Şimdi Ara

renault modus'le ilgili yardım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. ben bütçem çerçevesinde ikinci el bir modus almayı düşünüyorum. 17000-18500 tl civarı bir bütçem var ve yoğun araştırmalarım sonucu renault modus en mantıklı tercih gibi görünüyor. yalnız renault servisinde çalışan bir tanıdığım kafamı karıştırdı. iki konu canımı sıktı. birincisi; araba fazla tutmadığı için satarken zorlanacağımı söyledi. ikincisi; araba fazla tutmadığı için yedek parçalarının fransadan geldiğini, bu konuda başımın ağrıyabileceğini söyledi. kullananlar veya kullanan bir tanıdığı olanlar bu konuyla ilgili bilgilerini, yorumlarını paylaşırsa sevinirim. internette araştırıyorum, scenic, clio ve megane'larda kullanılan malzemelerin kullanıldığını yazıyorlar. internette modus yedek parça aratıyorum, karşıma dünya kadar yer çıkıyor ama renault servisinde çalışan arkadaş tam tersini söylüyor. bu konuda modus kullanıcılarının söyleyeceği şeye güvenmem gerekecek. bir de ikinci el muhabbeti var. ben arabayı bir-iki sene sonra satmayı planlıyorum. gerçekten sıkıntı yaşar mıyım?

    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.







  • Clio platformunda üretilen bir araç olduğu için yürüyen aksam, motor, şanzıman gibi parçalarda sıkıntı yaşamazsınız. Ülkemizde fazla satılmadığı için diğer parçalar ellerinde yoktur dolayısıyla ihtiyaç olduğunda yurt dışından getirilir. Satarken biraz zorlanırsınız ancak satmak için değil binmek için alacaksanız güzel bir araçtır. Sınıfında çarpışma testlerinden 5 yıldız alan ilk araçtır.
  • Allah kaza bela vermesin tabi ama parçalar tabiki biraz pahalı ama çokta uçuk değil bi opel ww alsanız onlarında parçası pahalı ayrıca en önemli nokta fiyat performans konusunda en iyi araç yüksek olması her yere hakim sürüş imkanı ve çok çok az yakması ncap tan 5 yıldız alması gibi bir çok artısı var standart olan donanımlar emsallerinden 1-2 tık daha fazla zaten piyasada peynir ekmek gibi satan ve parçası çok ucuz olan bi model olsaydı fiyatlarda böyle olmazdı yada o saydığım özellikler olmazdı son olarak arka koltuğun ileri geri 2 li 3 lü olması harika ha kusuru yok mu elbette var ama kusursuz 2.el araba da bulunur mu bu fiyatlara siz düşünün
  • ilgilenenlere teşekkürler. temiz olduğunu düşündüğüm bir modus araba aldım. cuma günü inşallah elime geçecek. yoğun bir araştırma evresinden sonra modus'te karar kılmıştım. kararsız olanlara da tavsiye ederim şimdiden. birkaç kilometre sürdüm, araba gerçekten çok rahat, konforlu. teneke değil, ağır (1176 kg) bir araba.
  • Gerçekten iyi bir tercih Kullanmak yeter araba hakkında hiç içine binmeden sürmeden yorum yapanlar var birde
  • Çok keyifli bir araçtır 1.5 dci dizel arkadaşımda var arada ben kullanıyorum ufak jeep havasında kullanımı çok keyiflidir , bana göre iç plastik aksamı megane 2'den daha kalitelidir ve full dolu dolu bir araçtır dışardan ufak gibi görünsede içine binince kocaman bir dev olur , çok sorunsuz araçlardır renault modus'lar
  • cuma günü dediğim gibi arabayı aldım. haftasonu yaklaşık 100 km kullandım. biraz şehir içi, biraz şehirler arası. tekrar söylüyorum, kullanan için de, yolculuk yapan için de çok konforlu, rahat bir araç. hem ağır, hem malzemesi kaliteli. tam 8 kişi, (4 yetişkin, 4 çocuk) maltepeden gebzeye gittik. küçük bir araba olsa içine o kadar insanı sığdıramazsın. içi gerçekten geniş. 90lı yıllarda kartal arabamızla 9 kişi karabüke gitmiştik. bagaja iki kişi oturmuştu filan:) neyse, birkaç nokta var, o konularda yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim.

    kontağı çevirince hemen çalışmaması normaldir herhalde. lpg olduğu için demişti satın aldığım arkadaş. bazen 5 saniyeyi buluyor arabanın çalışması. ama mesela işe giderken arabayı durdurup dükkana girip çıkınca hemen çalışıyor. soğukla mı ilgili, bilemedim. ne dersiniz, normal mi?

    bir de şehirler arası 27 kuruş yaktı. bize çok gibi geldi. bu da normal mi? 1.4 motor araba.

    ayrıca arabayı henüz yıkatmadım. detaylı temizlik yaptırmayı düşünüyorum. öyle her yere gitme diyorlar. tavsiyeleriniz var mı?

    teşekkürler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.