Şimdi Ara

Mair ve Quattro'dan Kulaklık Tavsiyeleri (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
24
Favori
34.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nemésis N kullanıcısına yanıt
    Mutlu olursunuz. Ancak o kulaklık pek tutmadığı için bilgi bulamamak doğal.
  • Teşekkürler. Peki sizin bir bilgi veya deneyiminiz var mı bu kulaklık ile ilgili? @Mair
  • Hocam MDR V150 hakkındaki görüşleriniz neler ? Aynı fiyat aralığında önerdiğiniz bir ürün var mı ? Bass ağırlıklı istiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 9 Nisan 2014; 22:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steelseries Siberia V2 hakkında bilginiz var mı?
  • Merhaba,
    Kablosuz kulaküstü kulaklık ihtiyacım belirdi. Gaming ve music için karışık kullanım olacak.
    Bütçe sınırım 1000tl.
    Premium yapı ve rahatlık unsurları onemli, uzun saatler kullanmam gerekicek.
    Soylediklerime yakın Sennheiser RS 220 gozume takıldı. Fiyat performans rakipleri varsa incelemek isterim.
    Yine 2-3 tercih olursa, alternatifler üzerinde karar vermeye çalışırım.
    Şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 15 Nisan 2014; 14:00:12 >
  • Bana dışarıya ses vermeyen ve sesi kaliteli olan bir kulaklık önerebilirmisiniz? Fiyat 0-600 lira arası değişebilir mümkünse kafaüstü olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    Bass gitar için kulaklık arıyorum. Sony MDR 7506 gözüme çarptı. Ebaydan alırsam 315TL ye geliyor sizce bu kulaklık nasıldır müzik ve bass gitar için işimi görür mü ?

    Birde şu sorum var:

    Aslında ben genel kullanım için kulaklık arıyordum. İşte oyun oynuyim müzik dinliyim film izliyim işte iyi birşeyde gitar da kullanıyım hani cep telefonu misali her işi görebilecek bir ürün var mı ? Mesela ben kablosuz olarak G930 almayı düşünüyordum, sonuçta oyuncu kulaklığı oyun ve film de iş görür ama gitar ve müzikte pek tatmin etmez sanırım. Ayrı ayrı almak zorundayım sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 13 Mayıs 2014; 1:39:03 >
  • @Mair

    Hocam iyi günler;
    -Maximum 100-150TL bütçeye kadar kulaklık arıyorum, kulak içi kulaklık..
    -Bass ve tiz konusuna gelirsek bass ön planda olsun başka bir şey istemiyorum.
    -Ses yalıtımı iyi olursa daha iyi olur dışarıdaki sesleri içeri almasın..

    Önerilerinizi bekliyorum bu arada tek öneriyle sınırlandırmazsanız sevınırım siz önerin biz seçelim

    Bir arkadaş bunu önermişti ''Sennheiser CX 300-II Precision '' sizce nasıldır birde?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.U.I.M. -- 17 Mayıs 2014; 10:07:48 >




  • müzik, film ve oyun için üst düzey bir kulaklık düşünüyorum

    şu an bende creative sb recon 3d usb + asus rog orion var genellikle memnunum ama dışarda müzik dinlerken oyun kulaklığı kullanamam onun için all in one tarzı birşey düşünüyorum ne tavsiye edersiniz?

    mesela akg k450 anc modeli var, bu kulaklığı alsam mevcut pcde ses kartıyla film ve oyunlarda şu anki kullandığım kulaklıktan ne derece bir fark yaratır?

