arkadaşlar topic i bastan baktım ama gözden kaçırma ihtimalim yüksek... benim yardıma ihtiyaca duyduğum kısım şu:::
SKAYSTAR 2 DE Şifreli yayınları izleyebilmek için şifreleri nereden nasıl temin edeceğiz? Sitemizde hazır dosyalarıda bulmak mümkündür. yayınladığımız softcam dosyasını indirip bilgisayarınızda C:\PROGDVB\ klasörüne atmanız yeterli olcaktır.
softcam dosyasını nereden bulabilir.bulduğum taktirde nasıl kullanacağım.Daha once anlatıldıysa linkini yollarsanız sevinirim...
Beyler ben djital tv kartı alacam ama hangi marka/model alayım bilemedim bu konuları anlamadıgım için bana birkaç model önerebilirmisiniz fiyatı makul değerde olan? ayrıca asus p4p8 anakart, 2.4 işlemcim var buna uygun bir kart soylerseniz sevinirim
arkadaşlar topic i bastan baktım ama gözden kaçırma ihtimalim yüksek... benim yardıma ihtiyaca duyduğum kısım şu:::
SKAYSTAR 2 DE Şifreli yayınları izleyebilmek için şifreleri nereden nasıl temin edeceğiz? Sitemizde hazır dosyalarıda bulmak mümkündür. yayınladığımız softcam dosyasını indirip bilgisayarınızda C:\PROGDVB\ klasörüne atmanız yeterli olcaktır.
softcam dosyasını nereden bulabilir.bulduğum taktirde nasıl kullanacağım.Daha once anlatıldıysa linkini yollarsanız sevinirim...
Arkadaşım Güncel plugins dosyaları vardır başka sitelerde bulacagın. C:\PROGDVB\plugins dosyasını silip o dosyayı yüklediğin takdirde olur.. Sana pm gönderirim.
BOLDSHARK usta ya yardımına ihtiyacım var benim ınca DTV türksatı göstermiyor sadece Hortbirt i gösteriyor ilk kurduğum zaman türksat vardı bir yanlışlık eseri nasıl oldu bende bilmiyorum ama hort birde geçtim geri dönemiyorum nasıl yapacağım hort bird var türksat yok hocam Şuanda 7.6 yüklü power install
arkadaşlar ss2 kurdum ama sinyal alamıyorum.setup4c programının içinde signal quality kısmında "out of lock" diye birşey yazıyor.bu sorunu nasıl çözecem
Resimde görebilirsiniz, ayarlar var. Oradan aygıt seçeneklerine girip Skystar2 PCI/USB'yi seçin, bir dahaki sefere çıkmayacak (eğer driverı kurulu ise tabi ki).
Arkadaşlar Vision DTV Sat var ProgDVB yi yukledim ve yayınları izlemeye başladım fakat kanalların yarısında ses yok. Bunun nedeni ne olabilir örnek olarak. Kanal D, ATV, Euro D, Show TV.... vs ses yok ama Star, Euro Star, CNBE-e, D Plus, D Max... vs gibi kanlarrda ses var yardımcı olursanız sevinirim bu sorun hotbirdde de var.
Bide bu progDVB nin yeni kanal listesini nasıl bulabiliriz bu programla gelen liste 2006 nın haziran ayına ait. Yeni kanalaar ve değişenler yok yeni liste nasıl bulabiliriz ve yeni bi kanla nasıl ekleyebiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztrkmr -- 9 Şubat 2007; 15:39:51 >
Ses olayını düzelttim arkadaşlar ses kartım 7.1 oldugu için bazı kanallarda ses alamıodum cıkısların yerini değiştim artık alabiliyorum. Fakat güncel kanal listesini hala bulamadım okunuda yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar güncel kanal listesinide buldum buyrun burda sizinlede paylaşayım. Direk olarak yukle demeniz yeterli tabi progDVB yi kurarken dizin değiştirmediyseniz direk kurluo power installer 7.6da sorunsuz calısıo. Diğerlerinde çalışmaya bilir. Burdan İndir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztrkmr -- 12 Şubat 2007; 3:02:45 >