Şimdi Ara

Video izleyememe sorunu (Note 2 için kesin çözüm)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
52.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Galaxy Note 2 ile birçok sitede video izleyemiyordum (dizi-mag vs vs)
    Google'da aramadığım bakmadığım yer kalmadı ancak her yerde karman çorman bilgiler, 30 saniyelik işlemi öyle bir anlatmışlarki 10 maddeyle açıklayan var..

Şimdi herşeyi bir kenara bırakın.. Yok html 5 destekli bir firefox,dolphin,opera veya puffin.. bunlara artık hiç gerek yok..

Çünkü yükleyeceğimiz flash player telefonunuzun kendi browserinde bu saymış olduğum browserlerden çok daha hızlı ve iyi çalışıyor olacak..

YAPMANIZ GEREKENLER ;

1- İstediğiniz bir browser ile bu telefonun kendi tarayıcısı olur isterseniz diğer browserler olur..
    TEK YAPMANIZ GEREKEN; GOOGLE'a '' archived flash player versions'' yazmak ve ilk çıkan linke tıklamak..
    yani buna :http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

2-Sıra ANDROİD telefonumuzun uyumlu olduğu versiyonu yüklemeye geldi.. Bunun için sayfayı aşağıya doğru kaydırıyoruz..
    Telefonunuzda hangi sürüm yüklüyse o sürüm için en yüksek versiyona tıklıyoruz..
    Örnek: benim telefonum Note 2 ve android sürümü 4.1.x yani yüklemem gereken flash ''Flash Player for Android 4.0 archives'' içinde bulunanın en yüksek sürümünü yüklemek.Yani '' Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.34) '' olanı..
    Buna tıkladıktan sonra otomatik olarak telefonunuza yüklenecektir..

3-Flash Player'i indirdikten sonra üzerine dokunduğumuz zaman yükleme başlayacaktır..Ve istediğiniz tüm browserlerda artık Flash Player'iniz çalışıyor ve istediğiniz videolar ve oyunları oynayabilirsiniz

NOT; Eğer indirdiğiniz flash player'e dokunduğunuz zaman yüklemeye izin vermiyorsa yapmanız gereken şudur;
    - AYARLARDAN, Güvenlik'e geliyoruz..Cihaz yönetimi başlığın altında olan '' BİLİNMEYEN KAYNAKLAR'' adlı kutucuğu tikliyoruz (yeşil tik seçili olmalı)
    Bunu yaptıktan sonra indirdiğimiz flash player'e yeniden üzerine gidip dokunun ve yükleme başlayacaktır..
    Artık Flash Player'i tüm browserlarda kullanabilirsiniz..

İzlemek istediğiniz tüm videoları her sitede izleyebilirsiniz.. İyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi - The Stig - -- 14 Temmuz 2013; 14:17:52 >

• Aynen dediğin gibi yaptım.Oldu teşekkürler...
  • Chrome da çalışmıyor Bilginize
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezimuse

Chrome da çalışmıyor Bilginize

hocam bende çalışıyor.. zaten choreme değil normal internet ikonu olanla girdiğim zaman yine açılıyor.. fakat uyarınız üzerine choreme ile denedim her sitede açmıyor dediğiniz gibi ama izlemek istediğim sitede açtı
  • Çok teşekkürler,
    evet kendi browserinda işe yaradı ama crome da hala aynı:)
    neyse o da yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris_ericok

Çok teşekkürler,

Chrome da flash desteği yok hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok teşekkürler,

Chrome da flash desteği yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Youtube'da 2 ses sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

quote:

Çok teşekkürler,

Chrome da flash desteği yok

evet okudum daha sonra açmayınca :)
  • Teşekkür süpermiş

• Sen varya eli öpülecek bir adamsın helal olsun telefonun çehresi değisti allah senden razı olsun işin gücün rast gitsin inş..

• Gördüğüm kadarıyla bu bir çok arkadaşta işe yaramış ancak bende sorun hala devam ediyor..flash player en son sürümü de yüklü bu arada..telefonum motorola atrix ve facebook'a yüklenen videoları hala açamıyorum..ancak eğer video youtube videosu ise onu opera ile açıyorum..facebook'da ise kullanıcıların yükledikleri videolar açılmıyor..ekranda o işaret dönüp duruyor hata da vermiyor...kısacası bu çözüm bebde işe yaramadı,nedendir anlamadım.
  • İndiriyoruz bakalım hayırlısı olursa yada olmazsa yorum yazarım.

• Sağol kardeşim Allah razı olsun. Çok işe yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: cikrik

Sağol kardeşim Allah razı olsun. Çok işe yaradı

eyvallah senden de razı olsun..
  • sağ ol dostum işe yaradı güzel paylaşım olmuş..
  • dostum bir de şu bizim note 2 de sms sorunu var çözüm bulabildin mi. sms yazarken 3 smsten sonra mms e dönüştürüyor mesajı. bir dene uzun bir mesaj yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: heraklitos33

dostum bir de şu bizim note 2 de sms sorunu var çözüm bulabildin mi. sms yazarken 3 smsten sonra mms e dönüştürüyor mesajı. bir dene uzun bir mesaj yaz

valla o konuyla ilgili bir problemim olmadı.. şimdi yanlış bişey söyleyip senide yanıltmak istemem, kusura bakma çok bir bilgim yok o konuda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: heraklitos33

dostum bir de şu bizim note 2 de sms sorunu var çözüm bulabildin mi. sms yazarken 3 smsten sonra mms e dönüştürüyor mesajı. bir dene uzun bir mesaj yaz

3minit frameworks la o sorun çözülebiliyor ama telefonun rootlu olması lazım.Detaylı bilgi forumda var.
  • yardımlarınız için teşekkürler root olmadan bir çözüm bulabilirsem buradan paylaşırım..
  • bugun farkettım opera mını de desteklemıyor artık bırcok flash player yukkledım ama olmadı

bende onceden kabul eden surumde işe yaramıyor artık
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.