Şimdi Ara

padopia 7 power 16GB nasıl? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
315
Cevap
2
Favori
16.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dedekorkut121

    quote:

    Orijinalden alıntı: kitaphaber

    quote:

    Orijinalden alıntı: dedekorkut121

    quote:

    Orijinalden alıntı: kitaphaber

    Arkadaşlar, padopyamın dokunmatiği kırıldı. ucuza nerede yaptırabilirim bilgisi olan varmı ? İstanbul da?

    http://padopia.com/destek.html

    sanırım bu tarz ürünlerde seri no lar farklı olduğundan her yerden temin edemiyorsun.Bilen varsa ben de merak ettim?

    ben sadece dokunmatik kırlmıştır sanıyordum servise gönderdim, iç ekran da kırılmış 190 tl istiyorlar. 290 liralık ürüne 190 lira çok geldi. yeni tablet sipariş ettim. dark 7200. Bendeki Power 7 yi parçalayıp satıyorum, kasası, ram, işlemci ihtiyacı olan varsa iletişime geçsin.

    Hocam zaten iç ve dış ekran tableti oluşturan şeyler:) geriye sadece board kalıyor o da zaten alibaba dan sipariş etsen 20 günde geliyor 1 kaç usd ye.Ama şaka bi yana gerçekten pahalı 190 TL









  • Alak o zaman
  • Organizasyon devam, servisten 3. kez gelen alet 10. günde tekrar bozuldu ve bir aydır servise göndermemi bekliyor. Burada köşebaşları hala reklam yapıyorlar. PADOPİA PİŞMANLIKTIR. uzak durun...
  • padopia gerçekten pişmanlıktır.
    aldatmaca sitesinden başlıyor,kullanım sürelerine bakın,gerçekte max.1 saat açılırken bile %98'e düşüyor çok komik. kullanan arkadaşlar deneyebilir.
    4 tane şarj aleti aldıktan sonra şarj yerinin bozuk olduğunu anladım, çabuk olsun diye kendim götürdüm maslakta yerleri adamların asıl işi şu gergedan ilaçlar varya ondan satıyorlar,paket yapan arkadaş teslim alıyor cihazları sonra 2 haftada geldi.1 hafta sonra tekrar bozuldu.gönderdim 2 hafta sonra geri geldi ama ne geliş gergedancı arkadaşlar ekranı kırıp göndermişler utanmadan. sonrası malum kargoda kırılmıştır biz hata yapmayız falan,, suçlu bide biz olduk. kargo firması ile uğraşıyorum artık çözülecek gibi sanki ama onlarda 2.el fiyatını veriyormuş. çocuğada mahçup olduk idare ede ede.
    sonuç arkadaşlar 50 ,100 hesap yapmayın marka kesinlikle iyidir.parası butarz ürünlere yetenlerde biraz daha iyileri varsa onlara yönelsinler.
    markanın reklamını yapan arkadaşlarda insanları yanıltmasın bende onların yorumuna göre aldım ama lanet olsun.




  • Android sürümü 4.04 ve üst versiyonlara güncelleme yok.
    Çinden mal getirip üzerine marka amblemi basıp, destek vaadi ile insanlara mal satıp sonra bir de pişkin pişkin mailler atan bir firma.
    Ona göre değerlendirin.
  • 4 kez servise gönderdim bu sefer böyle bir problem çıktı tableti açıyorum açılma sesi geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor. açılışı bekledikten sonra ekrana tıklıyorum ses geliyor. bu sefer kargo parası ben ödeceğim diye gittim kargo alıcı olarak kabul ediyor dedi ilk defa kargo parası vermeden gönderdim bakalım gelici nasıl olacak daha 11 ay garantisi var eğer 2 sefer arıza yaparsa iade talep edicem
  • padopia'yı 100 tl verip dokunmatiğini yaptıracağıma 200 tl daha verip asus hd7 aldım,keşke zamanında yapsaydım 300tl boşa gitmezdi. gerçekten marka farkı varmış bunu anladım,eğer o ekran ıps ise asus taki ne kardeşim,sanki retina ekran abartmıyorum. hemen hemen aynı pil gücü inanın çocuk akşama kadar bitiremiyor ful oyunla. podopia power'in dokunmatik camı hariç parçalarına ihtiyacı olan arkadaşlar varsa ücretsiz verebilirim parçalarını yeter ki, o adamlara para kazandırmayın.hepimiz para için çalışıyoruz yazık.
    samimi şekilde ilgilenen arkadaşlar varsa irtibata geçebilirler.
  • padopia satan firma biraz garip firma çağrı merkezindekilerin bile tuhaf konuşma şekli var acemice bu firmanın servisi nerede bulamadım birtürlü satan firma garantiyi veriyo alt yapıları yok en mantıklısı kargoyla gönderip 10tl verceğinize aldığınız yere iade edin onlar uğraşsın hepsi burada kargo ücreti almadan ürünleri servise yollayıp ilgileniyor.
  • boşver



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kitaphaber -- 11 Nisan 2014; 9:57:14 >
  • SAKIN.... Padopia'ya ya yaklaşmayın bile. Fiyatı ve özellikleri ne kadar cezbetse de hepsi palavra. En fazla 2 Ay kullanırsın sonra at çöpe gitsin. Yani sen atmak istemezsin ama adamlar sana öyle bir masraf çıkarırlar ki senin çöpe atmak içinden gelir. Vesselam, KESİNLİKLE UZAK DURUN...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: celal00

    SAKIN.... Padopia'ya ya yaklaşmayın bile. Fiyatı ve özellikleri ne kadar cezbetse de hepsi palavra. En fazla 2 Ay kullanırsın sonra at çöpe gitsin. Yani sen atmak istemezsin ama adamlar sana öyle bir masraf çıkarırlar ki senin çöpe atmak içinden gelir. Vesselam, KESİNLİKLE UZAK DURUN...


    2 senedir kullanıyorum mmenunum terbiysizlik yapma.
  • tableti hala kullanan var mı, ben kullanıyorum tek sorunum şarj hep %100 gösteriyor. 3-3,5 saat gidiyor şarjı. 2 sene olacak :)
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    2 yılı geçti ben de hala kullanıyorum...
    teknoloji hızlı gelişiyor tabi, şimdi daha iyileri de var piyasada ama benim cihaz neredeyse hala aldığım ilk günkü gibi... :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.