Şimdi Ara

Fox Engine'den Yeni Görseller

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  
        Kojima'nın geliştirdiği yeni oyun motoru Fox Engine, grafik kalitesiyle birlikte göz kamaştırmaya devam ediyor. Hideo Kojima, Fox Engine içerisinden alınmış yeni ekran görüntülerini paylaştı.

Yayınlanan görüntülerde Snake, Kojima Productions'un ofisinde Metal Gear serisinin 25. yılını kutluyor. Bu görüntüde, Sony'nin iki gün önce Kojima'ya verdiği 25. yıl kutlama hediyesinin kullanılması da dikkat çekici. Oldukça sağlam detay yapısıyla birlikte bizi tereddüte düşüren Fox Engine'in yeni görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.

• süperr..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil grafikler çok fena çok
  • Ofis gerçek mi yoksa modellenmiş mi ?
  • şu grafikler mi müthiş Allah aşkına?? masanın üstüne daha dikkatli bakın..

• Derinlik mükemmel.. eğerki oynanabilirlikte olursa üstüne motor olmaz masanın üstünde hiçbirşey olmadığı için bakmaya bile gerek yok

• pes 2014te bu grafiklerle yapılmayacak mı
  • yapay duruyor o kadarda beğenmedim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Ofis gerçek mi yoksa modellenmiş mi ?

model ya zaten karakter daha ayrıntılı duruyo sanki arkaplana göre bence
  • Günümüz grafiklerinden önde olduğu ortada ancak bu resim başlı başına tasarlanıp yapıldığı için aldatıcı olabilir yani oynanışta aynı görselliği yapabilecekler mi merak ettiğim bu

• quote:

Orijinalden alıntı: astraldoors

şu grafikler mi müthiş Allah aşkına?? masanın üstüne daha dikkatli bakın..

Arkadaşa eksi verenlerin grafikten ne anladıkları malum.
    Masaya bak, televizyona bak, koltuklara bak, adamın üzerindeki detaylara bak(jelatin giymiş maşallah).
    Özel uğraş sahne üstelik burası...
  • Metal Gear Filminden ne haber ?

• Bu ofis resmini pes 2014 de kullanıcagımız oyun motoru diyede göstermişlerdi çok iyi duruyor o kadar gamer oludugum halde ilk bi an baktığımda gerçekmi diye düşündüm

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Orijinalden alıntı: astraldoors

şu grafikler mi müthiş Allah aşkına?? masanın üstüne daha dikkatli bakın..

Arkadaşa eksi verenlerin grafikten ne anladıkları malum.Masaya bak, televizyona bak, koltuklara bak, adamın üzerindeki detaylara bak(jelatin giymiş maşallah).Özel uğraş sahne üstelik burası...

sen galiba sinematik grafiklerde oyun oynuyorsun o yuzden begenmemissin!

• arka plani bir an gercek sandim
  • kusura bakmayın ps3 sahibi olarak yazıyorum zaten forumda kalıcı olanlar bilirler

oldukça sağlam surat dışında gerisi çöp...

• Küçük resimde iyi gibi gözüküyor ancak büyük halini açtığında aslında vasat olduğunu görüyorsunuz. Yeni nesil dencek bir detay göremedim.
  • Bu kadar kötü resimleri nasıl paylaşmışlar anlamadım
  • Böyle basit bir görseli niçin yayınladılar anlamış değilim.Bu nesil Konsollar ve PC için geliştirilen MGS Ground Zeroes sunumunda Fox motorunun gücünü gördük (http://www.youtube.com/watch?v=L5IVOs5Pxh8).Ground Zereos sunumundan sonra böyle bir görsel çok yetersiz kalmış.

• Grafik onemli diyil.Onemli olan oynanis.Mesala pes 2013 un grafikleri fifa 13 den defalarca iyi
    ama oynanis acisindan fifa 13 pes 2013 den defalarca iyi.Oyuzden KONAMI grafik diyil,oynanis motoru yaratirsa daha iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.