Şimdi Ara

Cooler Master'ın en yeni silahşörü: Cooler Master Musketeer 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Soğutma dünyasının eskilerinden olan ve bununla sınırlı kalmayıp çeşitli "modding" ürünleri üreten Cooler Master, çok amaçlı bir kontrolör olan Musketer'ın yeni versiyonu ile kendine kasaların ön kısmında (5.25" yuvasında) yer arıyor.

    Cooler Master Musketeer 2, şık tasarımlı ve analog göstergeler kullanan sabit disk aktivitesi ile sağ/sol kanal ses çıkışı hakkında bilgi veren, işlevsellikten çok kasasını süslemekten hoşlananların ilgileneceği bir cihaz.

    Üzerindeki VU metreler ile kaydırmalı düğmeler özellikle Alüminyum kasa sahibi modculara değişik görüntüler yaratmak için iyi bir opsiyon.

    Ama asıl çarpıcı etkiyi Cooler Master Musketeer 2'nin şu özelliği yapıyor: 7 farklı renk LED arka aydınlatması ! Her bir gösterge sizin seçtiğiniz renklerde büyüleyici biçimde aydınlatılıyor.

     

    8. bir seçenek ile üstelik bütün renklerin sırasıyla yanmasını sağlayabiliyorsunuz. Eğer bunun nasıl olduğunuz izlemek isterseniz Rojak Pot'un WMV formatındaki videosunu izleyin:Değişen renkler iş başında ! Yanar döner severler için bire bir : )

    Muskeeter 2 sesi ses kartınızdan alabilmek için loop yapıyor bunu da beraberinde gelen aşağıdaki PCI slot işgalcisi bracket ile yapıyor:

    Sonuçta daha önce de dediğim gibi bir işlev yerine getirmekten çok görselliğe hitap eden ve elinizde ekstradan feda edebileceği $'ları olanlara yönelik bir ürün.

    » Adrian Rojak Pot İncelemesi »HWHell İncelemesi



  • Ya bu aletin fiyatı nedir birde türkiyeye ne zamn gelir.
  • Cooler Master modding olayında da alternatifler sunuyor.Seyirlik ve keyiflik bir ürün.
  • bu ürünü bulabileceğim bir yer bilen varmı?

    biraz hortlattık konuyu kusura bakmayın
  • ehehe bahçelievler gold`da var 65 ytl ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.