Şimdi Ara

Facebook'ta Paylaşılan YouTube Videolarının Zaman Tünelinde Görünmemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
19.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook'ta paylaştığım YouTube videoları zaman tünelinde görünmüyor sadece ana sayfada görünüyor. Daha yeni olmaya başladı bu ve YouTube'deyken Facebook'ta paylaş deyince Gizlilik'te Sadece Ben yazıyor ben onu elle Arkadaşlar yapıyorum sebebi ne acaba nasıl düzeltilir?

• Benim de paylaştığım videoların hepsi Timeline'da tek bir başlık altında ufak ufak toplanıyor. O başlık da zamanla aşağı doğru indiği için gözden kaybolacak yakında.
  • yok bu bilen
  • videoyu paylaşırken üstteki 'Mesaj Yaz' yazan yere tek bi harfte yazsan zaman tünelinde çıkar. Atıyorum Duman-Tövbe şarkısını paylaşırken şarkı ismini de paylaşırsan görünüyor.
  • zaman tüneline gir sağda kapak fotoğrafının altında hareket dökümü var ona tıkla orda paylaşımlarını görüceksin işte atıyorum muhittin youtube ile şunu paylaştı yazıyo o gönderirin en sağında iki tane ayar var soldaki o paylaşımı kimlrin görüceği sağdakide videolara zaman tünelinde izin verme işte sağdakine tıkla en üstte basında yıldız isareti olan "Zaman Tünelinde Öne Çıkarıldı " ya tıkla tamamdır zaman tünelinde youtube paylasımların gözükür aynı sorun bendede vardı karıstırdım bunu buldum baska bi yolu varmı bilmiyorum
  • up

bu sorun bendede vardı bir türlü düzeltemedim di...en sonra chrome'a facebook timeline remove eklentisi yükledim düzeldi kurtuldum bu dertten
  • Sorun tam olarak şu sanırım : "Facebook'ta paylaştığım Youtube videoları tek bir başlık altında ufak simgeler olarak toplanıyor. Bu sebeple başka paylaşımlar yaptığımda bu youtube videoları toplu halde geçmişte kalarak aşağılarda kayboluyor zamanla. Yani diyelim ki yeni bir video paylaştım, bu video en tepede gözükmüyor timeline'ımda, aşağıdaki o başlığın altına gidiyor otomatik olarak.

Yar bana bi çare..."

Cevap: youtubedan direkt paylaşmak yerine video linkini durum güncelleme kısmına yapıştırırsan böyle olmuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu sorun galiba paylaştığınız herhangi bir youtube vidyosunun sağ üst köşesine tıklayıp youtube vidyolarını gösterme seçeneğine tıklayınca oluyor
    ve geri düzeltme yolu koymamış facebook
    fakat yukarıda didierdi arkadaşın dediği yöntemle çözülüyor sonradan highline ı kaldırsanız dahi tekrar bozulmuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.