Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Scarface: The World Is Yours

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> FPS/TPS >> Cevap: Scarface: The World Is Yours Sayfa: <<   < önceki  2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
chef1119

24 Ekim 2006; 11:13:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

oyun iyi gzl ama tuşlar bni delirtiyor.bu oyunun tuş konfigürasyonu acaba nsl değişiyor.

HeLLgaTe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

24 Ekim 2006; 11:26:50 

ewt tuşlar ilk başlarda adamı delirtiyo ama ilerde alışıyorsun...

DeviL MaY Cry
feriox

24 Ekim 2006; 12:09:53 

oyun bence güzel tonny montana yı güzel modellemişler o baygın bakışlar yokmu
benim hoşuma gitmeyen tarafı karakter kontrolleri oldu koşması bir acayip kapıdan içeri girerken insanı sinir ediyor
birde haunları çok güzel çizmişler hasta oldum oyunda her hatuna sarkıyorum oo kamın beybiii

Te quiero Shaki
Baboliulan!

24 Ekim 2006; 22:04:26 

ya beyler bankaya para koyarken %20 sini alıo para koymak ıstemıorum ama zorunluyum napcam yaw

Baboliulan RuLLeZzzZzZZzz!!!

SAKIN CTRL+W YAPMA
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Ekim 2006; 22:11:22 

quote:

Orjinalden alıntı: Baboliulan!

ya beyler bankaya para koyarken %20 sini alıo para koymak ıstemıorum ama zorunluyum napcam yaw

Koyucan hacı öyle orası sonuçta banka senin değil %20 almaz genelde iyi launder yap t ye basıo ya o kırmızı noktayı hep sona getir ben en fazla %7 cut bırakıyorum o kadar o oyunda ola bir şey değiştirlimezsin veya kaldırma gibi bir durumda söz konusu değil
Baboliulan!

24 Ekim 2006; 22:44:09 

tam tersıne faiz vermesi lazım ki en başta ole zannetmıstım ya bıde para nasıl kazancam ya babylonu al dıo 1 mılyon ıstıo 300 bin para var uyustrucu alıom 50-60 bin bişi gelıo ama olmıo hep bayıyo...

SAKIN CTRL+W YAPMA
Dr.Bah

Sisteme Gözat

24 Ekim 2006; 23:09:28 

Ya oyunu Netten indirdim. Yükledim. Crack felanda yapıtım ama açılmıyor ya. kafayı yiyecem.
sistemde iyi.
ama çalışmadı off ya.direk giriyo we sorun çıktı diyor. Bi yardım ederseniz sevinirim. ya da bildiğiniz bir şey warsa paylaşırsanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Bah -- 24 Ekim 2006; 23:33:40 >

Genelde: Naazeud
PSN: Naazeud
_Agwe_
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Ekim 2006; 23:12:09 

quote:

tam tersıne faiz vermesi lazım ki en başta ole zannetmıstım ya bıde para nasıl kazancam ya babylonu al dıo 1 mılyon ıstıo 300 bin para var uyustrucu alıom 50-60 bin bişi gelıo ama olmıo hep bayıyo...

Business menüsünden Felix Lead'in görevlerini yap uyuşturucu tacirleriyle nlaşma falan yapmaya gönderiyor 1 koyup 10 alıyorsun
Baboliulan!

24 Ekim 2006; 23:23:05 

saol kardes denıorm şunu cozdum malı satıorm sonra ölduruyorm 1 kılo kokain im oldu bide karambolde bi çete cokerttim 500 bin para geldı 200 bın kaldı gerıye inş. alcam babylone u feliz lead cok az verıo 6 bin falan....

SAKIN CTRL+W YAPMA
TRQX

Sisteme Gözat

25 Ekim 2006; 0:08:56 

quote:

sen kara para aklıyorsun sonuçta ne diye faiz versin, fırsat kullanıyorlar

TRQX

Sisteme Gözat

25 Ekim 2006; 0:13:05 

quote:

saol kardes denıorm şunu cozdum malı satıorm sonra ölduruyorm 1 kılo kokain im oldu bide karambolde bi çete cokerttim 500 bin para geldı 200 bın kaldı gerıye inş. alcam babylone u feliz lead cok az verıo 6 bin falan....

çete çökertme işi çok para kazandırır, mesela ben north beach'de bir çeteden 4,5 milyon $ çıktığını gördüm
ama heriflerde bazooka vardı beni çok uğraştırdılar o da ayrı bir mesele idi tabi

Baboliulan!

25 Ekim 2006; 0:21:00 

hey masallah ama polis damlıo hemen ölduremıorm kuytu yerdekı grupları cokertıorm babylone u da aldm bi karı daa geldı mansion a hadı bakalm nolcak

SAKIN CTRL+W YAPMA
TRQX

Sisteme Gözat

25 Ekim 2006; 5:25:33 

quote:

hey masallah ama polis damlıo hemen ölduremıorm kuytu yerdekı grupları cokertıorm babylone u da aldm bi karı daa geldı mansion a hadı bakalm nolcak

polis mafya elele hep beraber tribüne
yahu ben çeteyle kapışırken bile polis onlara birşey demiyor delirtiyor beni bazen
onlarla aramızda ne fark var, 2 kurşunda ona sıksa bana yardımı olur ama, gel de anlat

caprinx

25 Ekim 2006; 10:15:32 

oyunda tuşlar değiştirmek mümkün mü ???
bir de sadece oyunda belli noktalarda mı save oluyor ??? istediğimiz yerde olmuyor mu ?

Beklediklerim : S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky - The Wheelman - Saint's Row 2 - FarCry 2 -
Project Origin - Burnout: Paradise - Prince of Persia: Prodigy - Crysis: Warhead

TOP 3 : GTA 4 - Mafia 2 - BioShock 2

Forever PC Gaming
caprinx

25 Ekim 2006; 10:56:51