yapacam demişti
    ve hala o cihaz ona gelmemiş gözükür
    çünkü ben size geldiğinde mutlak donecem dıyor
    şimdi bende 4 ayı askın aramadım açıkcası
    sorunum kiş ayında oldugu ıcın pek arama tesebbusunde bulunmadım ,veya onun aramasını bekledim ...
    en kısa zamanda tekrar iletişime geçicem
    sanki bana oyalama taktiği gibi geldi
    4 ayi geçti hala dönüş yapmadi
    sizce ben ne yapmaliyim?
    saygilar
  • quote:

slm
    uzun zamandir klima bölümüne girmiyordum
    herkes sonucu merakla beklıyor
    ben satıcım gokhan bey le gorusmelerı mın sonucunda bana -15 lik cihaz geldiğinde değişim yapacam demişti
    ve hala o cihaz ona gelmemiş gözükür
    çünkü ben size geldiğinde mutlak donecem dıyor
    şimdi bende 4 ayı askın aramadım açıkcası
    sorunum kiş ayında oldugu ıcın pek arama tesebbusunde bulunmadım ,veya onun aramasını bekledim ...
    en kısa zamanda tekrar iletişime geçicem
    sanki bana oyalama taktiği gibi geldi
    4 ayi geçti hala dönüş yapmadi
    sizce ben ne yapmaliyim?
    saygilar

üstüne bir bardak soğuk su iç afiyet olsun
    o cihaz dahada gelmez
    elinde yazılı bir şey varmı?
    varsa ok. yoksa çok güvenme
    yada sürekli taciz et
    yani
    ,ara sor anlamında
    ne oldu ne oldu ne oldu
    ne oldu
    geldimi,
    geldimi
    geldimi
    nezaman gelecek
    nezaman gelecek
    nden gelmiyor neden gelmiyor

belkide adam işten ayrılmıştır
    belkide emekli olmuştur
    sürekli ara
    adam zeytinyağı gibi su üzerine çıkmasın
    keşke daha önce arasaydın .........falan filan olmasın

akıllım adam seni niye arasın
    sana yeni sıfır cihaz verecek
    senden eski cihaz alacak ticaret bu ,
    mümkün değil
    senden aldığı eski cihazı ne yapacak hiç düşündünmü
    yada sana vereceği yeni cihazın parası nereden çıkacak
    bukadar saf olmayın ltf.

haaaa

elinde yazılı taahüt varsa değişim yapılacağına dair yazı varsa ozaman başka ama
    zaman aşımına dikkat oyalama taktiği bu yumuşatma ve sonucunda vaz geçirtme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahçup -- 30 Haziran 2013; 14:45:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.