Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
18
Favori
142.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    quote:

    Orijinalden alıntı: KFK

    Connor ne abi? İngiliz baba, kızılderili anne tutup çocuğa İRLANDA mitolojisinden bir isim mi koyuyorlar? Karakterin ismi dahi ''bence'' itici.

    In Irish mythology Connor was an early king of Ulster. (İrlanda mitolojisinde Connor, bir erken dönem Ulster* kralıdır..)

    *Ulster: Şu anki Kuzey İrlanda.

    Kızılderili annenin İrlanda kökenli isim koyduğu falan yok. Nereden çıkardın bunu anlamadımda zaten. AC3'ü oynamadın sanırım. Connor'ın doğum adı Ratohnhaketon'dur. Sonradan Achilles tarafından (ailesi Britanya kökenli assassin) Connor ismi veriliyor, yerli halkı dışında daha iyi tanınabilsin diye. Connor'da Achilles'in ölmüş oğlu.

    Birde Brezilya konusu hakkında birşey söyleyeceğim. Nasıl olur bilemiyorum hiç. Ne desem yalan olur. Ama çoğu zaman adamların bundan milyon dolarlar kazandığını unutuyor gibi millet. Oyun kısmını geçtim küresel bir ürün bu. Böyle bir yaklaşımıda var. Ayrılan bütçeye göre satıp gelir sağlamak zorunda. İlgi çekici bir yer olmasa seçmezler zaten. Adamlar insanlar kültür öğrensin diye yapmıyor oyunu. Para kazanmak için yapıyorlar.


    Oyundan son haberlerde, Ubisoft'un sadece oyun motoru için 18 milyon dolar bütçe ayırdığı yönünde. Bu başka bir proje içinde olabilir fakat Ubisoft'un en çok para harcadığı serisi AC olduğundan. Gelecek ay içinde başlarsa yapımına 2015 gibi çıkabilirmiş. Tabi durum AC3 gibi olabilir. Yani AC4 hazırlanırken ve yeni nesil için çıkarken ara oyun yapabilirler 2013-2014 döneminde. Hatta şuan konusunda yazdığımız oyunda ara oyun olabilir.

    Evet isminin hikayesi öyleymiş. Pardon. Doğum adını Raton diye kısaltsa daha seriye yakışır bir isim olurmuş :) İnat etmiyorum Connor ismi çok itici hakikaten.

    Bizim önerdiğimiz lokasyonlar bir Brezilya'dan çok daha ilgi çekebilecek, oyunu sattırabilecek lokasyonlar. Millete kültür öğretsin diye Orta Doğu'da kalmalıydı denmedi; oyunların kültür öğretme amacı olduğunu zaten iddia etmedik. Doğunun batıdan daha gizemli bir kültüre, tarihi geçmişe ve coğrafyaya sahip olduğunu, işbu yüzden oyunun gizemli yapısına daha uygun olduğunu ileri sürdük. Batı insanının doğu gizemciliğine (doğu mistisizmi) ilgisi bitmiş değildir ki. Tabi ki bu tamamen kendi aramızda bir sohbetti, fikir alışverişiydi. Forumu bu yüzden kullanıyoruz zaten.

    Diğer taraftan, haydi Amerika'ya satış politikası gereği gitti diyelim de Brezilya? Neyse, benden bu kadar diyeyim. İyi oyunlar...




  • Yeni çıkacak oyunun ara oyun mu yoksa AC4 mü olacağı kesinleşti mi?
  • benim toplam ana görevler 25 saatte bitti
  • @KFK

    Mesajımın Connor kısmını sana yazdım hocam. Brezilya kısmıyla sizin sohbetinizin bir ilgisi yok belli edemediysem kusura bakma. Demek istediğimi dedim zaten. Sonuçta İstanbul dendiği zamanda yabancılar isyan edip ön yargı ile yaklaştı. Sadece oyunun, oyundan öte bir ürün olduğunu hatırlatmak istedim insanlara.
  • Off aynen ya tamam artik zirvede birakin bi tuttu diye 10 oyun cikariyorlar yine adam oldurecez yine adam oldurecez ayni seyler konudan baska bi sey degismiyor simdi 4un gelmesi 5i ve 6 yi da getirecek cunku yeni karakter yaratacaklar onun hikayesinin bitmesini bekleyecez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDenier

    Off aynen ya tamam artik zirvede birakin bi tuttu diye 10 oyun cikariyorlar yine adam oldurecez yine adam oldurecez ayni seyler konudan baska bi sey degismiyor simdi 4un gelmesi 5i ve 6 yi da getirecek cunku yeni karakter yaratacaklar onun hikayesinin bitmesini bekleyecez

    Hakikaten bir de bu boyutu var işin. Tam böyle eh sıktı artık bu tarz oyunlar derken Machinarium'la karşılaştım :) Eğlenceli bir indie oyun. Sonra aynı firmanın (Amanita Design - Çek Cumhuriyeti) Botanicula oyununu da almıştım hatta steamden ama bi Machinarium tadı vermedi tabi... Arada bu tarz oyunlardan sıkılanlar indie oyunlara yönelsinler. Küçük çaplı, düşük bütçeli olmalarına rağmen milyon dolarlık yapımlardan daha eğlenceli olabiliyor bazıları...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bz9ai

    aynen hocam.kafamda iki soru işareti var.

