arkadaşlar paylaşım için sonsuz teşekkürler,elinize sağlık. sorum şu nf4 çhipsetli anakartım var, skystr 2 tv kartı alsam chipset sorun çıkartırmı? ikinci sorum ise net e 3 gb kotalı bağlanıyorum internet sürekli bağlıyken uydudan gelen dosyalar kotayı etkilermi teşekkürler. malum kota mağduruyuz.
asus ana kartlarda karşılaşıla bilen bir sorun bu senin kart asus değilse problem olmaz.ss2 asusla bazen uyum sağlamayabiliyor.Kota için sorun etme int. bağlı olmana gerek yok offline download için.
* ProgDVB 4.72.5 eklendi.. * Cyberlink Video Decoder v6.0.2.2806 eklendi.. * Cyberlink Audio Decoder v6.0.0.2806 eklendi.. * RelictEPG 0.65.1 eklendi.. * Kanal Listler Güncellendi.. * Bazı düzeltme, yenilikler ve ayarlar yapıldı.
hocam herşeyi dediğin gibi yaparak programı kullanıyorum ancak 7.5.3 bir türlü diğerleri gibi tam ekran olmuyor ne yapmalıyım silip tekrar kurdum cedeclere baktım olmadı
PowerInstall 7.5.3 ile ilgili aynı yönde şikayetler var (ben denemedim) Ayarlar > Ses ve Görüntü > Direct show ayarları ile düzeltmeyi deneyebilirsin...
Sorun çözülmezse, bence PowerInstall 7.5.1 veye 7.5.2'yi yükle daha iyi...
Bende powerinstall 7.5.3 ü yükledim codecleri kullanabiliyorum,turksat da kanal listesinde sorun yok tüm kanalları açabiliyorum fakat hotbird de kanal listesinden hiçbir kanaldan sinyal alamıyorum orj progdvb de sorun yoktu hepsini izleyebiliyordum.
PROGDVB kullanıyorum spice platinium multivision 1 2 3 kanalları açılınca bazen donmalar yaşıyorum . nedeni nedir. şimdiden teşekkürler
Spice için bir şey söyleyemeceğim ama, TPS paketinde bulunan multivision kanalları yarım saatte bir şifre değiştiriyor. Kullandığın Softcam ve S2emu eklentileri de o şifrelerin çözülmesini sağlıyor. Şifreler değiştiği sıralarda, donmalar ve takılmalar olması normal. Bende de oluyor... TPS kanalları, bir süredir böyle ama yakında rayına oturur herhalde
eğer herşeyi tam olarak yaptıysan vede sorunun tam anlayamadım ama sanırım driverı kurdun powerinstalli kurdun hiçbir kanalı açamadın bu şekilde hala devam ediyorsa birde normal progdvbyi kur son sürümünü kendi sitesinden indirebilirsin
eski driver'da power install çalışmıyodu, belki driver'dandır diye yeni sürümü kurdum bu sefer elimdeki normal progdvb'de çalışmadı.BEn d eski driver'a geri döndüm. Yeni driver nie bende çalışmadı
diesecq yok sadece trsat kullaıyorum başlangıçta da onu seçmiştim
normal progdvb çalışıyo onda sorun yok. Bunda nie böyle oldu anlamadım
@ikista, PowerInstall 7.5.3 ile ilgili bazı sorunlar var. Senin de sorun yaşadığın sürüm 7.5.3 ise, onu kaldırıp, 7.5.1 veya 7.5.2'yi yükleyebilirsin. Ben, 7.5.1 sürümünü kullanıyorum; sorun çıkartmıyor...
Arayüzler: * Bütün arayüzler: FFDecsa packets processor deki büyük hata düzeltilmiş.. * Pinnacle: 30000 SR li TP lerdeki tuning hatası düzeltilmiş.. * Twinhan : Model şeklinde kart seçimi eklenmiş..( Dev_Twinhan.cfg dosyasına bakın ) * SkyStar2: v4.4.0 daki sinyal barı problemi düzeltilmiş.. raw DiseqC seçeneği eklenmiş..Kullanılması için 4.3.2 driver yüklü olmalı.. SS2 USB desteği eklenmiş..