Şimdi Ara

Şampiyon Fiyatlarında ve Çıkışında Değişiklikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam millet,

Bir süredir sizlerle forumlarda konuşarak, anketler yaparak, birebir görüşmelerimizde fikirlerinizi alarak; şampiyon ve kostüm fiyatları konusundaki görüşlerinizi topluyorduk.

Bu çalışmanın sonunda, şampiyon fiyatlarında genel bir indirime gitmeye karar verdik. Hem eski şampiyonların IP ve RP fiyatlarını düşüreceğiz, hem de iki şampiyonun çıkışı arasındaki süreyi artırarak IP toplama sürenizi arttıracağız. Bu şekilde, şampiyon koleksiyonunuzu daha kolay genişletebileceğinizi düşünüyoruz.

Yeni şampiyonların ilk çıktığı haftadaki IP fiyatlarını ise, genel indirimi dengelemek için biraz arttıracağız.

Şu andan itibaren uygulanmaya başlayacak olan planımız şu şekilde:

Yeni Şampiyon Çıkış Programı

Artık eskisine göre daha yavaş şampiyon çıkardığımızı fark etmişsinizdir. 2013 yılında, 15-18 yeni şampiyon çıkarmayı hedefliyoruz, yani yaklaşık her üç haftada yeni bir şampiyon. Böylece hem sizin IP biriktirecek daha çok zamanınız olacak, hem de tasarım ekibimiz yeni şampiyonların üstünde daha uzun süre ve daha ayrıntılı çalışabilecek.

RP ve IP Fiyat Aşamaları

Şampiyonların RP fiyatlarını da, IP fiyatlarına uyum sağlayacak şekilde düzenledik. Artık RP fiyatları da IP fiyatlarına daha denk:

450 IP 260 RP
    1350 IP 585 RP
    3150 IP 790 RP
    4800 IP 880 RP
    6300 IP 975 RP
    7800 IP (ilk hafta) 975 RP
    Hemen Yapılacak İndirimler

6300 IP'ye alınan en eski 7 şampiyonun (Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand ve Vayne) fiyatı 4800 IP/880 RP'ye düştü. Kalıcı olarak yapılan tüm indirimlerde olduğu gibi, bu şampiyonları son iki hafta içinde almış olan herkese, fiyat farkını otomatik olarak iade edeceğiz.

İndirim Programı

Her yeni şampiyon çıktığında, fiyatı 6300 IP/975 RP olan en eski şampiyon 4800 IP/880 RP'ye düşecek.

Ayrıca, her üç yeni şampiyonda bir, o sırada fiyatı 4800 IP olan bir şampiyon daha, ne kadar eski olduğuna ve oynanma kolaylığına bağlı olarak bir alt fiyat kademesine indirilecek.

Yeni Şampiyonların İlk Hafta IP Fiyatları

Tüm yeni çıkan şampiyonlar, sadece ilk çıktıkları hafta boyunca 7800 IP/975 RP'den satılacak. İlk haftadan sonra 6300 IP'ye düşecek.

Özet:

Yeni şampiyonların çıkış fiyatı: 7800 IP / 975 RP
    İlk haftadan sonraki fiyat: 6300 IP / 975 RP
    Yeni şampiyon geldiğinde, en eski 6300 IP'lik şampiyonun düştüğü fiyat: 4800 IP / 880 RP
    Üç yeni şampiyonda bir, ikinci bir 4800 IP'lik ya da daha ucuz şampiyonun inebileceği fiyat aşamaları: 3150 IP / 790 RP
    1350 IP / 585 RP
    450 IP / 260 RP

----------------------------------

Bir kaç detay daha duyuruldu.

RP ve IP Fiyat Aşamaları

Şampiyonların RP fiyatlarını da, IP fiyatlarına uyum sağlayacak şekilde düzenledik. Artık RP fiyatları da IP fiyatlarına daha denk:
    450 IP 260 RP
    1350 IP 585 RP
    3150 IP 790 RP
    4800 IP 880 RP
    6300 IP 975 RP
    7800 IP (ilk hafta) 975 RP

