Arkadaşlar bu kadar sorumsuz firma olur mu bilemiyorum?
Bu gün anakart kutusu ve eksik olan parçalarda sonunda geldi ama antenlerden biri ve kartın arka aynası kutudan çıkmadı.
1 aydır kartı kullanamıyorum ve eksik parça yolluyorlar buraya kadar olabilir desem de taktıkları soket muhtemelen yanlış bir soket ve taktıktan sonra test filan yapmamışlardır.
Resimde göreceğiniz gibi yeni takılan ekran kartı soketi RAM yuvalarına temas ediyor, ekran kartını takarsanız RAM takılmıyor RAM takarsanız ekran kartı takılmıyor.
İlk kez bir GIGABYTE ürünü aldım ve bin kez pişmanım.
Daha önceki kartlarım hep MSI idi hiç sorun yaşamadım. En son kullandığım P67 kart 1.5 yıl sonra arızalandı ve MASCOM kartı kendilerine yollamamı istedi. Kartı yolladıktan 1 hafta sonra bana telefonla kartın tamir olamayacağını üretimden kalktığı için yerine başka bir model kart verebileceklerini ya da ücreti olduğu gibi iade edebileceklerini teklif ettiler. Yeni kart aldığım için ücreti istedim ve MASCOM 2-3 gün içinde tüm paramı iade etti.
Bir daha elimden geldiğince GIGABYTE ürünü almamaya çalışacağım, özellikle de ARENA garantiliyse! Satıcı arkadaş arenayla konuşacağını ama sonucu bilemeyeceğini söyledi.
Yarın ürünü tekrar yollayacağım, ürünü iade etmek istiyorum ama ARENA kabul edecek mi bilemiyorum? Karttan ve ARENAdan iyice soğudum.
Burayı okuyan olursa umarım bu yaşadıklarımdan örnek alır ve ARENA garantisine dikkat eder.
MASCOM ya da ÇİZGİ olsaydı eminim sorunum şimdiye kadar iki kez çözülürdü.