Şimdi Ara

BlackBerry 10 için geliştirilen uygulama sayısı 70 bine ulaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj











  • RIM'in önümüzdeki yılın başı itibariyle kullanıcılar ile buluşması beklenen yeni işletim sistemi BlackBerry 10 için geliştirilen uygulama sayısı 70 bin rakamına ulaştı.



    Şirketin pazarlamadan sorumlu üst düzey yöneticisi Frank Boulben'in Forbes'a verdiği röportajda ortaya çıkan bu rakam, Android ve iOS'in marketlerinin ulaştığı uygulama sayısının oldukça gerisinde kalmış olsa da başlangıç için oldukça yeterli görünüyor. Ayrıca, kullanıcı rakamlarında da bahseden Boulben, dünya genelinde 80 milyon BlackBerry kullanıcısı olduğunu ve bu rakama son çeyrekte 2 milyon yeni kullanıcı eklendiğine de dikkat çekti.



    BlackBerry 10 ile birlikte bir dönüm noktasında olan RIM'in bu yolda başarılı olup olamayacağı şu an için merak konusu olsa da, bu sorunun cevabını şirketin yeni cihazlarını ve yeni işletim sistemini tanıtacağı 30 Ocak tarihinde hep birlikte göreceğiz.







  • 9900 kullanıyorum kernel yapıları farklı olmasına rağmen hem 7.1 hemde 10 için bilimsel hesap makinesi yapayım dedim. App world de varsa bile ücretli uygulama olarak var. Vendor hesabı almakta galiba 200 $ mış. mühim değil sadece ben kullanırım dedim. C/C++ için developerdan programı indirdim. İndirmez olaydım 5 saat boyunca register yapamadım bir sürü prosedür istiyo hayır sanki para kazanmak maksat. Lanet olsun dedim ve sildim. Mis gibi microsoft visual studio var yapar yapar windows 8e gönderirim. bu ne la.
  • * bu mesaj silindi *



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |erdem| -- 26 Şubat 2021; 17:29:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcakkofte

    9900 kullanıyorum kernel yapıları farklı olmasına rağmen hem 7.1 hemde 10 için bilimsel hesap makinesi yapayım dedim. App world de varsa bile ücretli uygulama olarak var. Vendor hesabı almakta galiba 200 $ mış. mühim değil sadece ben kullanırım dedim. C/C++ için developerdan programı indirdim. İndirmez olaydım 5 saat boyunca register yapamadım bir sürü prosedür istiyo hayır sanki para kazanmak maksat. Lanet olsun dedim ve sildim. Mis gibi microsoft visual studio var yapar yapar windows 8e gönderirim. bu ne la.

    wp8e de göndermeye unutma sakın.
  • BlackBerry 10 ios ve androide yaklasamaz bile kendi capinda mutevazi kullanicisi ile boyle gider
  • Arkadasim ne diyorsun sen ya android ne ya bana gore en dandik isletim sistemi. Ya sen BB OS ile androidi kiyaslayamazsin bile ya... Sadece proglamacilarin biraz daha program uretmesiyle program dalinda BB zirveye ulasabilir sen ne diyorsun ya. Z10'u 20tane S3'e degismem. Son sozum budur. BlackBerry piyasanin bana gore en iyi telefonudur..

  • 10 gerçekten güzel, hızlı ve stabil bir işletim sistemi bence de...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.