Şimdi Ara

Football Manager Handheld 2013 İOS İçin Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu gece itibariyle oyun çıkmış bulunmaktadır.indirme linki aşağıdadır.fiyatı bayağı sağlam ama 17,99.indirmek istiyorum ama kararsızım

Link:https://itunes.apple.com/app/football-manager-handheld/id580830559?mt=8

• fıyat gereksız
  • 17,99 ona vereceğime 3-4 tane 3D oyun alırım çatır çatır oynarım.
  • Turkce mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun türkçe değil ve türkiye ligi yok.menajerlik oyunları içinde fm 1 numaradır ama işte fiyatı çok pahalı.bu gece eve gelince almayı düşünüyorum ama kararsızım yinede.hem çok oynamak istiyorum ama o parayıda vermek istemiyorum :D
  • Hem türkçe değil hem türkiye ligi yok hemde 18 tl karar senin ama ben hayatta indirmem.Bunu alacağına fifa al hem menajer onda da var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Hem türkçe değil hem türkiye ligi yok hemde 18 tl karar senin ama ben hayatta indirmem.Bunu alacağına fifa al hem menajer onda da var.

fifa 13 var zaten hocam.ama fm lerin tadı bi başkadır oynuyonmu bilmiyorumda.yapay zekası çok kuvvetli.fifa da öyle çok gerçekçilik yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende ne zamandır ikide bir app Store'ye girip bunu arıyordum.Hemen indirdim tavsiye ediyorum -HD oynama keyfi -Değişen arayüz -Eklenen futbolcu yüzleri,Karşılaştırma ve form yeri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowsluck007 -- 16 Aralık 2012; 13:27:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

quote:

Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!

Hem türkçe değil hem türkiye ligi yok hemde 18 tl karar senin ama ben hayatta indirmem.Bunu alacağına fifa al hem menajer onda da var.

fifa 13 var zaten hocam.ama fm lerin tadı bi başkadır oynuyonmu bilmiyorumda.yapay zekası çok kuvvetli.fifa da öyle çok gerçekçilik yok

Bende fifa 13'te var.Menejerlik olarak FM ile kıyaslamam bile o kadar söyleyeyim size

• fm oynamayı bir öğrenebilsem sürekli oynarım da neyse iphone 5 te umarım tam ekrandır.
  • ten dalırs
  • ben yükledim süper oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

ben yükledim süper oyun..

Yanliz HD olarak iPhone 4'te biraz kasıyor.niye acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowsluck007

quote:

Orijinalden alıntı: chinaski

ben yükledim süper oyun..

Yanliz HD olarak iPhone 4'te biraz kasıyor.niye acaba?

ios degil de android'te oynuyorum ben.. guzel basarili oyun.. tavsiye ederim..
  • irlanda ligi var türkiye ligi yok boşuna alıp da para kazandırmayın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.