Şimdi Ara

Instagram, gizlilik politikası ve kullanım koşullarında yapılacak değişilikleri paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj






  •  

    Facebook tarafından satın alınan fotoğraf tabanlı popüler paylaşım uygulaması Instagram, gizlilik politikasında ve kullanım koşullarında 16 Ocak 2013 itibariyle gerçekleşecek olan değişiklikleri kamuoyuyla paylaştı.




    Yaptığı bu açıklamayla birlikte Facebook ile daha iyi entegre bir sitemin sinyallerini veren Instagram, yapılacak olan değişiklerin fotoğrafları kimin görüp kimin görmeyeceği konusunda herhangi bir etkide bulunmayacağını vurguladı. Yeni politikalarla birlikte Facebook üzerinden gelen verileri de kullanarak ''spam'' olarak nitelendirilen istenmeyen kişilerle daha iyi mücadele edecek bir sistemin getirileceği de ifade edildi. Yine gizlilik politikasındaki değişikliklerle birlikte Instagram'ın çerez bilgileri, log dosyalarını, cihaz tanımlayıcılarını, konum verilerini ve kullanım verilerini Facebook ve Facebook'un alt şirketleriyle paylaşabileceği belirtildi. Söz konusu gizlilik koşulları ve kullanım koşullarındaki bu şartlar olağan bir durum olsa da, şu an için Facebook'un bu verileri nasıl kullanacağı konusunda herhangi bir bilgi bulunmuyor. Ancak, Facebook'a bu tarz konularda duyulan güvensizliğin Instagram'a da yansıması oldukça muhtemel görünüyor. 




    Sosyal ağın Instagram'ı satın almasının ardından platformlar arasında bağın arttırıldığı en önemli gelişmelerden biri olan yeni gizlilik politikası ve kullanım koşullarının neler getireceğini ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.  








  • bizim instagramımız hiç olmadı ki

    nokia sayfasından sevgilerle...
  • twitter bağlantısını kesmeseydi iyiydi
  • Facebook gibi onunda içine edecekler anlaşılan.
  • blackberryede gelse ya :(
  • facebook bence .edu uzantılı mail ile hesap açılabilecek bir sosyal medya olarak kalmalıydı. Şuan durumu içler acısı o kadar fazla işe yaramaz boş şeyler var ki aradan iyi ve güzel olanlarını ayıklayamıyoruz bile. çöp oldu facebook kullanmıyorum bile artık.. ınstagramda eğer her platforma gelirse ki blackberry çok geniç fiyat aralığında satıldığından herkesim ulaşabilecek şekilde, o da farksız olur. O yüzden BB ye ınstagram gelmiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.