hiçbir işlem yapmadan cd'den film atabiliyormusun bu telefona ha bide telefonu alanlar bu 20 zum boşuna koyulmadı sabit bir yeri 1 ve 20ci zumlarla cekin
hiçbir işlem yapmadan cd'den film atabiliyormusun bu telefona ha bide telefonu alanlar bu 20 zum boşuna koyulmadı sabit bir yeri 1 ve 20ci zumlarla cekin
emrin olur koçum
biraz yazım tarzına dikkat et önce bir formu arat bilgi edin sonra sor bu tavırlanızla formu iyice işe yaramaz hale getirdiniz.
ayrıca ben sana söyleyeyim 20X değil 100000X de olsa dijital zoom bi halta yaramaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 8 Ağustos 2006; 21:56:15 >
arkadaslar bu telefonda kamera ışıgı varmı bilen varmı? ve flaşı se lerdeki gibi etkilimi yoksa herzamanki gibi dandik bişeymi? şimdiden teşekkürler
Flaşı normal led ışık olması lazım. SE K790/K800 kadar iyi değil
...:::N73:::...
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
tersturs cavuş sordugum soruyu cevaplamayacaksan cumle işgal etme sende 2 satır için 4 satıra cıkmışsın (cd'den hiçbir işlem yapmadan film atılıyormu? saygı deger form uyeleri )
ARKADASLAR BIR SEYLER PAYLASABILMEK ICIN ICIN ONCE PAYLASILACAK ORTAMI OLUSTURMAK GEREKIR VE HER SEYDEN ONCE BIRBIRIMIZE SAYGILI OLMAMIZ GEREKIR.AMAC BILIGILERIMIZI PAYLASMAK SORUNLARIMI GIDERMEYE CALISMAKTIR ........
arkadaşım Cd den direk telefona film kopyalayabilirsin direk olmasa bile bir çok farklı yollla bunu yaparsın bu N73 özgü değil symbian 9.1 e özgü . Divx formatındaki avi filmleri smart movie programını kulanarak N73 e atabilirsin ama telefon Türkiyeye gelmediği için deneme şansımız yok . Ama bu zor bi şey değil .
N73 ekranı standart symbain 9.1 den büyük olduğu için yazılımcıların programları modifiye etmesi gerekli sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 9 Ağustos 2006; 19:18:03 >
dün 6280 aldım ve ben de n73 bekliyorum inşallah en yakın zamanda gelir almanyada bir arkadaşım fiyatının 420£ olduğunu söyledi buraya getirtsem 1000 lira falan tutucak diye burdan almaya karar verdim inşallah yakın zamanda çıkar
dün 6280 aldım ve ben de n73 bekliyorum inşallah en yakın zamanda gelir almanyada bir arkadaşım fiyatının 420£ olduğunu söyledi buraya getirtsem 1000 lira falan tutucak di