    yada aklımda sony mdr xb 910 var onunad oyun performansı nasıl olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashdod -- 16 Mayıs 2014; 23:40:14 >
  • merhaba,
    sony mdr-x10 almayı düşünüyorum. hiç biryerde türkçe olarak bu ürün ile ilgili görüşe rastlamadım :D nası bi kulaklıktır bilginiz var mı? amazondan 100$ seviyesinde tavsiye edebileceğiniz ürün var mı?
  • Hocam SE-MJ721 nasıldır? epey araştırdım. Frekans aralığı baya iyi gibi 104 db de fena sayılmaz gözümü boyadı galiba yardımcı olabilir misiniz alsam mı yoksa JVC FLATS mı alsam kararsız kaldım. 100 tl den fazlada vermek istemiyorum verdim mi de en iyisi olsun istiyorum. Sesin fevkalade kaliteli olmasını istiyorum ve her sesi duymak istiyorum(enstürmantal sesin önde olması daha çok hoşuma gider) ayrıca dışarıya ses gitmese epey iyi olurdu izolasyon da çok önemli benim için.Çoğunlukla pc de kullanıcam empedansı 32 ohmlukları tercih ediyorum ama gerçekten tam sana göre diyebileceğiniz kulak içi önerileriniz olursa da hayır diyemem D:
    Konuyu açtığınız için minnettarlığımı belirtiyor,şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atad -- 15 Kasım 2014; 16:24:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Metabolism

    hocam brainwavz m1 ile m5 arasında kaldım. tiz ve mid benim için bass tan daha önemli. klasik, slow tarzı dinliyorum. hangisini almalıyım?


    edit: bütçemi çok zorlayıp m2 de alabilirim ama aradaki farka değecek mi bilmiyorum.

    konuya şöyle bi bakayım diye girdim ama brainwavz görünce dayanamayıp naçizane cevap vermek istedim müsadenizle. m serisinin hepsini kullandım. m3 tam aradığınız kulaklık.benim de r3 ile birlikte en çok kullandığım kulaklık. kampanyasını takip edip m3 alın aceleniz yoksa. geçenlerde 60 dolara düşmüştü yanılmıyorsam. mail bültene üye olun mp4nation sitesinden kampanya maillerinden takip edin. ben bi tane aldım o indirimde. m3 bekleyemezseniz m2 de epey iyidir. daha sonra m1 en son m5 m4 uygun gelir bana göre sizin tarzınıza.m4 m5 bas ve tiz ağırlıklı bi kulaklık midleri de biraz mid-tize kayan bi kulaklık. konu sahibi arkadaşlar da görüşlerini bildirirse daha iyi olur tabi.




  • LoL,Cs Go,Battlefield vb oyunları oynamaktayım genelde arkadaşlarımızla skype üstünden iletişim kuruyoruz bana üstünde mikrafon mute tuşu olan kaliteli 250tl civarı gamer kulaklık önerebilirmisiniz hani fps oyunlarında adamın nerden geldiğinide anlamam gerekiyor
  • müzik dinlemek için değilde gece bilgisayardan ve telefondan film izlemek için alınabilecek malzeme kalitesi yüksek hemen bozulmayacak kulak içi kulaklık önerisi olan varsa alıntılasın :)
  • Selam olsun Mair abi,Techno-Fi forumda seni göremiyince üzüldüm.Fiio x1'i senin tavsiyenle almıştım,Audio Technica m50 ile kullanıyordum whatsapptan da konuşmuştuk iki kez.VirtuForuna olması lazım bi abimizle konuştum,tavsiyeler aldım ama içime sinmedi sana da yazayım dedim.

    Müzik hocama saticam m50'yi nedenleri ise çok kaba olması ve monitör kulaklığı olduğu için dışarıya da çok ses veriyor.Siz bana V-Moda elektronik müzik için daha uygun demiştiniz,bu arada sadece elektronik dinlerim.Bu kulaklığı satınca üstüne de biraz eklersem 160-170 dolar bütçe olucak Amazondan alıcam.Siz bana ne tavsiye edersiniz Fiio X1 ile kullanıcam ileride Fiio e11k almayı planlıyorum.

    V-Moda LP-2 ve M-80(Bu model 3 button mic ve 1 button mic diye ayrılıyor amazonda ve 80 dolar fark var nedir bu) ?

