Arkadaşlar video bölme programları detaylı anlatılmış ama, ben parça parça halde çektiğim dosyaları birleştirmek zorundayım şimdi. Candan Erçetin/Sezen AKSU konserini reklamlarda kaydı durdurarak kayıt ettim. Elimde 11 tane mpeg2 dosyası var bu konsere ait. Bunları şimdi divxe dönüştürmek için, AutoGK programı tek dosya istediğinden, birleştirmek zorundayım. Bu dosyaları birleştirmek için kullanabileceğim, anlatımlı ve linkli bir program önerebilecek arkadaş var mı acaba? Teşekkürler...
Öncelikle yardımlar, açıklamalar ve EMEK için çok teşekkür ederim. Technisat skystar2,6 d tv kartım var. Merkezi sistem takılı binada. Hotbird ve Turksat 2c galiba... Dün 4,40 driverlarını sitenizden aldım. sonra progdvb.7,72 kurdum altta simge kırmızı ... hotbird açılıyor ama turksat sinyal bile almıyor alttan... disec ayarlarından basic seçili ve iki tanesini de gördürdüm üstteki hotbird alttaki turksat... iki uydunun da burada ayarlarında güçleri açık mı olcak? şimdiden tşk. umutgokhanaykan@hotmail.com akşam msn den görüşme şansımız olursa derdimi çok iyi anlatacagım.. saygılar...
AMD X2 6400@3520mhz 1.50v-Cooled By Zerotherm NIRVANA /ThermalTake Xaser VI DuNE MoD / 2gb OCZ DDR2 SLI-Ready Kit 800@980mhz 2.16v 5-5-5-15-2t /ASUS M3A32 -MVP wi-fi Deluxe 790FX/Creative X-FI Platinium FATAL1TY Champion Series /Samsung 226BW/ seagate 1 Tb. 32mb cache 7200.11 + Samsung 750 gb 32mb cache +500 gb 16mb cache Samsung + 200 seagate sata2 16mb ncq / Asus 1814BL + NEC 3551 Lightscribe + Labelflash / Skystar 2.6d / Linksys Wireles - N WAG325/A4TecH 26B5RP Set/Asus EAH 3870 (775-2250@850-2600) / Logitech Z5400 with slink digital cable /Gigabyte ODIN GT 800Watt + Göstergesi /Logitech Cordless Rumblepad 2 wireless®
Laptopumda Skystar USB kullanıyorum Çatısında Digiturk MDU anteni olan bir binadayım ve Laptopumda da seyredebiliyorum... tabi sadece Açık yayınları. Trt, ve Skytrk gibi...
Laptopumun PCMCIA ara yüzü ile elimde bulunan orjinal Lig TV Modülü de elimde var. Bunu nasıl kullanıp parasını zaten ödediğim Aboneliğimi Laptopumda seyredebilirim ve kişisel kayıtlarımı yapabilirim..
İlginize teşekkürler.
Kullandığım sistemler;
Win xp AltDvb Technisat skystar USB Technisat Lig TV Modül
Hotbirdde herhengi bir kanalı 2-3 dakika izledikten sonra görüntü gidiyor ve aşağıdaki hata mesajını veriyor. İnca Dijital Tv Kartı kullanıyorum. ProgDvb 7.2.2 yüklü. Hata mesajı şöyle: Fatal error in Reclock - Sorry, but a fatal error has occurred in ReClock! You should find more detailed crash informaton in c\reclock_log.txt. Please mail this file to the author with details on how the crash can be reproduced. The application will now terminate. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerdeniz -- 20 Haziran 2007; 3:40:02 >
SkyStar2 v2.6b pci kartım var. WinClip v2.9.0 yükledim... ProgDVB 4.85.1 ile izleyemediğim kanalları bile WinClip ile sorunsuz izleyebiliyorum. WinClip gerçekten iyi bir program. Kanal bulamamakta ya da bulduğu halde izleyememekte olanlara tavsiye ederim. Saygılar...
Hotbirdde herhengi bir kanalı 2-3 dakika izledikten sonra görüntü gidiyor ve aşağıdaki hata mesajını veriyor. İnca Dijital Tv Kartı kullanıyorum. ProgDvb 7.2.2 yüklü. Hata mesajı şöyle: Fatal error in Reclock - Sorry, but a fatal error has occurred in ReClock! You should find more detailed crash informaton in c\reclock_log.txt. Please mail this file to the author with details on how the crash can be reproduced. The application will now terminate. Yardımcı olabilecek arkadaşlara teşekkür ederim.
kullandığın tüm programları ve kodekleri kaldır ve powerinstal i yeniden yükle sorunun düzelir
ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. DOĞRU TERDEMİ KANUYU AÇIYORUM BİLMİYORUM AMA KONUN EHLİ ARKADAŞLARIN HEPSİ BURADAN YAZIYOR DAHA ÇABUK ÇÖZÜM BULABİLECEĞİMİ SANIYORUM.
SKYSTAR 2 KULLANIYORUM FAKAT. UYDUNUN ÇANAĞINDA PROBLEM MEYDANA GELDİ HEM TELEVİZYONDA HEMDE PC DE YAYINLAR GİTTİ. SONRA ÇANAĞI DEĞİŞTİM ESKİSİ GİBİ BAĞLANTILARI YAPTIM FAKAT BİR TÜRLÜ PC DEN TURKSATTAN SİNYAL ALAMIYORUM AMA DİĞER ÇANAK HORBT TAN DİREK GÖRÜNTÜ GELİYOR. PROGRAMI YENİDEN KURDUM YOK OLMUYOR. ACABA NEDENİ NE OLABİLİR. ARKADAŞLAR EN KISA ZAMNDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM....
ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. DOĞRU TERDEMİ KANUYU AÇIYORUM BİLMİYORUM AMA KONUN EHLİ ARKADAŞLARIN HEPSİ BURADAN YAZIYOR DAHA ÇABUK ÇÖZÜM BULABİLECEĞİMİ SANIYORUM.
SKYSTAR 2 KULLANIYORUM FAKAT. UYDUNUN ÇANAĞINDA PROBLEM MEYDANA GELDİ HEM TELEVİZYONDA HEMDE PC DE YAYINLAR GİTTİ. SONRA ÇANAĞI DEĞİŞTİM ESKİSİ GİBİ BAĞLANTILARI YAPTIM FAKAT BİR TÜRLÜ PC DEN TURKSATTAN SİNYAL ALAMIYORUM AMA DİĞER ÇANAK HORBT TAN DİREK GÖRÜNTÜ GELİYOR. PROGRAMI YENİDEN KURDUM YOK OLMUYOR. ACABA NEDENİ NE OLABİLİR. ARKADAŞLAR EN KISA ZAMNDA YAZARSANIZ SEVİNİRİM....
anladığım kadarıyla çanak lnb ve diseqc leri yeniledin ve hotbirdde