Şimdi Ara

Galaxy S2 için Jelly Bean güncellemesi ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj









  •  Samsung'un geçen yıl ki amiral gemi modeli Galaxy S2 kullanıcıları uzun bir süredir merakla Jelly Bean güncellemesini bekliyordu.




    Test sürümlerin ortaya çıkmasıyla, güncellemenin Aralık ayında başlayacağına dair beklentiler artmıştı. Ancak Samsung tarafından gelen bir bilgi bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.




    4.1.2 güncellemesinin Aralık ayında yayınlanacağını duyuran Samsung İsveç, duyuruyu revize ederek güncelleme tarihini Ocak ayına erteledi. 




    Ertelemenin sebebi olarak ise Exynos işlemcilerde ortaya çıkan açık nedeniyle, mühendislerin bu konuya ağırlık vermeleri gösteriliyor. İnternete sızan test ROM'ları en azından Avrupa için güncellemenin hazır olduğu izlenimini veriyordu. Güncellemenin tüm ülkelerde aynı anda dağıtılacağı belirtiliyor.




    Yeni yıla yeni güncelleme ile girmek isteyenler, bu hayallerini Ocak ayına kadar ertelemek durumunda kalacak.

     








  • yapma be samsung beklemedeyiz...

  • Adam gibi yapsınlar 1 ay geç gelmiş pekte sorun değil.

  • Bende yılbaşını 4.1.2 ile içerdik diye düşünüyordum neyse sağlık olsun

  • Büyük ihtimalle yılbaşına kadar yayınlanacaktı ancak bu hafta açığa çıkan açığı kapatmaları güncellemeden daha önemli. Kurduğum bir tane uygulama telefonu brick edecek kadar tehlikeli olabileceğine ben 1 ay daha beklemeye razıyım.
  • bende test sürümü var hiç bir sıkıntı olmadı şimdiye dek.gayet stabil çalışıyor

  • Geç olsun güç olmasın.
    Samsung'un bir bildiği vardır.Boşu boşuna en çok satılan telefonlarından birine gelecek güncellemeyi ertelemez.
    Şimdiki halini cihaza yüklesek eminim cihazda stabilite namına hiçbir şey kalmaz.

  • Uygulama bile yüklemiyordum. Güncelleme gelecek diye :( neyse biraz daha sabır diyelim açıklanan açık denildiği kadar ciddiyse öncelik açığı kapatmakta...

  • Elbette açığı kapatmaları önemli. Bunun için erteleniyorsa ertelensin. Ancak 1-2 kişi açığı bulup, üstüne 2-3 saatte açığı kapatacak yama yayınlıyorsa, Samsung neden bunu 1-2 ay erteledi? 2 kişi 2 saatte yapabiliyorsa ya daha büyük bir sorun var ve bu açığı bahane ettiler ya da hakkaten daha hazır hale getiremediler.

  • S2'ye resmi güncelleme geleceğine dahi şaşırmıştım ve Samsung'u tebrik etmiştim.Geç olsun güç olmasın.

  • galaxy note iyiki ertelenmemiş ama s2 kullanıcılarına üzüldüm. güncellemenin en iyisini alacaklarından hiç şüphem yok :) inşallah s2 ve note kullanıcıları için en hayırlısı neyse o olur.

  • Biraz daha bekleyip diğer güncellemeyle versinler şaka gibi.. androidin rezilliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik açığının yamasının Jelly Bean güncellemesine içerisine dahil edeceklerdir.

  • androidin update olayı çok can sıkıcı bi hal aldı. Windows gibi yüklü olduğu her sisteme en azından 2 3 yıl update yapmalı.

  • androidin güncellemesini neden firmalar yapıyorsa. otomatik güncelleme yapsınlar kardeşim. özel arayüzmüş napalım özelini ya. destek istiyoruz google kendi işletim sistemine sahip çıkmalı.

  • Sony nisanda veriyor bu da bişey mi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lj94

    androidin güncellemesini neden firmalar yapıyorsa. otomatik güncelleme yapsınlar kardeşim. özel arayüzmüş napalım özelini ya. destek istiyoruz google kendi işletim sistemine sahip çıkmalı.

    Onun için Nexus serisi bir cihaz almanız gerek.
  • android 4.1.2. arap sabunlu arayüz...

    Gelsin de, ocak ayında gelsin, 4.0.3 berbat ötesi...
    Mesaj geliyor, okumak için basıyorsun, yazma penceresi ile açılıyor, ekranın çoğunu kaplamış, mesajı okuyabilmek için, cevap yazma penceresini kapatmak için uğraşıyorum. Sanki her mesaja cevap yazıyormuşum gibi...
    güncellemeden sonra rezil olmuştu telefon. Dokunmatik desen hiç sorma, güncellemeeden önce, orijinal romu ile tüymatikti, şimdi dokunmatiği bırak, habire parmakla dur matik oldu.

    4.1.2 lazım aga, geç olsun da olsun...

  • Bukadari da olmaz , ben hala 4.0.3 surumu ile idare etmeye calisiyorum ama basarili olamiyorum bukadar dandik calisan bir arayuz isletim sisteni gormedim. Oyle gezinti yapium dedum tak arayuz ( nature )tutuluyor 5dk sonra kendine anca geliyor, web sitesine girmeye calisiyorum yazmaya basladigim bir siteyi hatirlamasi 10dk aliyor. Baska birsey soyliyim kullanmaya basliyorum hop ekran karariyor ve battarya yi cikarmayinca kendine gelmiyor . Yani bukadar bozuk dandik telefon kullanmamsim dir gunceleme den umit bekliyorduk o da yalan oldu resmen 2013 . Ben zaten bundan sonra Samsung akilli telefon almam direk gidip iphone alirim belki pahali ama stabil bosa para vermiyoruz sonucta

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cezabg

    Bukadari da olmaz , ben hala 4.0.3 surumu ile idare etmeye calisiyorum ama basarili olamiyorum bukadar dandik calisan bir arayuz isletim sisteni gormedim. Oyle gezinti yapium dedum tak arayuz ( nature )tutuluyor 5dk sonra kendine anca geliyor, web sitesine girmeye calisiyorum yazmaya basladigim bir siteyi hatirlamasi 10dk aliyor. Baska birsey soyliyim kullanmaya basliyorum hop ekran karariyor ve battarya yi cikarmayinca kendine gelmiyor . Yani bukadar bozuk dandik telefon kullanmamsim dir gunceleme den umit bekliyorduk o da yalan oldu resmen 2013 . Ben zaten bundan sonra Samsung akilli telefon almam direk gidip iphone alirim belki pahali ama stabil bosa para vermiyoruz sonucta


    Bence siz akıllı telefon kullanmasını bilmiyorsunuz. Boş yere çamur atıyorsunuz.

  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.