Şimdi Ara

TTNET'den kazandığım bilgisayarı Ege Bölge Müdüründen teslim aldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/OIM-Kampanyasi.aspx

Dün akşam mesaj geldi TTNET'ten. Kazandığınız ikramiyeyi 3 Ocak'a kadar almayı unutmayınız. Telefon filan yazıyordu. Ben de reklam sandım. TTNET'in resmi sitesinde adımı görünce epey sevindim.

Sevincimi paylaşayım dedim

_________

Güncelleme:

Dün akşam TTNET'den yetkili aradı, bugüne saat 2 ye randevulaştık. Karşıyaka İlçe Müdürlüğüne gittim. Müdürün odasına çıktım, iyi karşıladılar sağolsunlar. Bir şey ısmarlayalım falan dediler, su istedim. TTNET hakkında fikirlerimi sordu. Ben de Adil kullanım kotasına değindim. '' Forumlardan görüyorum, en çok adil kullanım kotasından dolayı şikayet alıyorsunuz. Kotalar daha da yükseltilebilir veya 3 megabit daha da yükselebilir.'' dedim, ege bölge müdürü not aldı, haklı olduğumu söyledi. Fibernet 100Mbps kullanıyorum yine de 3 megabite düştüğümü söyledim, en azından daha yüksek hızlar aşamalı olarak düşürülebilir dedim. (Önce 10 sonra 5 mbt gibi) Güzel fikir deyip not aldı kendisi. Onun dışında tivibu webin kotamızdan götürmemesi gerektiğini söyledim. Mantıklı deyip onu da not aldı. Merkeze ileteceğini söyledi. En son ürünümü verirken fotoğraf çektirdik ve ürünümü verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Şubat 2013; 16:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende ipad kazandım ama pek anlamam acaba nasıl kaliteli bir ürün mü?
  • Hayırlı olsun.Darısı başıma diyeceğim ama yüzümede gülsünler istemiyorum hani sevab dağıtıyoruz deseler gitmek istemiyorum görmek istemiyorum onları.
  • Kampanyada minik minik şekilde "kazandığınız hediyeleri teslim alırsanız TTNET'e en kazık tarifeden şu kadar süre (misal 60 ay) taahüt vermiş sayılırsınız' gibi bir ibare olmadığından emin olun.

TTNET'le her kepazelik mümkün.

• İbrahim hayırlı olsun , maşallah çok şanslısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

İbrahim hayırlı olsun , maşallah çok şanslısın.

Tesekkurler dostum.

• Hayırlı olsun, Kampanyadan haberim yoktu sayende katılmış oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun.Gözün aydın dostum.
  • Hayirli olsun sanslisin.

• KDV ve ÖTV dışında ikramiye ile ilgili tüm vergiler ve yasal yükümlülükler talihlilere aittir.
  • hayırlı oolsun hemen onli işlemlere dalaılım belki bizde vururu kör talih
  • tebrikler.
    bize bişey çıkmamış her zamanki gibi :)
  • Bende bekliyordum ama şans bana güldüğünde dişleri çürüktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 22 Aralık 2012; 12:43:22 >
  • Ya abi o kadar çekilişe katıldım tek kazandığım şey 16 GB bellek oldu :) Neyse hayırlı olsun.
  • Bizede çıksa :(
  • Hayırlı olsun, bugüne kadar fazladan aldığı paraları bir nebze de olsun çıkarmış oldun...
  • Birşey sorucam ibrahim
    sadece online işlemler merkezine epostanı ve şifreni yazdıktan sonra , son giriş panel, açtıktan sonra herhangi bir işlem yaptın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencbeyiin

Birşey sorucam ibrahim
    sadece online işlemler merkezine epostanı ve şifreni yazdıktan sonra , son giriş panel, açtıktan sonra herhangi bir işlem yaptın mı

Hayır hocam. Aslında bakarsan çekiliş olduğunu bile bilmiyordum, kota sorgulamak için vb her gün giriyordum.

Teşekkürler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Birşey sorucam ibrahim

Hayır hocam. Aslında bakarsan çekiliş olduğunu bile bilmiyordum, kota sorgulamak için vb her gün giriyordum.

Teşekkürler arkadaşlar.

ben birşey sormak istiyorum ben ipad kazandım bu çekilişte fakat hattın yasal sahibi babam ama online işlemlere ben kendi adımı vererek kaydoldum.Yani online işlemlerde benim adım gözüküyor kazananda ben gözüküyorum.Bu durum herhangi bir problem çıkarır mı?Başvuru için nasıl evraklar istiyorlar?Birisi yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Birşey sorucam ibrahim

Teşekkürler arkadaşlar.

ben birşey sormak istiyorum ben ipad kazandım bu çekilişte fakat hattın yasal sahibi babam ama online işlemlere ben kendi adımı vererek kaydoldum.Yani online işlemlerde benim adım gözüküyor kazananda ben gözüküyorum.Bu durum herhangi bir problem çıkarır mı?Başvuru için nasıl evraklar istiyorlar?Birisi yardımcı olursa sevinirim

Ben pazartesi günü başvuracağım. Bence birşey olmaz hocam. Sadece kazanan kişinin kimliğini isterler. Kimlik ibrazı yapmamız gerekiyormuş. Sanırım kimlik kopyalarımızı maillerine yollayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 23 Aralık 2012; 1:47:14 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.