oyun bence güzel tonny montana yı güzel modellemişler o baygın bakışlar yokmu benim hoşuma gitmeyen tarafı karakter kontrolleri oldu koşması bir acayip kapıdan içeri girerken insanı sinir ediyor birde haunları çok güzel çizmişler hasta oldum oyunda her hatuna sarkıyorum oo kamın beybiii
ya beyler bankaya para koyarken %20 sini alıo para koymak ıstemıorum ama zorunluyum napcam yaw
Koyucan hacı öyle orası sonuçta banka senin değil %20 almaz genelde iyi launder yap t ye basıo ya o kırmızı noktayı hep sona getir ben en fazla %7 cut bırakıyorum o kadar o oyunda ola bir şey değiştirlimezsin veya kaldırma gibi bir durumda söz konusu değil
tam tersıne faiz vermesi lazım ki en başta ole zannetmıstım ya bıde para nasıl kazancam ya babylonu al dıo 1 mılyon ıstıo 300 bin para var uyustrucu alıom 50-60 bin bişi gelıo ama olmıo hep bayıyo...
Ya oyunu Netten indirdim. Yükledim. Crack felanda yapıtım ama açılmıyor ya. kafayı yiyecem. sistemde iyi. ama çalışmadı off ya.direk giriyo we sorun çıktı diyor. Bi yardım ederseniz sevinirim. ya da bildiğiniz bir şey warsa paylaşırsanız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Bah -- 24 Ekim 2006; 23:33:40 >
tam tersıne faiz vermesi lazım ki en başta ole zannetmıstım ya bıde para nasıl kazancam ya babylonu al dıo 1 mılyon ıstıo 300 bin para var uyustrucu alıom 50-60 bin bişi gelıo ama olmıo hep bayıyo...
Business menüsünden Felix Lead'in görevlerini yap uyuşturucu tacirleriyle nlaşma falan yapmaya gönderiyor 1 koyup 10 alıyorsun
saol kardes denıorm şunu cozdum malı satıorm sonra ölduruyorm 1 kılo kokain im oldu bide karambolde bi çete cokerttim 500 bin para geldı 200 bın kaldı gerıye inş. alcam babylone u feliz lead cok az verıo 6 bin falan....
sen kara para aklıyorsun sonuçta ne diye faiz versin, fırsat kullanıyorlar
saol kardes denıorm şunu cozdum malı satıorm sonra ölduruyorm 1 kılo kokain im oldu bide karambolde bi çete cokerttim 500 bin para geldı 200 bın kaldı gerıye inş. alcam babylone u feliz lead cok az verıo 6 bin falan....
çete çökertme işi çok para kazandırır, mesela ben north beach'de bir çeteden 4,5 milyon $ çıktığını gördüm ama heriflerde bazooka vardı beni çok uğraştırdılar o da ayrı bir mesele idi tabi
hey masallah ama polis damlıo hemen ölduremıorm kuytu yerdekı grupları cokertıorm babylone u da aldm bi karı daa geldı mansion a hadı bakalm nolcak
polis mafya elele hep beraber tribüne yahu ben çeteyle kapışırken bile polis onlara birşey demiyor delirtiyor beni bazen onlarla aramızda ne fark var, 2 kurşunda ona sıksa bana yardımı olur ama, gel de anlat