Üç yeni şampiyonda bir, ikinci bir 4800 IP'lik ya da daha ucuz şampiyonun inebileceği fiyat aşamaları: 3150 IP / 790 RP
    1350 IP / 585 RP
    450 IP / 260 RP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 20 Aralık 2012; 18:52:41 >

i7 6600k | MSI Z170-A Pro | Zotac AMP ExtremeGTX 1070 | Hyperx (2x8) 16GB 2600 mhz | CM Seidon 120mm | Hyperx Fury 240GB |WD 1 tb | Corsair 750wt | BenQ 24" XL2411Z 144hz & LG 22" E2260 | Logitech G610 Orion | Hyperx Cloud Revolver | Creative SoundBlaster Z | Razer Deathadder | Goliathus Extended Speed Edition | SteamController
  • ben zamanın da lee sin, nocturne, vlad'ı rp ile aldıydım la gitti rpler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster
  • kullanima gore fiyat dusse daha mantikliydi.az champin cikicak olmasi sevindirici.

Orijinalden alıntı: I need $

ne zaman başlayacak bu sistem

vi ile baslar heralde vi gelince en eski ez sanirim o duscek.

6300 IP'ye alınan en eski 7 şampiyonun (Ezreal, Vladimir, Renekton, Nocturne, Lee Sin, Brand ve Vayne) fiyatı 4800 IP/880 RP'ye düştü. Kalıcı olarak yapılan tüm indirimlerde olduğu gibi, bu şampiyonları son iki hafta içinde almış olan herkese, fiyat farkını otomatik olarak iade edeceğiz.

Her yeni şampiyon çıktığında, fiyatı 6300 IP/975 RP olan en eski şampiyon 4800 IP/880 RP'ye düşecek.

Ayrıca, her üç yeni şampiyonda bir, o sırada fiyatı 4800 IP olan bir şampiyon daha, ne kadar eski olduğuna ve oynanma kolaylığına bağlı olarak bir alt fiyat kademesine indirilecek.

özellikle bu kısmı

DH LOL Kennen
  • Camhpionların ortalama kaç hafta sonra 4800 olacağına dair küçük bir hesap :)

Yorick 3
    Leona 6
    Wukong 9
    Skarner 12
    Talon 15
    Riven 18
    Xerath 21
    Graves 24
    Shyvana 27
    Fizz 30
    Volibear 33
    Ahri 36
    Viktor 39
    Sejuani 42
    Ziggs 45
    Nautilus 48
    Fiora 51
    Lulu 54
    Hecarim 57
    Varus 60
    Darius 63
    Draven 66
    Jayce 69
    Zyra 72
    Diana 75
    Rengar 78
    Syndra 81
    Kha'Zix 84
    Elise 87
    Zed 90
    Nami 93

nami nin fiyatının düşmesini bekleyenler yaklaşık 2 yıl bekeleyecekler sanırım :))

edit: bugun 2. haftasının son gunu

edit2: kaynağı verebilirmisiniz attığım ticket a eklicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi attakkann1 -- 19 Aralık 2012; 16:21:05 >

Orijinalden alıntı: attakkann1

ben ezreal i alalı 2 hafta olmadı ancak bu patch gelene kadar dolar o süre ben şimdiden ticket atsam işleme sokarlar mı ?/tr serveri

Şu anda konu forumun çöp kutusuna atılmış ama riot mesajlarından görünüyor aynı şey tr forumlarındada yapılmış demekki onlarında haberi var.

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

7800 den bence sadece ilk hafta icin degil, bir sonraki champion cikana kadar olsa daha iyi olurdu.

katılıyorum

Orijinalden alıntı: rockername

Saçmalığın daniskası.7800 nedir madem onu da 6300 yapsınlar ilk çıkarılan champı oynamak için kendimizi yırtmamız gerekiyor anca.

Yazıyı okumadın sanırım sadece çıktıktan sonra ki 1 haftalık süreçte 7800 ip olucak daha sonrasında 6300..Ayrıca 2haftada 6300ip biriktiriyorum 3hafta da 7800 de birikir yırtmana gerek yok.

Orijinalden alıntı: attakkann1

ben ezreal i alalı 2 hafta olmadı ancak bu patch gelene kadar dolar o süre ben şimdiden ticket atsam işleme sokarlar mı ?/tr serveri

Sende mi indirimden aldın?Şansa bak benimde 2 hafta 1 gün olmuşSupporta mesaj atıp şansımı deneyeceğim belki tutar

DH PS Vita Kulübü
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.