King_Arthur
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 4 günü kaldı.
9 Mayıs 2006; 3:07:33
quote:
Orjinalden alıntı: digiali
ya zaten adamların derdi fizik kartı satmak değil ki novodex fizik motorunu tanıtmak ve piyasada yaygınlaştırmak fizik kartı sadece buna aracı olacak ve zaten ilerde işlemciler bu hesaplamaları kolaylıkla yapabilecek.conroe bu iş halleder zaten gereksiz bir kart
evet conroe bunun altından kalkabilir gayet sabırla bekliyoruz bi de board çıkarsınlar düzgün tabi
Yaw böyle birşey yerine bir kart çıkarsalar, ekrean kartlarının yeni teknolojiler desteklemesini sağlasa daha iyi olmaz mı? Yani bir kart çıkaracaklar, pci-ex 1x e takacaz ve bu ekran kartlarına dx10 efektlerini yapmalarını sağlayacak. Yani kendisi sadece dx10 efektlerini yapacak, ekran kartının çıkışı bu karta bağlanacak, bu kart o görüntüyle kendi oluşturduğu görüntüyü birleştirip monitöre yollayacak Çok iyimser oldu ve hayal gücüm geniş ama güzel ve oldukça karlı bir iş. Bir adet x1900xtx alın, onu kullanın. Dx10, dx11 filan çıktığında sadece yeni kartı deiştirin ve böylece bu x1900xtx i 10-15 sene kullanma fırsatına sahip olun. Çünkü bu x1900xtx sadece dx9.0c efektlerini oluşturacak, yeni efektleri başka kart oluşturacak.
Yaw böyle birşey yerine bir kart çıkarsalar, ekrean kartlarının yeni teknolojiler desteklemesini sağlasa daha iyi olmaz mı? Yani bir kart çıkaracaklar, pci-ex 1x e takacaz ve bu ekran kartlarına dx10 efektlerini yapmalarını sağlayacak. Yani kendisi sadece dx10 efektlerini yapacak, ekran kartının çıkışı bu karta bağlanacak, bu kart o görüntüyle kendi oluşturduğu görüntüyü birleştirip monitöre yollayacak Çok iyimser oldu ve hayal gücüm geniş ama güzel ve oldukça karlı bir iş. Bir adet x1900xtx alın, onu kullanın. Dx10, dx11 filan çıktığında sadece yeni kartı deiştirin ve böylece bu x1900xtx i 10-15 sene kullanma fırsatına sahip olun. Çünkü bu x1900xtx sadece dx9.0c efektlerini oluşturacak, yeni efektleri başka kart oluşturacak.
keşke olsa ama malum her şey para için onlar bizim için çalışırlar hep ya aslında bizim paramızı kapmak için çalışıyolar hep
şimdi ben bu graw oyununu aldım.oynuyorum.şu anki ekran kartımla 1024*768@85hz de en düşük ayar low en yüksek high olmak üzere çok iyi bir akıcılıkta oynuyorum oyunu.bu kartın ne gibi bi avantajı olacak anlamış değilim.bu arada physx in programı bi işe yarıyomu kart olmadan?? çünkü oyunu yüklerken bana o programıda yüklettide.
Ben kesinlikle hikmet abime katılıyorum.Eğer yiyorsa gidip fx 60 165 170 ile yapacaklar testi.O zaman bakalım bu kartı kimse alacak mı?Bu kartın tam gücünü görebileceğimiz birtek oyun var.O da Unreal Tournament 2007.Heyecanla onu bekleyeceğiz anlaşılan demeyeceğim çünkü bu karttan bi bk olmaaz.
bu arada oyunda biraz ilerleyince takılmalar başladı.sanıyorum fizik kartı burda orta ve alt sınıf kartlara yardım ediyor çünkü baya efekt girdi işin içine.ama tam emin değilim bu arada bi soru sormuştum physx in yazılımı hakkında.düşünceniz ne??
PS3 alsak ta daha iyi olmazmıydı :))) ne yaw bu... hem 400 dolara bir ekran kartı alıcan hem fizik akrtı eklicen yanına etti 700 dolar... çüş! :-)) PS3 çıksın onu alalım bari
Konuyu ister istemez hortlatmış olacağım ancak bir sonuç getirilmediği için yazma gereği duydum. Bu kart yazılan övgülerin hiçbirini hak etmiyor. Çok gürültü yapıyor, beklenen performansı vermediği gibi bu kartın desteklediği söylenen Cellfactor oyununda single oynarken dahi kilitlenmeye neden oluyor. Kart olmadan çok daha rahat oynuyorsunuz. Kartı bir yıldan fazla bir zamandır kullanan Türkiye'deki sayılı kullanıcılardan biri olarak söyleceğim tek şey "bu karttan uzak durun! Para tuzağı!" Evde kullandığım PC ve donanımlar.
Arcade X Joystick (2 Kişilik). Verilen parayı kuruşu kuruşuna hak ediyor. Gerçi biraz pahalı. Kendiniz yapmak isterseniz 1/4 fiyatına imal edebilirsiniz. Piyasadaki en dandik Joypad tablasının üzerine kaliteli ve sağlam ateri salonu malzemeleri kullanılarak adeta tenekeyi tanka çevirmiş yapan arkadaş. El yapımı ve özel sipariş ile üretiliyor.
Asus PyhsX P1 kartı. Resmi web sitesi: http://tr.asus.com/products.aspx?l1=19&l2=102&l3=0&l4=0&model=1137&modelmenu=1 Bu kartı Türkiye'de ilk kullananlardanım. Ne yazık ki yazıldığı gibi beklenen performansı veren bir kart değil. Hatta ara ara kilitlenmelere neden oluyor. İşe yaramadığı gibi birde çok gürültü yapıyor.
Soldan sağa: Palidaytona 1GB 8800GT PCI-X, Asus 512MB X1600PRO PCI-X, Asus Aegia PyhsX P1 128 MB PCI kart. Şirket ve diğer illerde kullandığım donanımları listeleme gereği duymuyorum PyhsX P1 kartı kullandığım donanımlara referans için yeterli kanaatindeyim.