    Pioneer HDJ 1500

    Audio Technica ATH M500 PRO

    Düşündüğüm modeller bunlar,umarım bu mesajı görürsünüz.

    Esen Kalın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi günler kolay gelsin. Böyle bir şey ile uğraşıyor olmanız gayet hem benim adıma hem başkaları adına hoş bir şey olmuş. Benim de bir sorum olacak haliyle ağırlıklı olarak aradığım bir HeadSet. FPS türü oyunları oynuyorum. Sesler benim için çok önemli özellikle nereden ne şiddetle geldiği vs. Onun dışında mikrofon da kaliteli olması tercihimdir çünkü cızırtı, hava sesi gibi sıkıntılardan bıkmış durumdayım. Hem kendim hem skype konuşmalarımda. Üst düzey performansta bir kulaklık beklemiyorum o kadar profesyonel değilim zaten bütçem 200 liraya kadar çıkabilir. Tavsiye edebileceğiniz bir HeadSet var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 30 Mart 2015; 10:53:53 >
  • Konu baya duraksamış gibi görünüyor ama genede bir şansımı deneyeyim belki bir bilen yardımcı olur.

    Öncelikle hediye gelen TDK IP200 ile başlayan müzik serüvenimde genellikle iPad4 üzerindeki jakdan yararlandım. Daha sonra bir ucuzdan bir iPhone bulup almamla beraber 2-3 ay gibi bir süre iPhone'un normal earpodlarını kullandım.(TDK dan daha kötüydü bence)

    Hep merak etmişimdir millet bu kafaüstü kulaklıklara bu kadar parayı neden veriyor ne kadar iyi olabilir ki diye, geçenlerde elmasepeti indiriminde 120tl ye gördüğüm Incase Sonic kafaüstü kulaklığı Google'da aratıp fiyatının HB de 400 tl olduğunu görünce kaçırmadan alıp denemek istedim.

    Sonuç olarak ben hiç bir şey anlamadım bu işten bırak 400tl'yi 120tl'yi 50 lira bile veremem açıkçası ben bu kulaklığa muhtemelen hep kulak içi kullandığımdan dolayı bu kulaklık bana iyi gelmedi. Yani şu anda ne yapacağımı bilemiyorum. Sorun bendeymiş gibi hissediyorum çünkü bu fiyata böyle bir ses beklemiyordum. Yalnız burada söylemeye çalıştığım kulaklığın sesinin kötü olduğu değil normal olduğu yani bu fiyatlara fazla normal

    Son olarak şunu da belirteyim kulaklıkları beğenmememin ana nedeni beni müzik stüdyosunun içinde hissettiremiyor oluşu(aynı zamanda dışarı çok ses veriyor) oysaki kulak içi kulaklıkları taktığınız anda başka bir Dünya'ya geçiyorsunuz ama kafa üstü kulaklıklarda bu his yok. Sanırım benim sorunum kulaklığın sesiyle değil türüyle, kısacası önerilerinizi bekliyorum. Acaba iPhone'dan daha farklı bir kaynaktan mı dinlemeliyim? Yoksa müzikleri dinlediğim programlarımı değiştirmeliyim?




  • Astrotec AX-35 hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle sağlamlığı ve malzeme kalitesi olarak, kısa sürede bozulurmu

    birde vsd3s ile karşılaştırmasını yaparmısınız?


    @Mair
  • yehenebe Y kullanıcısına yanıt
    Audio Technica ath-cks-77x öneririm.
  • Merhaba, 70 liraya kadar kulakiçi veya earbud kulaklık arıyorum HTC Desire eye telefonumda kullanmak için (android). Sennheiser MX 475 güzel gibi duruyor çok müzik seçen birisi değilim pop, elektronik müzik dinliyorum genelde bu bütçeyle önerebileceğiniz basstan çok enstrüman kalitesini ön plana çıkaran kulaklık tavsiyeniz var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.