Şimdi Ara

Samsung Galaxy Grand duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Samsung Galaxy Grand duyuruldu





    Samsung'un bir süre önce görselleri ortaya çıkan orta seviyeye yönelik Galaxy Grand akıllı telefon modeli bugün resmi olarak duyuruldu.




    Modelde 5 inç büyüklüğünde 800 x 480 piksellik LCD ekran bulunuyor. Ekran boyutuyla 5 inç ve üzeri akıllı telefon segmentinde yerini alıyor. 




    Tam olarak açıklanmasa da modelde 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli işlemci bulunuyor. 1GB RAM, 8GB depolama kapasitesi, 32GB'a kadar microSD desteği, Android 4.1.2 işletim sistemi, 8MP çözünürlükte arka / 2MP çözünürlükte ön kamera, 1080p video kaydı, WiFi, Bluetooth 4.0, DLNA, GPS/GLONASS desteği, HSPA+ bağlantısı, 2100mAh batarya şeklinde diğer özellikleri mevcut.




    Samsung'un son dönemde orta ve üst seviye akıllı telefonlarında yer verdiği yazılım ekstraları da mevcut. S Voice sesli asistan, Multi Window aynı anda iki pencerede çalışabilme, Direct Call mesaj okurken kulağa götürdüğünüz anda kişiyi arayabilme, AllShare Play uyumlu Samsung cihazları arasında kablosuz içerik paylaşımı, Popup Play video oynatma ve tüm Samsung Hub uygulamaları bunlar arasında.




    Model tek SIM ve çift SIM destekli olmak üzere iki versiyonda gelecek. Fiyat ve çıkış tarihi bilinmiyor. 

     








  • Note 2 ve S3 ün ekonomik bir versiyonu gibi duruyor.
    5" ekran 800x480 çözünürlük, çift çekirdek 1.2 ghz işlemci ekonomi ön planda düşünülmüş özellikler gibi.
  • Galaxy Media Player'in yenilenmiş ve sim kart eklenmiş hali sanırım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allah aşkına 5 inçlik telefona 800 x 480 çözünürlük konulur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paylaşım için teşekkürler!

  • hay şu firmaların 5" inatları kadar başlarına taş düşsün. :Sşöyle küçük telefon isteyenleri düşünen yok. apple sevmesemde alacağım gibi. yada HTC m7 4.7" ile gelecek onu bekleyeceğiz. telefona gelince özellikler makul ama o çözünürlük olmamış. bide zaten S2 serisini güncelleyeceksin bunu neden çıkarıyorsun hee pardon 5" :S:S

  • Bence 5" çıkmasının nedeni, piyasayı galaxy s4 ün 4.99" ekranına alıştırmak olabilir. Yoksa bu telefon yerine alınacak o kadar çok telefon varki samsungta saymakla bitmez.

  • 4.3 olsaydı bari. Bunu insan kullanacak arkadaş. Hayır yanına bir de S-pen verselermiş bildiğin Galaxy Note olurmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 18 Aralık 2012; 13:41:28 >
  • Yeni Samsung Galaxy Grand. Yepyeni bir piksel sayma deneyimi.



    Sloganı bu olur herhalde.

  • Samsung telefon çıkartıp duruyor ya 1.2 Ghz başta çekici gözüküyor ama 5 inçlik telefona 800-480 çözünürlük ne demek???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: benxlegend

    hay şu firmaların 5" inatları kadar başlarına taş düşsün. :Sşöyle küçük telefon isteyenleri düşünen yok. apple sevmesemde alacağım gibi. yada HTC m7 4.7" ile gelecek onu bekleyeceğiz. telefona gelince özellikler makul ama o çözünürlük olmamış. bide zaten S2 serisini güncelleyeceksin bunu neden çıkarıyorsun hee pardon 5" :S:S

