Şimdi Ara

Casper, yeni yıl için 13.3 inçlik Nirvana modelinin kırmızı renk seçeneğini satışa sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Casper, yeni yıl için 13.3 inçlik Nirvana modelinin kırmızı renk seçeneğini satışa sundu








    Yerli üreticilerimizden Casper, yeni yıla sayılı günler kala özellikle bayan kullanıcıları hedefleyen 13.3 inçlik Casper Nirvana modelinin kırmızı renk seçeneğini satışa sunduğunu duyurdu.




    Yüzde 100 alüminyum kasa dizaynı ile 1.5kg ağırlığa sahip olan 13.3. inçlik Nirvana modelleri 19mm kalınlık ile de standart notebooklardan daha ince bir yapı arz ediyor.




    Yeni yıl öncesi satışa sunulan kırmızı renk seçenekli 13.3 inçlik Nirvana modeli 926TL fiyat etiketi ve 12 taksit imkanı ile geliyor.




    13.3 inçlik modellerde çift çekirdekli 1.1GHz saat hızında çalışan Celeron 847 işlemci, 2GB DDR3 RAM, 320GB HDD, 1366 x 768 piksel çözünürlük, Windows 8 işletim sistemi, webcam, kart okuyucu gibi özellikler bulunuyor. 

     







  • cesper ne, çizgi filmi vardı bunun:)

  • macbook modellerine benzemiş. apple özentiliği olmuş.

  • Ööhöhhh

  • Mükemmel özelliklerdeymiş...
    Tam facebook'luk bilgisayar.
    Muhteşem performanslı, yeterki kırmızı olsun.

  • Sonra Casper'e neden bu kadar laf atılıyor... Kasa tasarımı Macbooklardan almışlar hadi güzel duruyor da bari kırmızı yapacaklarsa klavyenin olduğu bölümü ve ekran çerçevesini de kırmızı yapsalarmış. Donanım gibi boyadan da kaçmışlar...

  • ya şu olayı bir türlü anlayamıyorum. kasa çıkarırlar kırmızı diye(COOLER MASTER HAF 922 RED) bakmaya gideriz pembe cıkar. kırmızı laptop yaparlar incelemeye gideriz oda pembe çıkar. ya bunlar renkleri tutturamıyorlar yada biz renkleri bilmiyoruz

  • Casper'dan çekeceğimiz var. Tablet yerine kullanmak için dizüstü satıyor ama fiyatı tablete göre ayarlamıyor. Alt yada giriş segment dizüstü yada netbook diye bir kavram kalmadı, biri bunu arkadaşlara hatırlatsa iyi olacak.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1963bursa

    Casper'dan çekeceğimiz var. Tablet yerine kullanmak için dizüstü satıyor ama fiyatı tablete göre ayarlamıyor. Alt yada giriş segment dizüstü yada netbook diye bir kavram kalmadı, biri bunu arkadaşlara hatırlatsa iyi olacak.

    Kesinlikle katılıyorum, özellikler ortada ama buna rağmen fiyat tam tersi işliyor. Nasıl bir pazarlama mantığına sahiplerse bilemeyeceğim. Sonra piyasa neden gelişmiyor diyorlar. Hayret bir şey.
  • Tamam da bu urun zaten 1 aydir yuzde 30 indirim ile hafta sonu 820 lira civarinda malum magazada satiliyor. Haberini simdi yapmanin mantigini anlamadim. Aklima tek sey geliyor reklam.

    Edit: Hatta benim bahsettigim modelde 4gb ram var. 1 ay once kardesime aldim Kirmizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zazian_12 -- 27 Aralık 2012; 0:10:29 >
  • Bu kadar da apple macbook pro kopyası olamaz.

  • Casmac leri yapıp yapıp gönderiyor artık biraz aş kendini casper....

  • Bence aynı parayı tablete vermektense bu bilgisayarı almak daha mantıklı. Sonuçta içinde Windows var. Hem istediğim programları kurabilirim hem de internette dolaşabilirim.
  • bu modeli 2 ay önce vatandan 877 tl ye aldım ve çok memnunum bu ürünü görmeden önce netbook bakıyordum ve 600 650 tl den aşşagı bulamamıştım dolar kurundan dolayı olsa gerek 2 sene önce 500 tl ye satılan netbooklar 600 650 tl olmuş pc almaktaki amacım film izlemek internette dolaşmak ve ofis programlarıydı bunların hepsini eksiksiz yapıyor 1.5 kg ve tamamı alüminyum oldukça kaliteli bi kasası var yani işlemcisi kesinlikle ısınmıyor oldukca nadir fanının çalıştıgını duyuyorum win8 ile gayet hızlı ve başarılı diğer laptopum olan acer5740g den hiçbir eksiği yok günlük kullanımda tabi eksi yönleri de var kasası kaliteli ama işcilik çok kötü kasa oturma problemi var 4 tane kutu açtırdım vatanda kasası tam oturmuş ürünü bulabilmek için kırmızı renginde bu problem yok ama gride açtırdıgım ilk 4 kutudakiler kusurluydu bu yüzden almayı düşünenler kesinlikle internetten almasınlar değiştirmekle uğraşırlar günlerce bunun dışında apple özentisi bir tasarımı var bu aşikar ve ultrabookların fiyatları gittikce düşüyor 900 tlyi veren 1300 1400 de verir mantıgıyla yaklaşırsak i5 işlemcili bi ultrabook almak daha güzel olur tabiki kıssacası bence netbook mantığıyla işinizi görebilecek nispeten şık ve ince bir bilgisayar yani caspere laf atıyoruz sürekli çevremde de casperden dili yanan birsürü tanıdığım var ama cihazın Türk malı olması bile bence bir artı




  • 1.1ghz işlemcinin çalışma hızı sizi yanıltmasın bu işlemci tabikide galaxys3 tekinden daha güçlühttp://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=Intel+Celeron+847+%40+1.10GHz burda sıralamadaki yeri var işlemciler için çalışma frekasından daha önemli kıstaslar var tabiki benden daha bilgili arkadaşlar bunları açıklarlar :) sistem boştayken 0.80 ghz de çalışıyor işlemci bu arada



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebediezel -- 29 Aralık 2012; 5:44:05 >
  • bu bilgisayar hem fiyat hem performans hem de kalite olarak on numara. bu cihazı elinize aldığınızda ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. starbucks'ta açtım bir çok kişi iki kez dönüp baktı.

  • Mac"sper" olmuş bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısınamadım gitti altın kaplama olsa bozdurmak için incelerdim sanırım
  • facebooklu olsun

  • olumlu yorum yazanlar bu cihazı kullanmıyor sanırım bende var 4 kere servise gitti şimdide şarjsız çalışmıyor servise göndermekten usandık...

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.