Şimdi Ara

HTC M7, 4.7 inçlik Full HD ekran, 13MP kamera, Wi-Fi 802.11ac ve Sense 5 arayüzüyle gelebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
3.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • HTC M7, 4.7 inçlik Full HD ekran, 13MP kamera, Wi-Fi 802.11ac ve Sense 5 arayüzüyle gelebilir




    Twitter üzerinden yayınladığı mobil cihazlara ait basın görselleri ve detaylı bilgilerle birçok sızıntıya aracılık eden evleaks, kısa süre önce Unwiredview.com sitesi üzerinden sızıntılarına devam edeceği bilgisini paylaşmıştı. Yine hakkında pek fazla bilgi sahibi olmadığımız güvenilir kaynakları aracılığıyla edindiği verileri açıklayan isimsiz kaynak, HTC'nin One X akıllı telefonunun yerini alacak M7 kod adlı yeni amiral gemisine dair bilinmeyen birçok teknik özelliği gün yüzüne çıkardı.

     

    Full HD (1920 x 1080 piksel) çözünürlük standardını benimseyen 4.7 inçlik ilk akıllı telefon olacağı bildirilen M7, tıpkı One X gibi İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi kapsamında resmiyet kazanacakmış. Optik laminasyonun yanı sıra bir ışık teknolojisi olan SoLux'ü de benimseyen 468ppi piksel yoğunluğuna sahip ekran, böylece güneş ışığına benzer şekilde ışık yayarak daha doğal bir görüntü sunabilecek, Super LCD 2'ye oranla dış ortam görünebilirliği, renk doğruluğu yönünden birçok görsel iyileştirmeyi beraberinde getirecek. Kamera olarak f/2.0 diyafram aralığına sahip 13MP'lik bir CCD algılayıcının tercih edildiği ve Cinesensor isimli bir görüntü sensörüyle yüksek FPS değerlerinde, donanımsal HDR desteğiyle video çekim desteğinin sunulduğu dile getiriliyor. Ayrıca 2MP'lik ön kameranın 1080p video çekebildiği de vurgulanıyor.

     

    1.7GHz hızında Qualcomm'un ikinci nesil dört çekirdekli bir Snapdragon çipsetinden gücünü alacak olan akıllı telefonun 2GB RAM, 32GB dahili hafıza, 4G LTE, DC-HSDPA ile 42Mbps hıza ulaşabildiği ileri sürülürdü. Bununla birlikte yeni nesil 802.11ac kablosuz ağ standardı desteğini beraberinde getiriyor oluşu delil gösterilerek içerisinde bulunduğu ekonomik sorunları aşmayı planlayan HTC'nin bu çözümüyle mobil endüstride bazı ilklere imza atacağı savunuldu. 2.55 voltluk Beats Audio ses yükselticisi, çift hoparlör, aramalarda ses kalitesini arttıracak Clear Words teknolojisi, Android Jelly Bean işletim sistemi, 2,300 mAh pil ve firmanın kendi geliştirdiği Sense 5 kullanıcı arayüzünü bünyesinde barındıracak aygıtın Amerika'da Verizon Wireless ile Sprint operatörleri tarafından tüketiciye ulaştırılacağı eklendi.

     

    Tanıtımının Şubat 2013'ün sonunda yapılmasına kesin gözüyle bakılan HTC M7, büyük ihtimalle Mart-Nisan aylarında uluslararası pazara sunulacak. Yeni amiral gemisinden ciddi bir satış başarısı elde etmesini bekleyen Tayvanlı üreticinin bu sebepten ötürü Butterfly adlı 5 inçlik telefonunu Avrupa gibi bazı bölgelere ithal etmediği tahmin ediliyor. 







  • Batarya yerlerde sürünüyor.HTC nin amacı hızlı tükenen batarya ile tüketicilerin kafayı yemesini sağlamak.Samsung,Motorola gibi koysana 3000 mah batarya.

