Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Scarface: The World Is Yours

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Scarface: The World Is Yours Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
DeSe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2007; 23:25:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: trinidadtobago

quote:

Orjinalden alıntı: Hami10

Bu oyundan beklentim çok yüksekti ama alınca çok kötü oldugunu gördüm grafikler ve oynanış çok vasat.. Yazık oldu canım filmin canım oyununa..

öncek isayfalarda verilmiş

ne demek bu

beyler belki halk arasında bilinen adını burda telafuz etmek ayıp olcak ama o top değil ingilizcede ona bildiğimiz daşş....k denir o oranın artması ise onlarda böyle yaman delikanlı gözü kara demek için daşş....klı oğan denir o yüzden ball oranın artıyo yani oda bir nevi reputation sağlıcakla kalın

kardeşim açıklamasını yapmış bana laf düşmez untmuşdum ama hatırlattı kankam oyunu uzun zaman oynamamıştım ya

/
DeSe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

29 Haziran 2007; 23:28:34 

quote:

Orjinalden alıntı: onur[CrZy]

yav şu ilk başlardaki bölüm nasıl geçiliyor beyaz noktadaki yere gidin diyor gidiyorum adamın yanına t basıyorum hiç birşey olmuyor bir yardım edin

orda t ye basıyonya sonra yanındaki yuvarlakta t yeniden başladığın yere yaklaştığı zman elini çek sonra sağ taraftaki çubukda beyaz olan kısma gelecek kırmızı yer

/
onur[CrZy]

30 Haziran 2007; 11:13:29 

quote:

Orjinalden alıntı: öyse

quote:

yav şu ilk başlardaki bölüm nasıl geçiliyor beyaz noktadaki yere gidin diyor gidiyorum adamın yanına t basıyorum hiç birşey olmuyor bir yardım edin

orda t ye basıyonya sonra yanındaki yuvarlakta t yeniden başladığın yere yaklaştığı zman elini çek sonra sağ taraftaki çubukda beyaz olan kısma gelecek kırmızı yer

Çok Sağol Arkadaş Ohh Be Rahat Ettim Hiç T Uzun Basmak Aklıma Gelmemişti

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
trinidadtobago
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

30 Haziran 2007; 13:05:57 

valla ne yalan söyliym bende ilk başta o t olayını anlamamamıştım nerden nereye şimdi oyu bitti sende bitirirsin onur kardş merak etme hepinize selamlar özellikle öyse kardeşe
DeSe

30 Haziran 2007; 16:03:09 

quote:

valla ne yalan söyliym bende ilk başta o t olayını anlamamamıştım nerden nereye şimdi oyu bitti sende bitirirsin onur kardş merak etme hepinize selamlar özellikle öyse kardeşe

sağol trinidadtobago senlen çok iyi anlaşcaz ve aleyküm selma

/
DeSe

30 Haziran 2007; 16:16:01 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: öyse

quote:

Çok Sağol Arkadaş Ohh Be Rahat Ettim Hiç T Uzun Basmak Aklıma Gelmemişti

nedemek onur lafımı olur eğer başka bölümlerde takılırsan gel yine söyle

/
trinidadtobago
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Temmuz 2007; 22:54:17 

oyunu bitiren arkadaşlar yada orayı geçen arkadaşlar bilirler diaz kardeşler tony nin annesini öldürüyo tony de bütün çeteyi elektrikli testereyle doğruyo süperdi ama annesinin ölmesine üzüldüm yaw
trinidadtobago
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

1 Temmuz 2007; 22:57:24 

bu arada öyse krdş bende seni kabul ettim ayrıca o mesaj sayısı artmama konusu düzeldi ama bi 5 mesaj yedi kişisel mesaj için özür diliyorum diğer arkadaşlardan
trinidadtobago
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Temmuz 2007; 0:12:57 

beyler punisher ı oynadınızmı scarfacedeki tonynin canı yani limitin yavaş yavaş gitmesi (100 health gibi kesin bişey olmaması) ve ball oranın dolup rage moduna geçme varya aynısı punsiherdada var ben o oyuu 3 sene önce oynamıştım zevklidir tavsiye ederim ama rage modunun belkide tek dezavantajı mesela bi çetenin elamnlarını yendiniz poliste peşinize düştü dahada ragein bitmesine var o zaman kötü oluyo işte arabaya binip kaçamıyosun
DeSe

2 Temmuz 2007; 16:16:31 

quote:

beyler punisher ı oynadınızmı scarfacedeki tonynin canı yani limitin yavaş yavaş gitmesi (100 health gibi kesin bişey olmaması) ve ball oranın dolup rage moduna geçme varya aynısı punsiherdada var ben o oyuu 3 sene önce oynamıştım zevklidir tavsiye ederim ama rage modunun belkide tek dezavantajı mesela bi çetenin elamnlarını yendiniz poliste peşinize düştü dahada ragein bitmesine var o zaman kötü oluyo işte arabaya binip kaçamıyosun

dediğin oyuna bakım bi eğer scarfaceye benziyorsa kesinlikle oynarım

/
DeSe

2 Temmuz 2007; 16:21:43 

quote:

oyunu bitiren arkadaşlar yada orayı geçen arkadaşlar bilirler diaz kardeşler tony nin annesini öldürüyo tony de bütün çeteyi elektrikli testereyle doğruyo süperdi ama annesinin ölmesine üzüldüm yaw

evet rahmetli ile tanışmadık ama tony için üzüldüm ya beyler benim directx hatası daha düzelmedi

/
trinidadtobago
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Temmuz 2007; 18:57:20 

yanıltmış olmıym oyun sadece o dediğim yönden biraz andırıyo scarface le pek benzerliği yok ama onun dışında mükemmel oyun
DeSe

3 Temmuz 2007; 9:26:04 

quote:

yanıltmış olmıym oyun sadece o dediğim yönden biraz andırıyo scarface le pek benzerliği yok ama onun dışında mükemmel oyun

abi şehirdeki yerler benziyor sonra görevleri flimdeki sahneler ama oyuncular farklı onun dışında herşey iyi MONTANIN el haraketleri aynen benzetilmiş sonra şu ünlü 2 otel birisi diazın birisi de sunray ya benim sorunum sizce ney şu directx hatası

/
trinidadtobago
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Temmuz 2007; 13:02:01 

ekran kartının bütün sürücülerini yükleyince direct hatası geçebilir bana bi kaç kere olmuştu
leanback

3 Temmuz 2007; 13:10:36 

işte scarface den efsane bir sahne şerefsizler adamı 200 kişi anca öldürüyolar

cod 4 nick [Q]LeanBack Xfire : leanback2 SilkRoaD nick MaPavRilir

DeSe

3 Temmuz 2007; 17:34:11