Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: DİJİTAL TV KARTI UYGULAMALARI VE KARŞILAŞILAN GENEL SORUNLAR

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> TV Kartları ve Uygulamaları >> Cevap: DİJİTAL TV KARTI UYGULAMALARI VE KARŞILAŞILAN GENEL SORUNLAR Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kuzen41

13 Ocak 2007; 13:00:57 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

anaolog tv kartı var ama goruntu net degıl bılg. tv ızlerken yardımcı olabılırmısınız? tskk

icebergmetii

23 Ocak 2007; 0:38:05 

Arkadaşlar gercekten super bir calışma herkezin eline sağlık derim

____gRuP AnKaRa____
ozyy54

23 Ocak 2007; 19:49:28 

arkadaşlar topic i bastan baktım ama gözden kaçırma ihtimalim yüksek...
benim yardıma ihtiyaca duyduğum kısım şu:::

SKAYSTAR 2 DE Şifreli yayınları izleyebilmek için şifreleri nereden nasıl temin edeceğiz?
Sitemizde hazır dosyalarıda bulmak mümkündür. yayınladığımız softcam dosyasını indirip
bilgisayarınızda C:\PROGDVB\ klasörüne atmanız yeterli olcaktır.

softcam dosyasını nereden bulabilir.bulduğum taktirde nasıl kullanacağım.Daha once anlatıldıysa linkini yollarsanız sevinirim...

ASTRA G NJOY
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Ocak 2007; 21:42:46 

Konuyu yerine taşıyalım hemen.
dominus

24 Ocak 2007; 22:54:34 

Beyler ben djital tv kartı alacam ama hangi marka/model alayım bilemedim bu konuları anlamadıgım için bana birkaç model önerebilirmisiniz fiyatı makul değerde olan?
ayrıca asus p4p8 anakart, 2.4 işlemcim var buna uygun bir kart soylerseniz sevinirim

Asus p4p800 anakart - İntel Pentium 4 2.4 ghz işlemci - 2x256 mb + 1x512 mb Kingston ram - Sapphire Radeon x1600pro 256 mb AGP - 2x80gb Seagate HDD - Samsung 940BW 19' - 52x32x52x LG cdrw - 16x Philips combo dvdrw - Creative SB Live 5+1 - Logitech X-540
UYDU: Skystar 2 TV kartı + 2x next lnb (türksat + hotbird) - D Smart
ghost1802

25 Ocak 2007; 13:32:25 

quote:

Orjinalden alıntı: ozyy54

arkadaşlar topic i bastan baktım ama gözden kaçırma ihtimalim yüksek...
benim yardıma ihtiyaca duyduğum kısım şu:::

SKAYSTAR 2 DE Şifreli yayınları izleyebilmek için şifreleri nereden nasıl temin edeceğiz?
Sitemizde hazır dosyalarıda bulmak mümkündür. yayınladığımız softcam dosyasını indirip
bilgisayarınızda C:\PROGDVB\ klasörüne atmanız yeterli olcaktır.

softcam dosyasını nereden bulabilir.bulduğum taktirde nasıl kullanacağım.Daha once anlatıldıysa linkini yollarsanız sevinirim...

Arkadaşım Güncel plugins dosyaları vardır başka sitelerde bulacagın. C:\PROGDVB\plugins dosyasını silip o dosyayı yüklediğin takdirde olur.. Sana pm gönderirim.

*Mysterious*

26 Ocak 2007; 14:57:52 

BOLDSHARK usta ya yardımına ihtiyacım var benim ınca DTV türksatı göstermiyor sadece Hortbirt i gösteriyor ilk kurduğum zaman türksat vardı bir yanlışlık eseri nasıl oldu bende bilmiyorum ama hort birde geçtim geri dönemiyorum nasıl yapacağım hort bird var türksat yok hocam Şuanda 7.6 yüklü power install

Mysterious Wolf
Biohazard

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

29 Ocak 2007; 1:23:32 

arkadaşlar güncel skystar için yardımlaşabilecegimiz siteler varmı.teşekkürler

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Ocak 2007; 6:23:24 

*Mysterious*, çanak ayarlarınızı ve bağlantı noktalarınızı kontrol edin.
ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Ocak 2007; 6:24:38 

Biohazard, Skystar için tamamı Türkçe ve güncel bir site vardı, şu anda adını hatırlayamadım.

