Şimdi Ara

######### HYUNDAI I30 YILIN OTOMOBİLİ İÇİN FİNALE KALDI.. (CAR OF THE YEAR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HYUNDAI i30, YILIN OTOMOBİLİ ÖDÜLÜ İÇİN FİNALE KALDI

İkinci nesliyle kompakt sınıfın en iddialı modeli haline gelen Hyundai i30, bu başarısını Avrupa’nın en önemli olan ödülü olan “Car Of The Year 2013” finallerine kalarak devam ettiriyor. Finale kalan sekiz önemli otomobilden birisi olan yeni i30, Avrupalı müşteriler için Avrupa’da üretilen bir Hyundai modeli olarak dikkat çekerken aynı zamanda bu yarışmanın finaline kalan ilk Hyundai modeli olma özelliği de taşıyor.

Bu yıl 22 Avrupa ülkesinden toplam 58 Car Of The Year jüri üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen yarışmada her bir jüri üyesi tercih ettiği otomobillere oylarını vererek ilk turu tamamlamış oldular. Böylece Hyundai i30 da en yüksek oyları toplayan ilk sekiz otomobil arasına girmeye hak kazandı.

Hyundai Motor Avrupa Kıdemli Başkan Yardımcısı ve COO’su Allan Rushforth, bu önemli başarıyla ilgili olarak “Yeni nesil i30 tamamen Avrupa’da tasarlanarak geliştirildi ve yine Avrupalı müşterilerimiz için Avrupa’da üretiliyor. İtibarlı ve kendi alanlarında uzman olan üyeler tarafından oylanan i30’un Avrupa’nın en önemli ödülü olan Car Of The Year 2013’de yer alması bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Akıcı tasarıma sahip modelleri ve marka değeriyle Avrupa’da yükselişini sürdüren Hyundai, aynı zamanda duygulara da hitap etmesiyle öne çıkıyor. Sadece bağımsız araştırma kuruluşları tarafından değil, şatış başarısıyla da C segmentinin en önemli üyesi olduğunu kanıtlayan Hyundai i30, markanın Avrupa’da en çok satılan modeli unvanını da elinde bulunduruyor”.

Hyundai i30, ilk nesil aracın üretiminin başladığından beri Avrupa genelinde 500 bin adet, tüm dünya çapında da 1 milyon adetten fazla satıldı. Geçtiğimiz Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan yeni üç kapılı sportif versiyonla beraber güncel beş kapılı hatchback ve cross wagon modelleri Hyundai’nin Çek Cumhuriyeti’ndeki Nosoviçe Fabrikası’nda üretiliyor.

Bu yıl 50.’si düzenlenen Car Of The Year 2013’ü kazanacak olan aday, 4 Mart 2013’te Cenevre Otomobil Fuarı’nda ödülünü alacak.

Diğer finalistler
    ------------------
    Ford B-Max
    Hyundai i30
    Mercedes Benz A-class
    Peugeot 208
    Renault Clio
    Subaru BRZ/Toyota GT86
    Volkswagen Golf
    Volvo V40

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 20 Aralık 2012; 23:24:21 >

• Finale kalan her araç için başlık mı açacaksınız? Olay ne ben onu anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hyundai her geçen gün daha da güçleniyor tebrikler gerçekten ayrıca finale kalan diğer modelleride öğrenebilirmiyiz ?
  • 'Tok kapı sesli' VW Golf birinci olur kanımca
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolarMohr

hyundai her geçen gün daha da güçleniyor tebrikler gerçekten ayrıca finale kalan diğer modelleride öğrenebilirmiyiz ?

Ford B-Max
    Hyundai i30
    Mercedes Benz A-class
    Peugeot 208
    Renault Clio
    Subaru BRZ/Toyota GT86
    Volkswagen Golf
    Volvo V40
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Finale kalan her araç için başlık mı açacaksınız? Olay ne ben onu anlamadım.

okumadan neyi anlayabilirsin ki? laf olsun diye yorum atıyorsun arkadaşım.. cahil olma oku

"Hyundai i30, markanın Avrupa’da en çok satılan modeli unvanını da elinde bulunduruyor”.

"Avrupalı müşteriler için Avrupa’da üretilen bir Hyundai modeli "

"Bu yarışmanın finaline kalan ilk Hyundai modeli olma özelliği de taşıyor. "
  • Avrupa mahallelerinde Kore malı sattirmazlar. Bu yarışın galiba vw olur model önemli değil. Avrupa eğer objektif olsa şimdiye AB'ye girerdik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOP GEAR YILIN OTOMOBİLLERİ 2012
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

keşke biraz emeğe saygı gösterseniz. Arkadaşımız uğraşmış yazmış hiç olmasa şöyle yorumlar atmayın.
  • quote:

katılıyorum
    ilk 8 e kalanlar için konu açılması daha uygun ulurdu
    özellikle i30 için ilk 8 e kaldı diye konu açılması bana da tuhaf geldi
  • Clip alir gibime geliyor.
    Ama gonlumden BRZ/GT86 ikilisi geciyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat882

quote:

okumadan neyi anlayabilirsin ki? laf olsun diye yorum atıyorsun arkadaşım.. cahil olma oku

"Hyundai i30, markanın Avrupa’da en çok satılan modeli unvanını da elinde bulunduruyor”.

"Avrupalı müşteriler için Avrupa’da üretilen bir Hyundai modeli "

"Bu yarışmanın finaline kalan ilk Hyundai modeli olma özelliği de taşıyor. "

Birincisi, ben sizin arkadaşınız değilim.

İkincisi, ben cahil değilim ve konuyu okumadan yorum yapacak son üyelerden biriyim.

Üçüncüsü, bu durum Hyundai için bir başarı olmakla beraber, kalan yedi araç için de bir başarıdır. Birinci olur anlaşılır, ama ilk sekize girmek diğer markalar için ne ise Hyundai için de odur.

Listedeki her araç, kendi adına belli başarılara sahip olduğu için bu listededir. Hyundai, Volvo V40'ın yaya hava yastığı gibi dünyada ilk olan herhangi bir olay sunmamıştır. Yani anlatmak istediğim şey, bunun "henüz" Hyundai adına kutlanacak ya da başlığı açılacak bir yanı yok.

Hyundai'ın yaptığı atılım su götürmez, şu an dizellerde C4 ve Cee'd ile beraber f/p kralıdır gözümde. Sadece olayın konu açacak bir yanı yok. Çünkü kompleks yapmaya gerek yok..

• GT86 bence en iyisi...
  • Yedirmezler o ödülü ona.. B-Max varken
  • GT86 favorim.
  • Volvo v40 diyorum

İ30'da olursa sasirmam

Golf olursa ciddi ciddi uzulurum

• golf 208 yada clio 1.lige en yüksek adaylar
  • Alakasız biri kazanır yine.

• yeni A3 listede neden yok C sınıfı dendiğin de insanın aklına kaç , hangi, araç gelir ?
  • Golf favorim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öyle değil mi olric

yeni A3 listede neden yok C sınıfı dendiğin de insanın aklına kaç , hangi, araç gelir ?

Yeni a3 yilin arabasi olursa dogus otoyu atese veririm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.