Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: :::______N73 HAKKINDA ANA TOPPİC !..._______:::

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: :::______N73 HAKKINDA ANA TOPPİC !..._______::: Sayfa: <<   < önceki  7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tımur

8 Ağustos 2006; 21:19:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

hiçbir işlem yapmadan cd'den film atabiliyormusun bu telefona ha bide telefonu alanlar bu 20 zum boşuna koyulmadı sabit bir yeri 1 ve 20ci zumlarla cekin

pafta_turk

8 Ağustos 2006; 21:54:03 

quote:

Orjinalden alıntı: tımur

hiçbir işlem yapmadan cd'den film atabiliyormusun bu telefona ha bide telefonu alanlar bu 20 zum boşuna koyulmadı sabit bir yeri 1 ve 20ci zumlarla cekin

emrin olur koçum

biraz yazım tarzına dikkat et önce bir formu arat bilgi edin sonra sor bu tavırlanızla formu iyice işe yaramaz hale getirdiniz.

ayrıca ben sana söyleyeyim 20X değil 100000X de olsa dijital zoom bi halta yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 8 Ağustos 2006; 21:56:15 >

babacan1905

8 Ağustos 2006; 23:53:36 

arkadaslar bu telefonda kamera ışıgı varmı bilen varmı? ve flaşı se lerdeki gibi etkilimi yoksa herzamanki gibi dandik bişeymi? şimdiden teşekkürler

Time2Die

9 Ağustos 2006; 12:12:15 

quote:

Orjinalden alıntı: babacan1905

arkadaslar bu telefonda kamera ışıgı varmı bilen varmı? ve flaşı se lerdeki gibi etkilimi yoksa herzamanki gibi dandik bişeymi? şimdiden teşekkürler

Flaşı normal led ışık olması lazım. SE K790/K800 kadar iyi değil

...:::N73:::...

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

M. Kemal ATATÜRK
tımur

9 Ağustos 2006; 16:37:04 

pafta 2 satır cümle için 5 satır yazmıssın beee sorumda amma zormuş sen cevaplama cd'den hiç bir işlem yapmadan film atabiliyormuyuz(evet,hayır)

TERSun

9 Ağustos 2006; 18:23:11 

Artistmisin oğlum sen bu forumda adam gibi bişeyler paylaşılabilmesi için önce biraz kibar olunması lazım cümlelerine dikkat et biraz!!!!!!!!!!!!!

tımur

9 Ağustos 2006; 18:41:44 

tersturs cavuş sordugum soruyu cevaplamayacaksan cumle işgal etme sende 2 satır için 4 satıra cıkmışsın
(cd'den hiçbir işlem yapmadan film atılıyormu? saygı deger form uyeleri )

Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2006; 18:44:30 

Birbirinize karşı saygılı olun ! Böyle devam ederseniz hiç uyarılmaksızın ceza alacaksınız...!

Samsung Innov8 Coming Soon...
nizarkan

9 Ağustos 2006; 18:48:23 

ARKADASLAR BIR SEYLER PAYLASABILMEK ICIN ICIN ONCE PAYLASILACAK ORTAMI OLUSTURMAK GEREKIR VE HER SEYDEN ONCE BIRBIRIMIZE SAYGILI OLMAMIZ GEREKIR.AMAC BILIGILERIMIZI PAYLASMAK SORUNLARIMI GIDERMEYE CALISMAKTIR ........

LUTFEN BIRBIRIMIZE KARSI SAYGILI OLALAIM...............
tımur

9 Ağustos 2006; 18:58:53 

NİZERKAN KARDEŞİM cd'DEN BU N73 CEP TELEFONUNA İŞLEM YAPMADAN FİLM ATABİLİYORMUYUZ?

pafta_turk

9 Ağustos 2006; 19:17:03 

quote:

Orjinalden alıntı: tımur

NİZERKAN KARDEŞİM cd'DEN BU N73 CEP TELEFONUNA İŞLEM YAPMADAN FİLM ATABİLİYORMUYUZ?

arkadaşım Cd den direk telefona film kopyalayabilirsin direk olmasa bile bir çok farklı yollla bunu yaparsın bu N73 özgü değil symbian 9.1 e özgü . Divx formatındaki avi filmleri smart movie programını kulanarak N73 e atabilirsin ama telefon Türkiyeye gelmediği için deneme şansımız yok .
Ama bu zor bi şey değil .

N73 ekranı standart symbain 9.1 den büyük olduğu için yazılımcıların programları modifiye etmesi gerekli sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 9 Ağustos 2006; 19:18:03 >

CeLLaT_1905

9 Ağustos 2006; 19:41:53 

dün 6280 aldım ve ben de n73 bekliyorum
inşallah en yakın zamanda gelir almanyada bir arkadaşım fiyatının 420£ olduğunu söyledi buraya getirtsem 1000 lira falan tutucak diye burdan almaya karar verdim
inşallah yakın zamanda çıkar

Sagopa Kajmer FAN Club

EvLiYa-I RAP
SonyEricsson w810i
babacan1905

9 Ağustos 2006; 22:02:45 

teşekkürler...
quote:

Orjinalden alıntı: Time2Die

quote:

Orjinalden alıntı: babacan1905

Flaşı normal led ışık olması lazım. SE K790/K800 kadar iyi değil

...:::N73:::...

TuVNeRa

9 Ağustos 2006; 22:10:48 

quote:

Orjinalden alıntı: CeLLaT_1905

dün 6280 aldım ve ben de n73 bekliyorum
inşallah en yakın zamanda gelir almanyada bir arkadaşım fiyatının 420£ olduğunu söyledi buraya getirtsem 1000 lira falan tutucak di