Şimdi Ara

VLC Player, projenin artan gelirini Windows Phone 8 uygulaması için kullanacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj









  • Bugün popüler multimedya oynatma yazılımı VLC Player uygulamasının tam bir Windows 8 sürümü için gerekli mali desteği Kickstarter üzerinde topladığını duyurmuştuk.




    Kampanyanın bitmesine 5 gün kala barajı geçen Video LAN ekibi, kalan günlerde toplanacak bağışı Windows Phone 8 için VLC PLayer sürümü geliştirilmesine harcayacaklarını belirtti. Dün itibariyle proje 40 000 Avro barajını geçmişti. 




    Ekip WP8 uygulamasını Windows RT sürümünü geliştirdikten sonra muhtemelen 2014 civarında yayınlamayı planladığını açıklamıştı. Ancak toplanacak ekstra para ile Windows RT ve WP8 sürümleri eş zamanlı olarak geliştirilecek ve daha erken bir zamanda kullanıcılara sunulacak.




    Bunun yanında kameraya bağlanarak çektiğiniz videoları akış halinde yayınlama, DLNA uyumlu istemci ve sunuculara entegrasyon, yerel ağ sunucularına bağlanarak içerik oynatabilme şeklinde özellikler de bu ekstra kaynak ile sürümlere eklenecek. 

     








  • Ne yani wp8e 2014te mi gelecek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

    Ne yani wp8e 2014te mi gelecek?

    Ancak toplanacak ekstra para ile Windows RT ve WP8 sürümleri eş zamanlı olarak geliştirilecek ve daha erken bir zamanda kullanıcılara sunulacak.

    Okumuyor musunuz?
  • Yeni arayüzde çalışacak vlc'ye ihtiyaç yok bence, masaüstü modunda zaten eskisi gibi çalışıyor.
    Doğrudan wp8'e yönelseler iyi olurdu. Windows'un kendi oynatıcısı dışında adam gibi oynatıcı yok markette.

  • Bu güzel gelişme, alternatif programların olması gerekiyor. Browser meselesi de aynı şekilde, ismi belli olmayan çin browserı haricinde browser yok markette. Google akıl oyunlarından dolayı chrome da dahil google uygulaması yapmıyor Windows 8 ekosistemine, opera gelse ne güzel olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.