Şimdi Ara

RX8 mi ikon 7 mi yada paradigm v11 sadece üçünü dinlemiş arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikon7 ve rx 8 ve paradigm v11 dinleyen arkadaşlar yorumlarını kavga etmeden yazında forumdaki diğer arkadaşlara el ayak olun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 19 Aralık 2012; 23:50:17 >

• İllaki içinden birini seçsem kullanıp sattığım Dali ikon7 mkII derdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

İllaki içinden birini seçsem kullanıp sattığım Dali ikon7 mkII derdim.

Bakalım diyer arkadaslar ne Ler yazacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

ikon7 ve rx 8 ve paradigm v11 dinleyen arkadaşlar yorumlarını kavga etmeden yazında forumdaki diğer arkadaşlara el ayak olun

Eray Gunaydin tekrar.

Sabah sabah tonal dengem bozuldu:))

Forumda bunu merak eden,ihtiyaci olan baslik acar zaten.Sen ne diye baskalarina el ayak olsun derdine bole bi soru soruyorsun?

Ben sana soyleyeyim.3 ude HT icin uretilmis hop.ler olup bi ise yaramazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

quote:

ikon7 ve rx 8 ve paradigm v11 dinleyen arkadaşlar yorumlarını kavga etmeden yazında forumdaki diğer arkadaşlara el ayak olun

Eray Gunaydin tekrar.

Sabah sabah tonal dengem bozuldu:))

Forumda bunu merak eden,ihtiyaci olan baslik acar zaten.Sen ne diye baskalarina el ayak olsun derdine bole bi soru soruyorsun?

Ben sana soyleyeyim.3 ude HT icin uretilmis hop.ler olup bi ise yaramazlar.

Sen git ince o patates kasasından kurtul sonra bunları değerlendirir sin. Ciddiyim kötü niyetle yazmıyorum. Benim opera cok kötü onu satıcam 300 USD ye sonra 400 usd ekleyip whadafale alicam 9.6 yoksa bu üçünden birini mı alıyim diye yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 20 Aralık 2012; 10:26:47 >

• Ya rdegerli sen olmasan ben be yapicam valla alem adamsın sürekli yaz burdan lütfen güne neşeli başladım sayende

• Milli piyangoda büyük ikramiye ne kadar ve kime çıkar acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen şimdi üçüne de yaramaz dedin ya birazdan gelip seni döver Ler burda valla aman ha

• quote:

Milli piyangoda büyük ikramiye ne kadar ve kime çıkar acaba

sana çıkar sa bana bi whadafale 9.6 alırmı sin usta

• Almasına alırımda beğenirmisin onu bilmiyorum. Harbiden çıkarsa daha güzel bir şey isteseydin Eray.
  • quote:

Milli piyangoda büyük ikramiye ne kadar ve kime çıkar acaba

Hahh Serden abiyi de kaybediyoruz. Abi bu durumun 21 aralıkla mı ilgili amfi hoparlör meselesi mi?
    Yoksaaaaa lambalar mı yandı?
  • Bana çıkarsa herkesin huzurunda söz veriyorum burdan Serden beye italyan yada fransız bir lambalı amfi alacağım. Ama bir şartla.. Diy amfi projesine beraber devam edeceğiz.
  • Benim kullandigim Heco Victa 501 bunlarin hepsinden iyi çalar hem de bots av-711 ile...

• Madem boyle bir forum ortami hayal ediyoruz boyle bir forum yaratalim o zaman

Heco victa 501 - 1200 tl Bots av711 250 tl

:) :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 20 Aralık 2012; 11:52:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Benim kullandigim Heco Victa 501 bunlarin hepsinden iyi çalar hem de bots av-711 ile...

Ne biçim laflar bunlar arkadaşım. Kimsin sen? kavga mı istiyorsun?
    Hayırdır bookshelf bakıyorsun yine? Nedir son durum?
  • 22 aralıkta son durumu görmeden lamba almayalım burak
    öteki tarafı kestiremeyenince lamba ya da trafo bir işe yaramayabilir
    Şaka bir tarafa gerilimli sayfaları okurken gerilmektense biraz geyik yapıp ortamı yumuşatmakta ihtiyaç oldu.
  • Aksini ispat edebilen varsa buyursun ikna etsin beni :)) vazgectim calisma odasina bookshelf de almiyorum lambali da almiyorum Burak kardeşim cunku eldeki bots av711 ve victa501 hepsinden iyi çaliyor digerlerini de uzun uzadiya dinledim bendeki Heco hepsinden iyi :)

Diyelim ki bu konu artik kapansin gitsin yoksa bayilicam cidden dali ve monitor audio kelimesi gorunce artik icim bayiliyor fenalasiyorum sürekli bu markalari cocuk gibi kapistirmanin kime ne faydasi var onu da anlayamadim...konusacak o kadar cok farkli konu ve ekipman var ki takildik kaldik ikon ve rx'lere

• Ben hoparlörün önündeki dali amblemini söküp Heco amblemi yapıştıracam. Daha dingin bir ortamda müzik dinlerim herhalde. Laf atan da olmaz. rahat rahat kullanırız....
    HECO-7 MK2 üfff adıda güzel oldu ha
  • Heco quinta benim kinin markası

• quote:

Heco quinta benim kinin markası

Sen daha portakal sandigi ile patates kasasini bile karistiriyorsun:))

9,6 lar portakal sandigi oldup iyi ampli ile ortama turuncgil kokusu yaymakta.Patates kasasinda ise alt seslerin kontrolu zor oluyor.Ona biraz tweak gerekli.Ne biliyim az sogan halkasi konursa rezonansida onler:))

Sen basliga 9,6 larisa eklesene, on ayak olurum bilgi edinmek isteyene.Yoksa senin yuzunden forum hop.suz kalacak:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.