    birincisi neden al muallim öldüğünde abbas yerine altair başa geçmedi?

    ikincisi de abbas ile altairin arasındaki mesele, abbas'ın babasını altair'in neden öldürdüğü.

    bir de bu connor kızılderili olduğu için sanırım, babası elemandan bilgi aldıktan sonra adamı öldürüyor; connor niye öldürüyon diyor.biz mentor'dan bilgi aldığın adamı öldür felsefesini kapmıştık oysa ki


    Hocam AC2-Revelation , Oyun çeviri'nin TR yaması ile tekrar oyna derim. Abbas ve Altair ile ilgili hikaye gayet net bir şekilde açıklanıyor. Altair, Abbası babası ile ilgil igerçekleri anlatıyor.


    2. konuya gelirsek,
    Altair: Hayatı boyunca :Master assassin tarafından eğitildiği için Assassin kültürü ve tabiri caiz ise Assassin racon'unu çok iyi biliyor.
    Ezio : Babasından kalan tek şey bir mektup ve arkasındaki Assassin dostları. Daha ilk suikastinde, ölüme saygılı olması gerektiği gerçekliği ile tanışıyor ve ölüme karşı her zaman saygılı davranıyor. Ayrıca adam İtalyan :) bırakın da karizmatik olsun.
    Cannor ( Caner ) : En zavallı kahramanımız değil mi sizce ? Dedesi Assassin , babası Templar, kendi zorunlu Assassin. Annesini, babasının sağ kolu öldürüyor, ormanda büyümüş yetenekli bir avcı. Hayatında ilk defa şehre indiğinde, bir hatuna "yiyecek" gibi baktığı için Achile'den zılgıt da yiyor :) Eh zavallıcığın arkasında amcası da yok ki ( bkz. Ezio ) toparlasın ortalığı. Şahsen ben sevdim Caneri :)




  • Şöyle videolar ve resimler düştü nete "Osiris" adı altında;

    http://www.dailymotion.com/video/xx4tm4_ubisoft-s-osiris-trailer-rough-cut-demo_videogames#from=embediframe

    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]


    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]


    Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]


    Ne idüğü belirsiz şu an sadece ismi var, acaba komple yeni bir seri mi yoksa AC nin yeni oyunu mu? Ubisoft oyunlar hakkında böyle ufak detaylar vermezdi önceden. Yakın zamanda bir trailer ile düşecekler gibi üstümüze.

    Kaslı eleman suikastçi gibi durmuyor diyeceğim ama antik Mısır/Roma zamanı suikastçileri genel de o şekilde tiplerdir. Ayrıca hafiften Stargate hissiyatı da aldım nedense.


    eklenti: Adam gibi Mısır dönemi oyunu yoktu son zamanlarda, iyi olur bu. Ubisoft çok fazla işe el atıyor, yamulmazlar umarım. Bir yanda Watch Dogs bir yanda bu, eğer bu AC oyunu değilse bir yandan da o, South Park oyunu lisansını da aldılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Ocak 2013; 11:41:01 >




  • Bu bana AC ile alakasız iptal edilmiş bir proje gibi geldi. PoP olarak başlayıp iptal etmiş yada askıya almış olabilirler. Aksi halde bu kadar sızıntı olmazdı. Adam direk referans olarak paylaşmış profilinde.
  • desmond devam edecek assassins creed te öle bi duyuru olmuştu ama kabul edilmemiş sanırsam connor lı bi bölüm daha olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legolas4

    desmond devam edecek assassins creed te öle bi duyuru olmuştu ama kabul edilmemiş sanırsam connor lı bi bölüm daha olabilir

    Desmond'ın devam etmesi mümkün değil
    öldü çünkü 3'ün sonunda hatta wikide de ölüm tarihi yazıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: [Romulus]

    Desmond'ın devam etmesi mümkün değil
    öldü çünkü 3'ün sonunda hatta wikide de ölüm tarihi yazıyor


    Wikiyi oyun yapımcıları yazmıyor hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: archVillain

    quote:

    Orijinalden alıntı: [Romulus]

    Desmond'ın devam etmesi mümkün değil
    öldü çünkü 3'ün sonunda hatta wikide de ölüm tarihi yazıyor


    Wikiyi oyun yapımcıları yazmıyor hocam.


    yapımcılar yazmasada sonuçta ölmedi mi?




  • Desmond klonlanacak 4. de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLATAGA

    Desmond klonlanacak 4. de

    Animus içinde kopyala&yapıştır. Olmadı ajan Smith gibi birini ele geçirip öyle döner gerçek dünyaya
  • desmond sız olmaz. onu bi şekilde kurtarırlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Legolas4

    desmond sız olmaz. onu bi şekilde kurtarırlar

    Türk dizilerine benzemez yabancı oyunlar.
  • Ne yani şimdi Connor'ın hikayesini tek oyunda oynayıp bitirmiş mi olucaz? Çok saçma..
  • Acaba konu hangi yılda geçer brezilya ne alaka ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelepir26

    Acaba konu hangi yılda geçer brezilya ne alaka ?

    Napoleon vb ile ilgili olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.