Hatırladığımda site ismini buraya yazarım..
mus82

3 Şubat 2007; 12:40:01 

arkadaşlar ss2 kurdum ama sinyal alamıyorum.setup4c programının içinde signal quality kısmında "out of lock" diye birşey yazıyor.bu sorunu nasıl çözecem

ghost1802

5 Şubat 2007; 14:36:42 

Hangi program yüklü...

xenox

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

8 Şubat 2007; 22:04:06 

Arkadaşlar bende Skystar 2 PCI kart ve ProgDVB Powerinstall 7.6 var. İki haftadır kullanıyorum.

Bugün birdenbire AYGIT BAŞLATILAMADI diye bir hata vermeye başladı ve açılmıyor. Sorun ne olabilir ve nasıl hallolur? Bilenlerden yardım istiyorum...

Ekteki dosya (1)

ermanpac
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

9 Şubat 2007; 4:34:46 

Resimde görebilirsiniz, ayarlar var. Oradan aygıt seçeneklerine girip Skystar2 PCI/USB'yi seçin, bir dahaki sefere çıkmayacak (eğer driverı kurulu ise tabi ki).
ztrkmr

9 Şubat 2007; 15:15:10 

Arkadaşlar Vision DTV Sat var ProgDVB yi yukledim ve yayınları izlemeye başladım fakat kanalların yarısında ses yok. Bunun nedeni ne olabilir örnek olarak. Kanal D, ATV, Euro D, Show TV.... vs ses yok ama Star, Euro Star, CNBE-e, D Plus, D Max... vs gibi kanlarrda ses var yardımcı olursanız sevinirim bu sorun hotbirdde de var.

Bide bu progDVB nin yeni kanal listesini nasıl bulabiliriz bu programla gelen liste 2006 nın haziran ayına ait. Yeni kanalaar ve değişenler yok yeni liste nasıl bulabiliriz ve yeni bi kanla nasıl ekleyebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztrkmr -- 9 Şubat 2007; 15:39:51 >

Intel Core Duo2 E6300 + Asus P5W DH DELUXE + 1gb 677Mhz Ram + 256Mb Palit Nvidia 7600GT Ekran Katı + SeaGate 320gb Hard Disk + CartCurt
ztrkmr

9 Şubat 2007; 16:49:38 

Ses olayını düzelttim arkadaşlar ses kartım 7.1 oldugu için bazı kanallarda ses alamıodum cıkısların yerini değiştim artık alabiliyorum. Fakat güncel kanal listesini hala bulamadım okunuda yardımcı olursanız sevinirim.

Intel Core Duo2 E6300 + Asus P5W DH DELUXE + 1gb 677Mhz Ram + 256Mb Palit Nvidia 7600GT Ekran Katı + SeaGate 320gb Hard Disk + CartCurt
ztrkmr

9 Şubat 2007; 19:31:18 

Arkadaşlar güncel kanal listesinide buldum buyrun burda sizinlede paylaşayım. Direk olarak yukle demeniz yeterli tabi progDVB yi kurarken dizin değiştirmediyseniz direk kurluo power installer 7.6da sorunsuz calısıo. Diğerlerinde çalışmaya bilir.
Burdan İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ztrkmr -- 12 Şubat 2007; 3:02:45 >

xenox

10 Şubat 2007; 15:52:04 

Ne yaptıysam AYGIT BAŞLATILAMADI. mesajından kurtulup yayın izleyemedim. Ben de sistemi komple formatladım. Şimdi çok süper oldu.

kartı yaktım diye korkuyordum. Çünkü Çin Malı anten kablosu (TECHSTAR) ve çin malı LNB (çift çıkışlı) (PROSAT) kullanıyorum. Neyseki sorun yok.

@ztrkmr, link görünmüyor dostum.... ***** 'a mı gireceğiz

CROSSHAIR

11 Şubat 2007; 0:05:48