Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİJİTAL TV KARTI UYGULAMALARI VE KARŞILAŞILAN GENEL SORUNLAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Cevap: DİJİTAL TV KARTI UYGULAMALARI VE KARŞILAŞILAN GENEL SORUNLAR Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 [5] 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
xenox

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Şubat 2007; 21:10:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ProgDVB'de kanal listesi konusunda çok sıkıntı çekiyorum. İstemediğim kanallar var. Düzenlemek istiyorum ama ya kanal kayboluyor ya ismi değişiyor. Bu işin içinden çıkmanın PÜF NOKTASI var mı?

Bir de Skystar 2 nin kumandasını adamakıllı anlatacak biri olsa...

Çok oldu ama bir de siz de OSD menü falan çıkıyor mu? hani ses barı, kanal ismi falan ben de OSD olarak çıkmıyor. Çıksa tam TV gibi olacak...

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Şubat 2007; 21:42:00 

PowerInstall 7.6'yı indirip kanal listesini ve transponder.ini dosyalarını başka bir sürümde dizinlerine atınca yine kanal sorunu yaşıyor musun? Bende çanağın almadığı kanallar bile var şu anda..
xenox

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Şubat 2007; 21:53:47 

quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

PowerInstall 7.6'yı indirip kanal listesini ve transponder.ini dosyalarını başka bir sürümde dizinlerine atınca yine kanal sorunu yaşıyor musun? Bende çanağın almadığı kanallar bile var şu anda..

bahsettiğin olayı anlamadım!

şu an zaten powerinstal 7.6 yüklü. Her şeyi burada anlatılanlara uygun olarak işaretleyek yükledim.

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Şubat 2007; 23:07:51 

O zaman ekipmanda ya da bağlantılarda bir sorununuz var.
erdemsaka

21 Şubat 2007; 9:21:59 

erman hocam küçük bi soru sorcam.şimdi çanak ve lnb haricinde bu DiseqC Switch denilen şeydende almam gerekiyomu.ben tek başıma kullanıcam ama ilerde olur diede lnb yi çift çıkışlı alıcam birini pc ye birinide ilerde receiver e bağlarım die.bu doğrultuda bana bi yardımcı olurmusun kullanmam gerekiyomu bu DiseqC Switch denilen şeyi.şimdiden çok tşk ederim hocam...

yada hocam sana zahmet olmazsa ben bu konu hakkında sıfır bilgiye sahibim.şimdilik sadece skystar tv kartımı taktım ve daha anten bile almadım ayrıntılı olarak bana neler almam gerektiğini sölermisin.yada neler yapmam gerektiğini.progdvb hakkında bilgiye sahibim ama çanak kurulumu hakkında bilgi istiyorum senden hocam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemsaka -- 21 Şubat 2007; 9:25:16 >

DH SAMSUN GRUBU resimE TIKIRDAT
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Şubat 2007; 10:35:09 

Eğer iki tane çanak istiyorsan onları tek kablo olarak aşağı çekip TV kartına takmak için bir tane DiseqC Switch almalısın.

Eğer bir çanaktan iki receivera (ya da kart, fark etmez) kablo çekip bağımsız yayın almak istiyorsan çift çıkışlı (twin) LNB almalısın.

Eğer bir çanak antenden iki tane farklı uydu yayınını bir receivera ya da karta almak istiyorsan LNB odaklayıcı aparat alıp çanağa 2 tane tek çıkışlı (single) LNB almalısın.
erdemsaka

21 Şubat 2007; 13:07:47 

Eğer bir çanaktan iki receivera (ya da kart, fark etmez) kablo çekip bağımsız yayın almak istiyorsan çift çıkışlı (twin) LNB almalısın.

ben bunu yapıcam sadece hocam.o zaman bi tane çift çıkışlı lnb aldımmı tamamdır o zaman.ama çıkışların biri şimdilik boş kalacak.sanırım bi problem yaratmaz.ellerine sağlık hocam çok teşekkür ederimm...bizimde yapabileceğimiz bişey olursa rican emirdir hocam.eyvallah...

DH SAMSUN GRUBU resimE TIKIRDAT
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

21 Şubat 2007; 19:51:13 

Ne demek, rica ederim.

Birinin boşta kalması sorun yaratmaz. Çift çıkışlı al bir tane.
octavarium

24 Şubat 2007; 14:29:02 

Arkadaşlar bu sorunu nasıl halledebilirim

xenox

24 Şubat 2007; 14:44:33 

"Aygıt Başlatılamadı." hatası sanırım bu.

Aynı sorun bende de olmuştu. Ne yaptıysam çözemedim. En sonunda komple format attım sisteme. Şimdi sorun yok.

ermanpac, Driver yükle falan yazmıştı bir önceki sayfada. Oralara bakmanı öneririm. Hiç bir çözüm bulamazsan son çare format!

Kolay gelsin...

octavarium

24 Şubat 2007; 15:06:01 

quote:

Orjinalden alıntı: xenox

"Aygıt Başlatılamadı." hatası sanırım bu.

Aynı sorun bende de olmuştu. Ne yaptıysam çözemedim. En sonunda komple format attım sisteme. Şimdi sorun yok.

ermanpac, Driver yükle falan yazmıştı bir önceki sayfada. Oralara bakmanı öneririm. Hiç bir çözüm bulamazsan son çare format!

Kolay gelsin...

dostum formattan hemen sonra da denemiştim olmuyor başka bir çözümü var mı acaba?

xenox

24 Şubat 2007; 16:24:39 

Formattan sonra kartı başka bir PCI yuvasına takmayı dene. Bende işe yaradı.

ermanpac yardımcı olur gibime geliyor.

octavarium

24 Şubat 2007; 16:38:53