Şimdi Ara

Satılık Takaslık Saphire 7850

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatan faturalı, bir haftalık üründür,1 gb'lık modelidir, %25 indirimle alınmıştır, 335 tl fatura bedeli vardır, 5850'ye geri döndüğüm için satılıktır. Satış fiyatı 300 TL'dir.

Takas seçenekleri:
    Ati 7870
    Nvidia GT 660
    Nvidia GTS 450
    Intel 2500 K
    DDR3 Ram

1 GB BF3 Ultra ayarlarda 2 gb daha iyi sonuç alan arkadaşlar içindir; ara sıra takılma oluyor diyenler içinde video vs yükleyeyim, sırf merakımdan kurdum baktım, tabiki fiyat konusundaki ısrarının etkisiyle söylediğini anladım, birtaraftan sallanmış bir laf, min. fps değerlerinde de düşüşlerin durumu gösterir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinteR -- 16 Aralık 2012; 22:26:46 >

• Bende de var,birkaçkere kullandım,millet genelde 250 veriyor,bir kişi 280 verdi.Piyasa baya düştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben başka kart bulduğum için satıyorum, yoksa fiyatta kartta çok iyi, 2 yıllık %25 indirimli faturası da var, daha ucuza vermem 2 yıl kullanırım :)
  • Size çok ciddi bir pm gönderdim
  • PM cevaplandı, teşekkürler, satış sürüyor..
  • Eren kardeşim daha iyi düşünmenizi tavsiye ederim.
  • 1GB olanı bende kullandım ama maalesef 21'' ve üstü monitörde yetmiyor en azından 1.5GB filan yapsalarmış şunu çok iyi olacakmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

1GB olanı bende kullandım ama maalesef 21'' ve üstü monitörde yetmiyor

• 1 gb 2 gb testi, bahsi geçen kartların saat hızları, gpu değerleri aynıdır, 2 gb için ekstra para veren verir ben onları nasıl eleştirmiyorsam burda da gelip saçma sapan, ilkokul seviyesinde bir mantıkla eleştiri yapmayın. Kartı satma sebebim hediye niyetine bir 5850 kart almamdır, daha da ne diyim.

• 2 kartıda kullanmış biri olarak yazdım isteyen inanır isteyen inanmaz çokta tnn
  • Size cevap verende kabahat, çokta tın diyor, maden umrunda değil yürü git işine!!!!!!!!!!
  • http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11200-16-20g-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62360

kardeş 0 ı 310 tl... Allah şu forumdakılere akıl fikir versin burda herkesin malı altın burda maşAllah

• quote:

2 kartıda kullanmış biri olarak yazdım isteyen inanır isteyen inanmaz çokta tnn

Helal sana 1680x1050 de 4670 için oyunları bile açmaz diyenler de vardı zamanında onlara da gülüyorduk. Senin gibiler hiç bitmiyor Uzman.

512MB 8800GT ile FHD çözünürlükte takılmadan BF 3 oynayanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

quote:

Helal sana 1680x1050 de 4670 için oyunları bile açmaz diyenler de vardı zamanında onlara da gülüyorduk. Senin gibiler hiç bitmiyor Uzman.

Asıl senin gibi anlamadan dinlemeden yorum yapanlar hiç bitmiyor!

Benim yaptığım yorumla seninkilerin ne alakası var? Öyle bir diyorsunki sanki ben 2GB 8800GT 1GB 7850'den daha iyi demişim.

Allah akıl fikir versin ne diyeyim.

• quote:

quote:

quote:

Benim yaptığım yorumla seninkilerin ne alakası var? Öyle bir diyorsunki sanki ben 2GB 8800GT 1GB 7850'den daha iyi demişim.

Amin amin cümlemize

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amin amin cümlemize

Başta sana versin ben 7850'den bahsediyorum sen 4670 ve 8800GT'den bahsediyor bu kartları ULTRA ayarda BF3 oynayamazsın ama 7850 ile oynarsın git oynayanlara sor bakalım bellek kullanımı kaç GB oluyormuş.

• O zaman en baştan BF 3 ultra ayarlarda 1GB bellek yetmiyor diyeceksin efendi. Hem ne yazdığından bihabersin hem kime ne laf soksam çabasındasın.
  • Gerçekten ilginç birisin bu kartı kullanana adam başka ne oynayacak? düşük ayarda CS mi oynayacak? Herkes BF3 multi oynuyor onu bırak günümüz oyunlarda en yüksek ayarlarda 1GB gene yetmez bu karta.

Anlamadan bilmişlik yaparsan bende lafımı sokarım.
  • Sen iki kelimeyi bir araya getirmeyi öğrende sonra laf sok. Herkes BF 3 oynuyormuş yalanına tüküreyim.
  • Hacı boşver adamın keyfi böyle istiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.