Bildirim
Bedava Web Hosting ve Forum Açabileceğiniz Adresler...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
www.iphorum.com
ustelik turkce -
www.createphpbb.com
www.setbb.com
bunlar kara liiste diyebilir ama hide ip programını indirirsen ve çalıştırırsan bişiy olmaz -
www.takeforum.com buda türkçe -
ingilizce: w w w . f o r u m u p .c o m <=aradaki boşlukları sil kolay gelsin
türkçe:http://www.forumlari.net/new_forum.php
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CéHéNNéT -- 7 Mayıs 2006; 11:06:18 > -
http://www.forumup.com/new_forum.php
burasıda güzel biyer. türkçe. -
ücrtetsiz yerlerin reklamı, domaini ve her an çökme tehlikesi sizi çok üzecektir.bence çok uygun fiyatlara almak dururken beleşe kaçmayın
istersen msn i ekle görüşelim -
domain adresiniz varsa size profesyonel cPanel hostingi olan ücretsiz - reklamsız phpBB veya ipb forum sunuyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktifnet -- 9 Mayıs 2006; 9:09:43 > -
VALA BEYLER KEŞKE AS DAHA OKUSAYDIM MSJ NİZİ ERKEN OKUSAYDIM ALDIM VALLA FORUMU AMA YİNEDE COK TŞK EDERİM HERKESE -
arkadas gelseni forumtc.tr.cx sitesine moderator yapayım -
www.phpbb3.net türkçe dil desteği war.... -
türkçe ipb veren site yokmu -
www.forumabi.com a bak türkçe yuakreıda kayıt ol war oraya bas we kur çok kolay we güzel benimwarwww.sebatformu.forumabi.com üye olursanız sewinirim. -
böyle bir site yok***
quote:
Orjinalden alıntı: talha1907
www.forumabi.com a bak türkçe yuakreıda kayıt ol war oraya bas we kur çok kolay we güzel benimwarwww.sebatformu.forumabi.com üye olursanız sewinirim.
-
quote:
Orjinalden alıntı: orbjk
böyle bir site yok***
quote:
Orjinalden alıntı: talha1907
www.forumabi.com a bak türkçe yuakreıda kayıt ol war oraya bas we kur çok kolay we güzel benimwarwww.sebatformu.forumabi.com üye olursanız sewinirim.
+9999
-
quote:
Orjinalden alıntı: ByMsKN
Etraf forum çöplüğü oldu hepside biribirinin aynısı
+1
indirin phpbb bir forum beleş meleş.. En azından kendiniz geliştirir güzel yaparsın.. Ama bu tarz sitelerden yapıyonuz hepside aynı... -
Setbb'nin türkçe sitesi var mı veya hazır setbb alabileceğim biryer? -
www.kwikphp.com
buradan üyelik alıp üzerine bir çok forum yükleme seçenekleri var phpbb, smf, mybb, diğer portallar bir tıkla kuruluyor. üstelik ftp desteği olan bir host öneririm.. -
vahap ın neden böyle bi soru sorduğunu anlamadım vallahi vahap zaten bu işlerin üstadı olmuş bi arkadaştır :S -
quote:
Orjinalden alıntı: musti999
vahap ın neden böyle bi soru sorduğunu anlamadım vallahi vahap zaten bu işlerin üstadı olmuş bi arkadaştır :S
sorma gitsin..arkadaşlarla iddaya girmiştik böyle bişi yapcam diye :D D: :D iddayı kaybedince karizmayı batırdık neyse başdaki emsajı editliyimde karizma kurtulsun.. :D :D :D
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X