    Çoğunluk büyük ekran tercih ediyor o yüzden firmalar da artık büyük ekrana yöneliyor. Anneme satın alacağımız akıllı telefonda bile 4" lik telefonları beğendiremedim, xperia u falan gösterdim,
    ufak ekranda nasıl internette gezeceğim dedi :) Bence devir büyük ekran devri ama haklısınız 5" de çok büyük, ideali 4.3-4.7 gibi. Kot pantolon kullanmayıp da
    çantada falan taşıyacak olsam kullanım zevki açısından düşünmeden 5-5.5" lik bir model satın alırdım ama şimdilik evrak çantasında taşımalık ipad4 tarzı telefondan ayrı bir tablet satın almak daha mantıklı geliyor bana.
    Çünkü örneğin otobüste otururken kot pantolonun cebinden 5-5.5" lik bir telefonu çıkarmaya uğraştığımı düşünemiyorum. Ama oyun, internet, video gibi şeyler büyük ekranda çok zevkli orası ayrı.




  • Diğer 5" rakipleriyle aynı performansı verecektir. Ekran çözünürlüğü oldukça düşük çünkü. Samsung yine akıllıca bir hamle yaptı. Full HD 5"'lik telefonuda piyasayı siler süpürür diye düşünüyorum. İlk 4 çekirdeğide HTC yapmıştı ama S3, One X'i tokatladı.

  • Büyük telefon istemeyenler için s2 kasasına güncel donanım koyup ekranı 720p yapacağına, s2 donanımını 5" ekrana koyup telefon çıkarmışlar.. büyük olsun ucuz olsun diyenler için bir opsiyon olabilir ama ekran çözünürlüğü gerçekten çok kötü ..

  • Yaw alın s2 nizi keyfinize bakın küçük telefon severlere sesleniyorum tabiki :-)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare70

    Yaw alın s2 nizi keyfinize bakın küçük telefon severlere sesleniyorum tabiki :-)

    Bu telefon zaten S2'nin ekranı büyütülmüş hali olmuş, çözünürlük bile değişmemiş dolayısıyla ppi düşmüş. İdeal orta seviye boyut isteyenler S2'ye devam...
    Samsung'un S4'den önce donanımda basamak atlaması imkansız zaten, S4'ün ise yine çıktığında piyasada lider olacağını düşünüyorum. Ama ekran yine büyüyecektir.
  • Paylaşım için teşekkürler!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutcan

    quote:

    Orijinalden alıntı: Nightmare70 Yaw alın s2 nizi keyfinize bakın küçük telefon severlere sesleniyorum tabiki :-)
    Bu telefon zaten S2nin ekranı büyütülmüş hali olmuş, çözünürlük bile değişmemiş dolayısıyla ppi düşmüş. İdeal orta seviye boyut isteyenler S2ye devam... Samsungun S4den önce donanımda basamak atlaması imkansız zaten, S4ün ise yine çıktığında piyasada lider olacağını düşünüyorum. Ama ekran yine büyüyecektir.


    Aynen öyle :) S2'yi değiştiresim var mesela note 2'nin performansı çok iyi ama sırf aşırı büyük olduğu için almıyorum 30 benden civarı kot giyiyorum s2 anca sığıyor cebime,yani taşımak için ekstra cep felan diktirmek gerek :D





  • 5" boyutunda ekranı olan bir cihazı telefon kategorisine koymak ne kadar doğru bu tartışılır.

  • Sırf haber olsunda DH yayınlasın diye yapılmış bir cihaz.

  • Hali hazırda S2 ve note hala satılıyor,s3 ve note 2 yenileri bu cihazların karması bir cihaz olmuş,tahminimce s2 veya ilk note üstün olsaydı,bu 2 telefonu bitirmiş olacaktı,hala sattığına göre demek ki amacı bu,aynı olay galaxy s3 mini içinde geçerli,s2 den kötü bir cihaz mesela,s2 fiyatının düşürmemelerinin sebebide bu olabilir,hala 1000 liranın altını görmedi,galaxy grand ülkemize gelirse o fiyat bandında olabilir,tercih sonuçta bunuda alan çıkacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 18 Aralık 2012; 14:29:52 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.