Şimdi Ara

Her markanın tablet kılıfı özel midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben Artes D712 7" tablet alıcam yolda fakat ona uygun kılıf baktım klavyeli kılıfı yok acaba concordun kılavyeli kılıfı yada başka markanın klavyeli kılıfı benim modelime uyar mı ( şarj aleti gibi girişleri farklı mı olduğunu bilmiyorum ama usb girişindense klavyeli kılıf sipariş edicem lütfen yardımcı olun :) )

şimdiden teşekkürler :)...

örneğin şu klavyeli kılıf, usb girişi var ama taksam artes D712 algılar mı http://www.hepsiburada.com/liste/dark-7-uyumlu-usb-klavyeli-ajanda-tipi-deri-siyah-tablet-kilif-ve-standi-dk-ac-tbkb701/productDetails.aspx?productId=bs41051&categoryId=60000818&SKU=BS41051&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3dbs41051%26fh_lister_pos%3d0%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dtablet%255cu0020klavyeli%255cu0020k%255cu0131l%255cu0131f%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekow238 -- 23 Aralık 2012; 0:11:38 >

• Hocam eğer çok alışılmışın dışında tasarımı yoksa uyar. Tam olarak bilmiyorum bahsettiğiniz modeli ama klavyeli kılıflarda kablo biraz uzun olur. Yani takabilirsiniz diye düşünüyorum her türlü. Yine de daha çok bilen birisini bekleyin siz
    Şöyle bir video fikir sahibi olmanız açısından yeter sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: The Noblesse

Hocam eğer çok alışılmışın dışında tasarımı yoksa uyar. Tam olarak bilmiyorum bahsettiğiniz modeli ama klavyeli kılıflarda kablo biraz uzun olur. Yani takabilirsiniz diye düşünüyorum her türlü. Yine de daha çok bilen birisini bekleyin siz
    Şöyle bir video fikir sahibi olmanız açısından yeter sanırım

hocam çok teşekkür ederim gözüken o ki usb girşi var hepsiburadaya bakıcam belki ürün özleliklerinde usb ile ilgili bişey geçer ama dediğin gibi bilgili birisini beklemek şart

çok teşekkür ederim yardımınız için

• Normalde de klavye vs. tanıyorsa sorun olmaz. Hepsine uyar ve çalıştırır.
  • Ben de Artes D712 tabletime klavyesiz sert kılıf arıyorum. Piyasada bu alanda öyle büyük boşluk var ki kılıf işine giresi geliyor insanın, bütün güzel kılıflar ipad'ler için yapılmış. 7"lere uyan güzel kılıf bulabilenler paylaşırsa sevinirim. Bulamazsam kendim yapıcam resmen onu da...

Orijinalden alıntı: Chigliak

Ben de Artes D712 tabletime klavyesiz sert kılıf arıyorum. Piyasada bu alanda öyle büyük boşluk var ki kılıf işine giresi geliyor insanın, bütün güzel kılıflar ipad'ler için yapılmış. 7"lere uyan güzel kılıf bulabilenler paylaşırsa sevinirim. Bulamazsam kendim yapıcam resmen onu da...

hocam 7 inçlik çoğu tablet birbirine uyumlu oluyor yanlış bilmiyorsam birde klavyesiz istiyorsun hiç sorun olmaz artesin kendi sitesinde klavyesiz kılıflar var zaten ordan baka bilirsin eğer beğenmezsen bir mağazaya git kılıfı açtırt dene olursa git online sitelerden getirt daha ucuza gelir tahmnimce

Orijinalden alıntı: viper17

Normalde de klavye vs. tanıyorsa sorun olmaz. Hepsine uyar ve çalıştırır.

tanıyıp tanımadığını nerden anlıya bilirim hocam yani bir mağazaya tabletimi alı ordan portatifini mi denemem lazım anlamak için yoksa bir göstergesi var mıdır ?

Orijinalden alıntı: bekow238

quote:

Ben de Artes D712 tabletime klavyesiz sert kılıf arıyorum. Piyasada bu alanda öyle büyük boşluk var ki kılıf işine giresi geliyor insanın, bütün güzel kılıflar ipad'ler için yapılmış. 7"lere uyan güzel kılıf bulabilenler paylaşırsa sevinirim. Bulamazsam kendim yapıcam resmen onu da...

hocam 7 inçlik çoğu tablet birbirine uyumlu oluyor yanlış bilmiyorsam birde klavyesiz istiyorsun hiç sorun olmaz artesin kendi sitesinde klavyesiz kılıflar var zaten ordan baka bilirsin eğer beğenmezsen bir mağazaya git kılıfı açtırt dene olursa git online sitelerden getirt daha ucuza gelir tahmnimce

Evet zaten sorun mevcut olanların hep birbirine benzemesi ve çirkin olması. İstediğime benzer tek modeli Case Logic'te buldum, onun da eğim mekanizması çok dandik ve özensiz yapılmış diye almadım son çare olarak kötünün iyisi diye ona bakıcam. Ben ipad kılıfları gibi güzel tasarımlı, çeşit çeşit şeyler görmek istiyorum piyasada, suni deri kenarları lastikli dandik tasarımlar değil. Evet biliyorum her şeyi birden istiyorum hehe

• quote:

quote:

tanıyıp tanımadığını nerden anlıya bilirim hocam yani bir mağazaya tabletimi alı ordan portatifini mi denemem lazım anlamak için yoksa bir göstergesi var mıdır ?

Deneyen birine sorabilirisn tablet sahibi. Normal klavye tak usb o da olur.

quote:

quote:

Evet zaten sorun mevcut olanların hep birbirine benzemesi ve çirkin olması. İstediğime benzer tek modeli Case Logic'te buldum, onun da eğim mekanizması çok dandik ve özensiz yapılmış diye almadım son çare olarak kötünün iyisi diye ona bakıcam. Ben ipad kılıfları gibi güzel tasarımlı, çeşit çeşit şeyler görmek istiyorum piyasada, suni deri kenarları lastikli dandik tasarımlar değil. Evet biliyorum her şeyi birden istiyorum hehe

haklısınız valla iyi ürünün üstüne daha çok eğiliyolar ama zevkinize uygun illaki vardır kötünün iyisini almayın derim :) olmadı 1 ay bekleyin zaten bu sıralar tablet üretimi fazla illaki bir firmanın aklına tablet kılıfı üretme fikri gelir

• quote:

quote:

quote:

Deneyen birine sorabilirisn tablet sahibi. Normal klavye tak usb o da olur.

tamamdır hocam iyi fikir teşekkür ederim :)

Gerçekten şu android tabletlerin kullanımı yaygınlaşsa da aksesuar çeşitleri artsa çok güzel olur.

Orijinalden alıntı: yasarcan

benim tabletimde 8" ama malesef kılıf bulamadım en sonunda bir ayakkabıcıya gidip deriden diktireceğim :)

Hocam naptınız çoğu kılıf 8 inçe göre benim arayışım faha kişisel kılıf uyar ama klavye sorun çıkartırmı dye :) hepsiburada.com a 8 inç kılıf yazın çıkar illaki :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.