Şimdi Ara

Free Dos Bilgisayara, En Hesaplı Olacak Şekilde Windows 8 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Büromuza yeni masaüstü bilgisayar aldık. Ancak herhangi bir işletim sistemine sahip değil.

Bu bilgisayara orijinal Windows 8'i hesaplı bir biçimde nasıl temin edebilirim ? Öncelikli kutulu olmakla beraber, dijital kopya şeklinde orijinal indirme sağlayan ürün kodları şeklinde de temin edebilirim.

Gittigidiyor'da birkaç satıcı 120 TL'ye Pro sürüm satıyordu. Belki korsan programlarla ürün kodu temin etmiş olabilirler. Bu nedenle güvenemedim. Kutulu ürünün dezavantajı biraz daha pahalı olması.

Ne yapacağımı şaşırdım. Yardımcı olabilir misiniz ? Bu bilgisayara acil olarak orijinal Windows 8 kurmam gerekiyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sağolun.

Not : Bu tip bir konu daha önce açılmışsa, şimdiden özür dilerim. Gerekli görülürse yönetici arkadaşlar konu hakkında gerekli işlemi yapabilirler. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 27 Aralık 2012; 12:58:19 >

• önce bir Win 7 kur...lisansa fslan gerek yok yada cracklamaya..direk win 7 yi kur..Bilgisayar kurulumdan sonra açılınca win 8 satın al net üzerinden (75 TL)..indirip win 8'i kurmuş olursun...Eğer daha sonra temiz kurulum yapmak istersen indirdiğin win 8 in içindeki iso dosyası ve satın almış olduğun lisansla tekrar temiz kurlum yapabilirsin...

ikinci olarak sağda solda satılan 29 tl lik promosyon için promosyon kodu satın alabilirsin (ne kadar güvenilir bilmiyorum)..10 tl ye kodu satın alsan 29 tl yede win 8 toplamda 39 tl yapar..seçenek senin...

Orijinalden alıntı: kijiro

önce bir Win 7 kur...lisansa fslan gerek yok yada cracklamaya..direk win 7 yi kur..Bilgisayar kurulumdan sonra açılınca win 8 satın al net üzerinden (75 TL)..indirip win 8'i kurmuş olursun...Eğer daha sonra temiz kurulum yapmak istersen indirdiğin win 8 in içindeki iso dosyası ve satın almış olduğun lisansla tekrar temiz kurlum yapabilirsin...

ikinci olarak sağda solda satılan 29 tl lik promosyon için promosyon kodu satın alabilirsin (ne kadar güvenilir bilmiyorum)..10 tl ye kodu satın alsan 29 tl yede win 8 toplamda 39 tl yapar..seçenek senin...

Cevabınız için teşekkür ederim hocam.

Promosyon kod olayından sonra herhangi bir sıkıntı çıkmasın ? Sonuçta belirtilen tarihler arası Windows 7'li bilgisayar almadığımız için, hakedilmemiş bir kod oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka bir şekilde çözemezseniz;

Win 8 SL (Single Language) 170 TL civarı

Win 8 Pro oem 300 TL civarı

Win 8 Pro Retail 400 TL civarı

Nereden bulacağım derseniz Win 8 konusu üst başlıklarında "Yazılım Fiyatlarını Karşılaştır, En Ucuzunu Bul! " u tıklayıp Windows 8 veya Win 8 yazıp aratırsanız bir çok seçenek çıkar.

kardeş kesin oluyor mu ?

windows 7 kurunca sanıyorum 30 gün normal kullanabiliyorsunuz .

bu süre içerisinde windows 8 i 75 tl ye alsak kurmaya izin veriyor mu Microsoft ;

yani önce windows 7 için lisans alın demiyor mu ?

biraz daha ayrıntıya girerseniz makbule geçer , teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cats.in.the.cradle -- 28 Aralık 2012; 13:08:11 >

önerilen yolla yaptınız mı acaba , durum nedir ?

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

@kijiro

kardeş kesin oluyor mu ?

bu süre içerisinde windows 8 i 75 tl ye alsak kurmaya izin veriyor mu Microsoft ;

cracklı win 7 üzerine aldım 75 tl ye sıkıntı yok.. sende önce crack yapma dene satın almayı eğer alamaz isen crack yap sonra al..

Orijinalden alıntı: cats.in.the.cradle

@kijiro

kardeş kesin oluyor mu ?

Kendim bu yolu kullanarak SSD ye Win 8 kurdum..

Win 7 kurunca crack yapmaya bile gerek yok.ilk açılışta direkt siteye gidin satın alıp Win 8 indirmeye başlayın.

Ben kurarken hiç bir dosyayı tutmadım zaten..Win OLD dosyasınıda ilk Win8 açılışında sildim..Bu güne kadar herhangi bir problem yaşamadım..Hatta 2 defa üzerinden format (reset) bir defada yine win 8 keyi girerek indirip foramt attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kijiro -- 28 Aralık 2012; 21:37:42 >

• cevaplar için her ikinize de teşekkür ederim . hemen deneyeyim .
  • evet , dün gece 03:00 itibarı ile win8 pro yu kurmuş bulunmaktayım .

Her bölümü ( 100mb lık sistem bölümü dahil ) silerek formatlayarak ve yeniden farklı miktarda ve boyutlarda oluşturarak temiz kurulum yaptım .

win7 nin 100mb lık sistem bölümü ayırmasına karşın , win8 350mb ayırdı .

tekrar teşekkürler .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.