Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
ya ben bu telefonu yazın almak istiyodum kışa sarkıyo gibi. Kışın napcam telefonu hep evde oluyom zaten. Artık beklicez gibi seneye ne çıkar hem fiyatı da düşer o zmana kadar. DH den de telefon hakkında bilgi alırım iyice. Ben aldığım bi telefonu en az 2 yıl kullanıyorum. 6600ım 2 yılı geçti
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
Orjinalden alıntı: J@ckD@niels Evet yazın çıkmayacağı kesinleşti...Ben bu mesajı ttığımda beni yalancılıkla suçlayan elemanlara selam olsun!
Demekki neymiş bilip bilmeden araştırmadan konuşmamak lazımmış...
daha 8 hafta yaz var
bence haftaya cikcak, FCC`den ok geldi, n73 icin! bende izliyorum teli cok zamandir.
ayni n80`de de olmusdu
almanyada haftaya çıkar da buraya ne zman gelir???
arkadaşlar bugün bi KVK bayisine ve Teknosa ya gittim. N73 ne zman çıkar bi bilginiz varmı dedim. 1-2 ay içinde çıkar dedi. Şimdi Eylülde çıktığını varsayalım ben kışın hep evdeyim o zman tlefon almak biraz mantıksızca olur. Param hazır bir kenarda duruyo acaba bekleyip N73 ü yaza doğru almak daha mı mantıklı??? Kışın genelde evde olacağım için 6600 da yeter bana artık 3. yaşgününü kutlarım telefonumun ondan sonra da zaten fiyatlar düşer hiç olmazsa elimde de biraz para kalır.
almanyada kuzenin n73 aldi burada bir aydan beri satista 439 euroya satiliyor hemde daha yeni cikmasina karsin gittim adama sordum neden 3,2 mp li carl zeiss li ve bircok bakimdan n90 dan ustun gibi gozuken n73 bu kadar ucuz dedim adam sunu dedi n serisinin en cok ustunde durularak tasarlanan teli n90 oldu ve halen fiyati en ucuz yerde 699 euro dedi cunku gerek ic gerekse dis malzeme ve donanim acisindan mukemel bir telefon oldu ve bir aydir n73 cikmasina karsin n90 da tek kurus inme olmadi dedi bir kez daha n90 nimla gurur duydum ha bu arada kuzenimle altli ustlu oturuyoruz n73 u inceledim gayet kibar ve ince dizayni harika ama inanin n90 la yariscak veya yanyana koyulcak bir tel asla degil ama bayan teli olarak tavsiye edilebilir 5500 a gelince mukemmel otesi hafif ve sik dizayn edilmis cok tutulcak bir tel olacak