  • Bildiğimiz krait mimarisiyle gelecekse, Galaxy S4 karşısında hüsrana uğrayacaktır, hatta yeni bir Sensation vakası olabilir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasal

    Batarya yerlerde sürünüyor.HTC nin amacı hızlı tükenen batarya ile tüketicilerin kafayı yemesini sağlamak.Samsung,Motorola gibi koysana 3000 mah batarya.

    Aslında 4.7''lik telefonda 2300 mah yeterli gibi geliyor.
    Hem Quallcomm'un işlemcileri düşük güç tüketimli işlemciler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikleri çok güzel alınabilir

  • HTC telefona pil koymayı unutmuş

  • Ekran boyutuna göre batarya yeterli olucaktır diye umuyorum+birde işlemci snapdragon olunca az enerji tüketecektir,ama fiyatı yine yüksek olucaktır her htc gibi :/

  • quote:

    Orijinalden alıntı: playmaker10

    Bildiğimiz krait mimarisiyle gelecekse, Galaxy S4 karşısında hüsrana uğrayacaktır, hatta yeni bir Sensation vakası olabilir


    İkinci nesil 4 çekirdekli diyor yani s4 prime a-15 mimarisinde.

  • Her türlü günü kurtaracaktır 2300mah, lakin tasarımı ince yapmak için mi, hafif olsun diye mi koymazlar 3000mah batarya! Yeni çıkacak sonylerde 2330mah gibi söyleniyordu. Ne oluyor bu firmalara?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memolika

    quote:

    Orijinalden alıntı: kımyasalBatarya yerlerde sürünüyor.HTC nin amacı hızlı tükenen batarya ile tüketicilerin kafayı yemesini sağlamak.Samsung,Motorola gibi koysana 3000 mah batarya.
    Aslında 4.7lik telefonda 2300 mah yeterli gibi geliyor. Hem Quallcommun işlemcileri düşük güç tüketimli işlemciler.


    3000 mah bataryalar daha büyük ekranlı telefonlar için zaten. 4.7inc için 2300 fazla bile. s3te 2100mah var şarjı en iyi giden telefonlardan biri.

  • 4000 mAh batarya koysalar millet gene yetmez diyecek M7 güzel ve alınabilir cihaz fiyatı elbet yüksek olacaktır ama Cihazın fiyat yüksekliği HTC'den değil Türkiyedeki operatörlerin aç gözlülüğünden Samsung S3 çıktığında 2000 TL'den fazlaydı daha sonra normal seviyelere indi biraz beklenince bu cihaz da esas olması gereken fiyat seviyelerine inecektir
  • Sonunda HTC den özelliklerine kusur bulamadığım bir cihaz 2300 mah az bulanlar neyin kafasında onu merak ediyorum. s3 2100 bir günü rahat çıkartıyor bu da çok rahat çıkartacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet artık sabırla bekledigim cihaz cıkacak takip
  • Hazırlıklara başlanılmış demek. Şiddetle takip ediyoruz.
  • 2300 mAh batarya da yetmez demeyin ama artık, trafo mu koysunlar 4.7 inc telefona.. ben bu telefonu beklerim abi a riba riba andela andeelaaaa
  • 2300 koyarlar 3000 istersiniz... 3000 koyarlar 4000 istersiniz... 4000 koyarlar 5000 istersiniz... Sonuç olarak bunu bir sonu yoktur. İnsanoğlu ister de ister.

  • Herşeyiyle mükemmel bir telefon olucak, şimdiden en iddalı seçeneklerden biri olur gibime geliyor :D

  • azalarak bitsin şu pil muhabbeti

  • Kamerasını çekimi sanırım 120fps olacak.Yani slow motion'ı mümkün kılacak, ki bu olağanüstü bir yenilik hem de HD kalitesinde. Bir insan daha ne isteyebilir ki ? Acaip etkilendim, doğruysa....
  • HTC akıllanıyor mu ne?Helal 4.7 inche sukur ki 2300Mah koymus..gerci bu duyum gibi daha belli degil o zamana kadar cok seyi değişir bunun...Simdi soruyorum DLX te 5 inch ve o işlemciye gidip 2020 mah koydun da bu işlemci ve 4.7 inche 2300 koydun?Simdi DLX alacaklar napacak?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.